Haber BaşlığıTarih

Hızlı Çapkın

Gelecek nesiller, acaba E-Type Coupe’yi mi, yoksa Jaguar F-TYPE R Coupé’yi mi hatırlayacaklar?.. İşte, bu süper İngiliz ile, dağ virajları ve yarış pisti üstünde yaşadığımız adrenalin dolu günler...

Volkswagen Yeni Passat Farkı

VW yeni Passat ya da yarım asırlık geçmişin birikimiyle 8. nesil, yeni Passat!.. Her zaman Orta Sınıf'ın adeta bir standardı olmuş bir modelin, artık Üst Orta Sınıf ve belki Lüks Sınıf gibi görünme çabası!..

Ultra Yüksek Performans

Otomobiller hızlanıyor ve artık lastikleri de yüksek hızlar için uygun hale geliyor!.. BriSa da, tüm bu hızlı değişimi, öncelikle karşılıyor ve yeni yatırımlarla ultra yüksek perforsans lastiklerini üretmeye başlıyor.

Discovery Devrimi

Bazen bazı fikirler, yığınların ana akım yönünü değiştirebilir… Virgin Galactic’in uzaya çıkabilmesi gibi, Land Rover da çığır açıyor ve OffRoad’u çocuk oyuncağı yapabiliyor…

Yakışıklı Elantra

LED farlarla yenilenen Hyundai Elantra, artık 132 HP 1.6 benzinlisinin yanında 128 HP 1.6 dizel ve 6 ileri otomatik seçeneğiyle... Üstelik, internet bağlantılı multimedya donanımı da günümüzün ihtiyacı...

Yeni Opel Dizeli

1.6 CDTI, özellikle Türkiye'de eksikliği fazlasıyla hissedilmiş, yeni nesil ekonomik Opel dizeli!.. Astra HB, yeni nesil dizel motoru ile liderlik ünvanını korumayı hedefliyor.

X6 Rakibi Mercedes

Mercedes-Benz'in yeni büyük Coupe'lerinin çizgisinde aşırı lüks ve bir o kadar da sportif bir SUV'a ne dersiniz?..

Çöl Aslanı

2008 DKR ile Peugeot, hem her yerde yarışabileceğini kanıtlayacak, hem de tasarımda eski şaşalı günlerine geri döndüğünü gösterecek!..

Görev X

Yeni Aygo’nun ön yüzündeki “X” motifinin, Toyota için nasıl bir anlamı var?.. Toyota Avrupa kıdemli Başkan Yardımcısı Karl Schlicht'e yeni Aygo'yu sorduk...

İskoç Amerikan

Halen, "safkan" Amerikan mı?.. Yoksa, tüm dünya için biraz "yumuşadı" mı? Ford'un yeni baş tasarımcısı Moray Callum ile yeni EcoBoost Mustang’ler üzerine konuştuk…

Umparken Im Kopf*

*Kafalardaki yeri değiştirmek, sloganıyla Opel, yepyeni bir ivme ile önce 2016’ya sonra 2022’ye doğru yola çıktı!

Kompakt ama Lider

Opel Mokka, piyasa sunulduğundan bugüne kendi segmentinde Avrupa’da en çok satan otomobil oldu. Opel’in yenilikçi kompakt SUV’u için verilen sipariş adeti 200 bin!

Zeka ve Duygu

Yanında 440 tasarımcıyla birlikte Mercedes-Benz’in günümüzü ve geleceğini şekillendiren Prof. Gorden Wagener ile yeni S-Klasse Coupe ve 5 “yıldızlı” tasarımı konuştuk…

Safkan Amerikan SUV

SUV dünyası kalabalıklaşmadan önce, herkes SUV yapmaya meraklanmamışken çok az lüks SUV vardı!.. Bunlardan biri de Lincoln Navigator idi!..

LED sonrası Lazer

HID ve ardından LED derken, artık Lazer farlar dönemine giriyoruz. Audi ve BMW, şu an için bu teknolojinin öncüsü gibi gözekseler de, bu yeni "ışık"ın arkasından yine Automotive Lightning, çıkacak gibi...

