Haber BaşlığıTarih

Kapkara Freemont

Dodge Journey Blacktop Edition'ın Avrupa versiyonu Fiat Freemont Black Code da, Frankfurt'ta meraklılarıyla buluşuyor...

Antartika Panda'sı

Fiat Panda 4x4'lerinin 30. Yılı için, belki de üretilmiş en iyi Panda, Panda 4x4 Antartica ismiyle yollara çıkıyor.

Polar Wrangler

Jeep, Wrangler'ın sınırlı sayıda üretilecek Polar versiyonunu sadece Avrupa için üretmeye başlıyor.

Ve Yeni Duster

Ve karşımızda "tazelenen" Dacia Duster!.. Fakat, yenilikler ilk bakışta değil, özellikle detaylarda fark ediliyor!..

2014 Peugeot 3008

Peugeot'nun sevilen CrossOver'ı 3008 de, küçük bir estetik çalışmayla "tazelendi"!.. Özellikle ön yüzü ve yeni farlarıyla 2014 model olduğunu fark ettirecek olan 3008, bizce, nihayet, güzel olmuş!..

Yeni Land Cruiser Prado

Ve karşımızda Toyota'nın ünlü OffRoader'ın son şekli... Yeni Land Cruiser Prado, belki de tüm tarihinin en yakışıklı formuna kavuştu!..

Yeni Range Rover Sport

Adı üstünde... Range Rover Sport, sadece usta bir arazici değil, yeni nesliyle artık tam bir spor otomobil!.. En büyük kozları ise, modern tasarımı ve kullanım kolaylığı!..

GLA Aşkı Başlıyor!

Ve küçük Mercedes-Benz SUV, daha doğrusu "CUV"u nihayet gerçek yüzüyle karşımızda!.. Konsepti kadar süslü olmasa da, GLA'ya ilk bakışta aşık olmak mümkün!..

Yeni SsangYong

Yeni Korando ile ekonomik SUV segmentindeki başarılarını yükseltmek isteyen SsangYong, "C" adını verdiği son yeniliklerinde özellikle modern donanıma öncelik tanımış!..

VW'den Halk SUV'u

Hızla gelişen küçük SUV trendinde, VW olmazsa olmazdı!.. Taigun, Up'ların PQ12 platformunun uzatılmış şekli olarak, CrossUp'a göre bir basamak yukarıda duracak!..

Doğru Yatırım

Doğru bir markaya yapılan yatırım, çok kısa sürede karlılığa dönüyor!.. Tata'nın Jaguar ve Land Rover'a yaptığı yatırım, artık herkesi memnun eden müthiş bir karlılığa dönmüş durumda!..

Uçmaya Karşı OffRoad

Range Rover Sport'un 510 HP'si ile Spitfire'ın 1470 HP'sinin savaşı!.. Land Rover ve Royal Air Force, bir araya gelip, tarihin ilk uçmaya karşı OffRoad kapışmasını gerçekleştirdiler!

Tazyikli Suya Gaza Copa Karşı

Dengesiz güç kullanımına bile karşı gelebilecek, hatta umursamayacak bir gerçek SUV!.. Conquest Evade, süper zırhlı Knight XV'in daha sivil hali, fakat yine de "rahatsız" edebileceklere karşı engel tanımıyor!..

Yeni BMW X5

BMW X5, nihayet SAV olmaktan çıktı ve gerçek bir SUV olmaya başlıyor! Fakat, sDrive, yani arkadan itişli, bir yeni giriş seviyesine de sahip oluyor!..

Chevrolet İzcisi

Rusya'da Tracker ismiyle yollara çıkan Chevrolet Trax, otomotiv sektörünün yeni modası Compact Utility Vehicle CUV trendinde markasına ait efsanelerin izinde kalmaya çalışıyor!..

Nissan'ın Rezonans'ı

Detroit ve ardından Cenevre'de sergilenmiş olan Resonance konsepti, Nissan'ın gelecekteki tasarım eğilimi gösteriyor... Diğer yanda Resonance, yeni CUV akımına da çok iyi bir örnek!..

