Haber BaşlığıTarih

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

Zorlu Fiat

Onlarca yeni modeli, sadece 2014 yılı için planlayan FIAT Grubu, Alfa Romeo'dan Jeep'e üreteceği yeni ürünler için İtalyan hükümetiyle ciddi bir pazarlık yapıyor... İtalya'daki iş şartları iyileşmezse, yeni yatırımlarına başka ülkelerde devam edebileceklerini fısıldıyor.

Hız ve Bilgi

BMW, hız otobanından ayrılmadan bilgi otobanına giriyor!.. Bildiğimiz internet kullanımından çok farklı, BMW tarzı güvenli bir "yolda internet" kullanımı

Doğru Yatırım

Doğru bir markaya yapılan yatırım, çok kısa sürede karlılığa dönüyor!.. Tata'nın Jaguar ve Land Rover'a yaptığı yatırım, artık herkesi memnun eden müthiş bir karlılığa dönmüş durumda!..

Geleceğe Dönüş

General Motors, Opel'in geleceğini garanti altına almak için Mark Adams'ı eski görevine gönderdi!.. Aslında Mark Adams, Detroit'e taşınmış olmasına rağmen, Rüsselsheim'daki ofisini de henüz boşaltmamıştı...

Yeni Corolla 10'da 11

Türkiye üretimine geri dönen ve son şekliyle en iddialı tasarım markalarını bile kıskandıran yeni Toyota Corolla, 11. nesliyle artık sadece mantığa değil, duygulara da hitap ediyor…

10 Milyonluk VW

Kazandığı zaman 10 Milyo kişinin sevindiği VW Grubu CEO'su Wirterkorn, satışlarının da 2018'e gelmeden 10 Milyon adeti geçeceğini açıklayarak, planlanandan daha erken Dünya Liderliği hedeflerine varacacaklarını söylüyor!

Robot Otomobiller Geliyor

Bosch 61. Otomotiv Basını Toplantısı'nda ilk kez gördüğümüz, markalarla birlikte geliştirilen en yeni teknolojiler, geleceğin otomobillerinin ne kadar robotlaşacağı hakkında fikir veriyordu.

Otomatik Sürüşe Doğru

Kitt, gerçek oluyor! Bosch, otomotiv teknolojilerindeki tüm yeniliklerin, "elektronik şoför"de buluşması yönünde gelişmeye devam ettiğini açıkladı! Herşey sürücüsüz "Otomatik Sürüş" için!..

Bohr'suz Bosch

Otomobilleri artık sürücüsüz gitmeye doğru geliştiren Robert Bosch'un otomotiv patronu Bernd Bohr, BOSCH'un CEO'luğuna adayken, emekli olmaya karar verdi.

Tazyikli Suya Gaza Copa Karşı

Dengesiz güç kullanımına bile karşı gelebilecek, hatta umursamayacak bir gerçek SUV!.. Conquest Evade, süper zırhlı Knight XV'in daha sivil hali, fakat yine de "rahatsız" edebileceklere karşı engel tanımıyor!..

Romanyalı Ford

AutoBest 2013 ünvanına sahip B-Max'ın üretildiği Ford Romanya Craiova tesislerinin asıl gücü, Fox ve Sigma motorları... Bu arada 100.000'inci B-Max de artık bantlardan indi!..

Otomobil Fuarı Gibi

2013'te yani bu yıl, Türkiye'de otomobil fuarı olmuyor diye üzülmeyin! 2013, Detroit, Cenevre, Chicago, Bangkok ve şimdi de New York ve Shanghai otomobil fuarlarıyla son sürat devam ederken, CarsNews.TV tüm yeni modellerle Sizlerle!..

Sakin ve Sürekli Chevrolet

Chevrolet Avrupa "patroniçe"si Susan Docherty, daralan Avrupa Pazarı'nda halen ilerleyen bir marka olduklarını söylüyor. Sakin ve sürekli...