Huysuz Amerikan

Chevrolet Corvette Stingray Z51 ile aslında biraz lastik yakacaktık, fakat ıslak zeminde, ancak kar suyu kaynatabildik…

Yeni C'nin AMG Görünümü

Detroit NAIAS prömiyer listesinde, sadece yeni Mercedes-Benz C-Klasse değil, yeni "C"nin AMG paketlerinin de lansmanları yer alıyor!..

Yeni Yıl Değişimi

Otomotiv sektöründe yıl sonu geldiğinde sadece modeller değişmiyor!.. "Modelleme"leri yapanlar da değişiyor!..

Porsche Turbo'da ARWS

“Four Wheel Steering” yani dört tekerden yönlendirme, eski bir teknik; fakat, Porsche’ninki çok farklı!.. Üstelik, 2014 Turbo'larda standart!..

Lamborghini Huracán

Lamborghini Gallardo'nun yerine geçecek yeni genç boğa, Huracán, 0-100 km/h hızlanmasını 3.2 saniyede gerçekleştirecek!..

Get Lucky MIni

Daft Punk’ın son albümünün tarzı, belki de yeni nesil MINI’nin dizaynının özeti!.. 4. nesil MINI, tüm artıları, iletişim kolaylığı ve tarihinin belki de en güzel tasarımıyla geliyor!.. MINI John Cooper Works ise, yine nabzımızı yükseltiyor!..

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

Range Rover Lounge

Trafik artık daha da sıkışabilir!.. Range Rover LWB’in arka koltukları tam bir Lounge!..

İşte Yeni C-Klasse

Karşınızda, artık BMW 3-Serisine karşı geride durmayacak 95 mm daha uzun 40 mm daha geniş bir yepyeni C-Klasse!.. Hatta suspansiyonu bile AirMatic!..

Los Angeles Hatırası

Detroit’ten sonra ABD’nin ikinci büyük fuarı Los Angeles Auto Show, bu yıl Avrupalıların işgali altındaydı!..

AutoBest 2014 Hyundai i10

AutoBest 2008 Fiat Linea, AutoBest 2009 Renault Symbol ve şimdi de AutoBest 2014 Hyundai i10! "Best Buy" mantığında uluslararası AutoBest ünvanına ulaşan üçüncü “yerli” otomobilimiz!..

Üstsüz Mustang

Sienna Miller'ın tanıtımını yaptığı 6. nesil Ford Mustang, Fastback şeklinin yanında yeni Cabrio versiyonunu da bekletmeden getirdi.

50'lik Delikanlı

Ford Mustang'in tüm kariyeri boyunca ilk kez küresel bir lansman gerçekleşti. Yeni Mustang artık, sadece Amerikalıların değil, tüm dünyanın keyif otomobili!..

İşte Gerçek M3 ve M4

İşte karşınızda, gerçek yeni M3 ve ilk M4! Sadece 6 silindirli olmalarına rağmen 431 HP ve 550 Nm gibi daha yüksek performansa sahipler!..

California Dreamin’

Porsche Macan, beklenildiği kadar iyi! Hatta, daha da iyi görünüyor!..

Flamenco Cajón*u

Hafif Ticari Adaçlara gelen yeni “zorluklar”, Türkiye’de SW satışlarını arttırabilir. Seat Leon ST de, bu rüzgarda sesini duyurabilir…

9 ileri Evoque

2014 model Land Rover'lar, tüm olası rakiplerinin önüne geçmek üzere kuşanmışlar!.. Küçük Range Rover Evoque ise, alt yapısını kusursuzlaştırmış...

Corps à Corps

İki eskrimci birbirine çok yakın duruma geldiğinde, vücut teması varsa, bu duruma “kor a kor” (corps à corps) denir. Yeni Range Rover Sport da, olası SuperSport SUV rakiplerine karşı, şimdiden kılıç kuşanıyor!..

Alpinist MINI’ler

Alplerin virajlı kaygan yollarına özel “All4" ve MINI Paceman John Cooper Works!..