Evoque rakibi bir Volkswagen

Volkswagen CrossBlue Coupe konsepti, Range Rover Evoque ile bire bir rakip olmaya hazırlanan bir CUV, yani Compact Utility Vehicle... Fakat buradaki compact kelimesini CrossOver olarak kullansak, daha doğru olur!..

Küçük SUV Yıldızı

Mercedes-Benz GLA, nihayet konsept şekliyle karşımızda!.. Tarzı bile, bu küçük Mercedes SUV'unun rakipleri X1 ve Q3 karşısında çok daha "güçlü" olduğunu gösteriyor!..

Niche Yani Niş Modeller

Markalar, karlılıklarını artırmak için şu ana kadar bulunmadıkları yepyeni segmentlere giriyorlar... Sportifler HyperCar yapıyor, ekonomikler modellerini büyütüyor, volümcular da az satacakları dar segmentleri deniyor!..

Citroen DS Wild Rubis

Citroen'in upgrade modellerine ait DS serisi, Wild Rubis konseptiyle ilk kompakt SUV'una ya da başka bir deyişle ilk CrossOver'ına kavuşuyor. Yeni modelin ismi, DSX olabilir!..

Lincoln MKC

Lincoln markası, baştan yaratılıyor. Yaratanlar ise Max Wolff ve Murat Güler!.. MKC ise, geçen yıl gösterilen MKZ sonrası, lüks Amerikan markasının ikinci "akıncı"sı... Üstelik, rakip, Range Rover Evoque!..

Range Rover Sport II

Yeni Range Rover Sport, ilk şekline göre adeta bir devrim yaşayarak, daha büyük, daha güzel ve çok daha iyileştirilmiş olarak ikinci nesline geçiyor. Yeni Sport, artık tam bir Range Rover!

Jeep Moab Safari 2013

Herkes otomobil fuarlarında konseptlerini sergilerken, Jeep "doğal ortam"ı kayalık ve kumulların üzerinde yeni kavram araçlarını göstriyor ve hatta en sert şekilde deniyor!

Audi RS Q3

Kompakt SUV'lar arasındaki ilk sportif seçenek olacak olan Audi RS Q3'ün gerçek üretim şekli, mütevazı dursa da, bu görüntünün altında hırçın bir performans saklı!..

Volvo S60 V60 XC60

Volvo, Orta Sınıf varyasyonlarını "tazeledi"!.. En önemli değişiklik LED gündüz farlarının artık panjur ve farlar arasında yer almaması... Bu yeni yüz ile Volvo daha şık!..

Jeep Wrangler Unlimited

Jeep, Wrangler Unlimited ile yol dışında macera arayan tüm yetişkinler için tam bir oyuncak. "Sınır tanımaz" versiyon ismiyle tüm özelikleri tam uyum içinde olan en çılgın Jeep!..

Range Rover 2013

Land Rover, yeni Range Rover'ın başarısının sırlarını yavaş yavaş ortaya çıkarıyor... Arazi kabiliyeti ile lüks özelliklerin bir araya nasıl gelebileceğine dair en iyi örnek!..

Porsche Cayenne GTS

Atmosferik V8 motoruyla ekstra beslemelilere bile kök söktüren Cayenne GTS, "safkan otomobil" isteyenler için "iri" bir sportif seçenek!.. Eski Cayenne GTS'lere göre ise 15 HP daha güçlü!..

Hyundai ix35 FCEV

Sıfır emisyonlu Plug-In elektrikli araçlar, kısa menzillerinin dışına çıkamazlarken Hyundai, uzun yol için FCEV'lerin şart olduğuna inanıyor!.. ix35 FCEV, 5.6 kg hidrojen ile 525 km yol alabiliyor!..

Eterniti Artemis

600 HP ve 750 Nm! Bir İngiliz Super SUV! 0-100 km/h 4.5 saniye! Maksimum hız 290 km/h! 23" jantlar, 315/25 lastikler!

Porsche Cayenne Turbo S

Cayenne'lerinin en yeni zirvesi Turbo S, Porsche'nin en büyük "roket"i, artık 550 HP ve 749 Nm! Cayenne Turbo S ile Porsche bu iri kasa tipinde ilk gerçek "maksimum"u görüyor!

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.