Volvo'nun Ejderha Gücü

Volvo, baştan aşağı yenilediği otomobillerine "dragon" dövmesi yaptırıyor!.. Volvo'nun Yeni "Ejderha" Gücünün ardında Zhejiang Geely Holding Group ve yeni yöneticileri var.

Mercedes S-Klasse lansmanı

"Papa olmaya gerek yok!" diyordu, Dr. Zetsche, S-Klasse'ye sahip olabilmek için... İşte, merak edilen, Hamburg'taki Airbus üssünde gerçekleşen Mercedes-Benz yeni S-Klasse tanıtımının akış protokolü...

Büyük ve Mantıklı Skoda

Yenilenen Skoda Superb, büyüklüğünün içinde yine ekonomisini koruyor. Yeni Ford Mondeo ve Hyundai i40'tan bile daha büyük görünen "taze" Superb, "küçük fiyata büyük otomobil" isteyenler için bir klasik!..

Jaguar Kükrüyor

Lüks markalar, artık diğer sektörlerin lüks "gadget"larını otomobillerine "taşımaya" çalışıyor... Jaguar F-TYPE da, tasarımında ve donanımında Star Wars, Denon ve Hublot markalarından "esinlenmiş"!..

Toyota 2018 planları

Modüler ürün geliştirme anlayışı ve VW'nin MQB'sinden sonra, şimdi sıra Toyota'nın TNGA'sinde!.. Ofansif bir "oyun"a girişen Toyota, TNGA ile 10 Milyon adetlik barajı aşmayı planlıyor!

BMW'nin turfanda Z4'ü

BMW, yeniden "tazelediği" Z4 ile 2013 yaz sezonunu erkenden açtı… Z4'lerin "rüzgarlı zirvesi" sDrive35is, 3.0 lt V6 çift turbo motoruyla tam 340 HP!!!

Küçük Mercedes Geliyor!

Renault ve Nissan'daki "küçük"lerin zemininde yepyeni bir Mercedes ailesi geliyor!.. Mercedes-Benz X-Klasse, B segmentine "oynayacak"!

Nissan'ın Rezonans'ı

Detroit ve ardından Cenevre'de sergilenmiş olan Resonance konsepti, Nissan'ın gelecekteki tasarım eğilimi gösteriyor... Diğer yanda Resonance, yeni CUV akımına da çok iyi bir örnek!..

Niche Yani Niş Modeller

Markalar, karlılıklarını artırmak için şu ana kadar bulunmadıkları yepyeni segmentlere giriyorlar... Sportifler HyperCar yapıyor, ekonomikler modellerini büyütüyor, volümcular da az satacakları dar segmentleri deniyor!..

Lincoln MKC

Lincoln markası, baştan yaratılıyor. Yaratanlar ise Max Wolff ve Murat Güler!.. MKC ise, geçen yıl gösterilen MKZ sonrası, lüks Amerikan markasının ikinci "akıncı"sı... Üstelik, rakip, Range Rover Evoque!..

Kış Lastiği Mi, Kar Çorabı Mı?

Türkiye’nin çoğu yerinde sadece 2 gün boyunca yağan kar için, kış lastiği, gerçekten gerekli mi?.. Yoksa, şu kar çorapları, bizi kurtarır mı?..

Hyundai Minikleri

14 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Benzinli motorların kapasiteleri yeniden keşfediliyor!.. Sektörde küçülme sadece araç gövdesinde değil, motor bölümünde de devam ediyor!.. Küçük hacimli büyük performanslı modern benzinli motorlara bir seçenek de, Hyundai'den...

Opel Korunacak!

28 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: "Opel'siz Olmaz" diyen GM Başkanı Dan Akerson, General Motors'un Opel'i gözden çıkardığına dair tüm dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor ve kurtarma çalışmalarına dikkat çekiyor!..

Kia Başkanı

4 OCAK 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Tasarımcı Başkanlar! Peter Schreyer gibi markaların "kaderini çizen" baş tasarımcılar, artık başkanlık koltuklarında da oturuyorlar. Volkswagen'in "patron"u Ferdinand Piech, Schreyer için, "Onun gitmesine izin vermemeliydik!" demişti…

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.