Hibrid Range Rover

Aluminyum teknolojileriyle ağırlığının yüzde 20’sini üstünden sıyıran ve diyetine şimdi yürür aksamda devam eden büyük Range Rover, dünyanın ilk dizel/hibrid SUV’unu ortaya çıkardı.

En Mantıklı Tercih

Trax, Space Star, Note, i10 ve 2008, AutoBest 2014 adayları… Acaba, hangisi "Best Buy" seçenek?..

Makyaj Hikayesi

Her otomobil, model ömrünün tam ortasında "tazelenir"!.. Fakat, neden?..

En Son Discovery

Başta Discovery olmak üzere Land Rover, 2014 model yılı için tüm serisini en yüksek teknolojiler ile bir kez daha yeniledi!

Yeni Nesil Hatchback

Skoda, ekonomik Rapid'ini modern hatchback formuyla Avrupalılaştırdı ve Spaceback yaptı... Fakat, Audi A3 Sportback gibi görünse de, aslında iri bir B segmenti!..

Panamera Turbo S

570 beygir gücündeki yeni Panamera Turbo S, uzun dingil mesafeli Executive versiyonunun içinde, "Kim sürücü koltuğuna oturacak?" kavgasını başlatıyor.

Elveda Defender

Land Rover, markasını bugünkü popülerliğine sırtlamış iki modelinin, Defender ve Freelander modellerinin, üretimini bitirecek ve yepyeni "giriş" modelleri hazırlayacak!..

Sırada X4 var!

Geçtiğimiz Shanghai otomobil fuarında konseptini gördüğümüz X4, yepyeni 4-Serisi Coupe’nin yüksek ve ikinci nesil X6’nın küçük hali olarak 2014 yılında yollara çıkmaya hazırlanıyor!..

BMW 2 Coupe

BMW, durdu durdu, gençleri yeniden peşinden koşturacak bir model daha ortaya çıkardı!.. Sadece gençler mi?.. 2-Serisi Coupe (F22), 7'den 77'ye herkesin duvarını ya da garajını süsleyecek!..

Veneno Roadster

Üstsüz boğaların en hızlısı, "Rosso Veneno" ismiyle artık Veneno Roadster oluyor!.. Bu "hiper" otomobilin üstünün hiç kapatılamayacak olması, en az performans değerleri kadar şaşırtıcı!..

Gerçek Chevrolet

Chevrolet'nin büyük Tahoe, daha da büyük Suburban ile lüks seçenekleri GMC Yukon ve çok daha lüks Denali seçenekleri, nihayet baştan aşağı yenilendiler.

Eğlence smart'ı

smart'ın fourjoy konseptine dikkatle baktığınızda, aslında, eğlenceden çok, ciddi şekilde yeni forfour ve yeni Renault Twingo ile karşılaşacaksınız!..

Bir Garip Lexus

Toyota'nın "lüks'ü Lexus, NF-NX konseptiyle otomobil tasarımda geleceğin daha ne kadar "ganip"leşebileceğini gösteriyor.

Elektrikliler, yeni mi?

Herkes, elektrikili otomobiller ne zaman geliyor, diye soruyor. Oysa, önce elektrikliler vardı!..

Yeni Golf Plus Mantığı

Volkswagen, C-segmenti yani Alt Orta Sınıf kompakt minivan pazarındaki diğer araçların karşısında Golf Plus'u da yenilemesi gerekiyordu... Golf Sportsvan konsepti, işte bunun için...

Megane da Değişti!

Renault markasının facelift ya da makyaj denilen model tazeleme aralıklarını kısalttığı fark ediliyor!.. Acaba bu, tasarımda bir kararsızlık mı, yoksa yepyeni ürünlere göre "aile uyumu" mu?..

Melanistik Jaguar

Jaguar'ın ilk SUV modeline doğru hazırlanmış olan C-X17 konsepti, korkulduğu gibi bir Range Rover türevi değil!.. O sadece bir melanist!*

Macan ile 200.000 Porsche

Los Angeles Auto Show'da sergilenecek yeni kompakt SUV'u Macan ile Porsche'nin yıllık satışları 200 bin adetlere çıkıyor!.. "Konsantre" Porsche Macan'ın Range Rover Evoque satışlarını bile sollaması bekleniyor!..

Otomobillerin İsimleri

Otomobillerin tasarımı, performansı ve sağlamlığı kadar, isimleri de akılda kalmalarını sağlıyor!..

Savaş Fabrikası

Otomobil endüstrisi, savaş endüstrisine dönebiliyorsa, bir uçak fabrikası da, otomobil fabrikasına çevrilebilir!.. 2. Dünya Savaşı'nda Spitfire ve Lancester üreten Castle Bromwich'in şumdu Jaguar üretiyor olması gibi...

Panamera'da Yeni Dizel

250'den 300'e çıkan beygir gücü ve 550'den 650 Nm'ye iyileştirilen maksimum torkuyla, 2014 model Porsche Panamera Diesel, artık çok daha kuvvetli!..

2014 Disco

2014 model yılı için "duyu"ları geliştirilen ve hafifçe güzelleştirilen yeni Discovery'nin ön kaputunda artık Land Rover yazmıyor!..

Abarth 595 ve 695

Aston Martin Cygnet rakibi iki İtalyan... 695 Maserati Edition ve Abarth 595 50th Anniversary Edition...

Delta 2014

Lancia Delta, Fiat Grubu'nun Alfa Romeo Giulietta'yla birlikte Alt Orta Sınıf yani C-segmentindeki en iddialı iki modelinden biri... 2014 model yılı için değişiklikleri daha mütevazı olan Delta, yine çok zarif...

Avrupalı Voyager S

Chrysler Town & Country S modelinin Lancia logolusu Voyager S, Amerikan konforunu Avrupa yollarına getiriyor...

Kapkara Freemont

Dodge Journey Blacktop Edition'ın Avrupa versiyonu Fiat Freemont Black Code da, Frankfurt'ta meraklılarıyla buluşuyor...

Antartika Panda'sı

Fiat Panda 4x4'lerinin 30. Yılı için, belki de üretilmiş en iyi Panda, Panda 4x4 Antartica ismiyle yollara çıkıyor.

Polar Wrangler

Jeep, Wrangler'ın sınırlı sayıda üretilecek Polar versiyonunu sadece Avrupa için üretmeye başlıyor.

Geleceğin Volvo'su

Geçmişin P1800'ü, ancak bu kadar güzel bir şekilde geleceğe taşınabilirdi... Volvo'nun Ölçeklendirilebilir Ürün Mimarisi SPA'nın ilk örneği XC90 olacak olsa da, Concept Coupé bizlere yepyeni ufuklar açıyor.

Subaru BRZ JDM

Subaru, 2014 model "S" ve "RA" versiyonlarının yanında, şimdilik sadece Japonya pazarına sunulacak olan "STi' logolu BRZ'sini satışa çıkarıyor... Sınırlı sayıda üretilecek olan bu "tS by STi" BRZ'lerin GT şekli ise, müthiş görünüyor.

Yeni Range Rover Sport

Adı üstünde... Range Rover Sport, sadece usta bir arazici değil, yeni nesliyle artık tam bir spor otomobil!.. En büyük kozları ise, modern tasarımı ve kullanım kolaylığı!..

GLA Aşkı Başlıyor!

Ve küçük Mercedes-Benz SUV, daha doğrusu "CUV"u nihayet gerçek yüzüyle karşımızda!.. Konsepti kadar süslü olmasa da, GLA'ya ilk bakışta aşık olmak mümkün!..

Volvo'nun Rüşt İspatı

Volvo, 2015 yılına girer girmez, Ford logolu nesi kaldıysa, bırakıyor, kendi patentlerini devreye alıyor. Başlangıç ile yeni XC90 ile olacak!.. Diğer modellerin de 2018 sonuna kadar tümüyle "Volvo" olması sağlanacak!..

Sanal Gerçeklik

Yeni otomobil modellerini hazırlamak, artık eskisi kadar uzun zamanda gerçekleşmiyor... Eskiden 7 yılda üretime hazır hale gelen fikirler, artık bir iki yılda ortaya çıkarılabiliyor... Bazen, "olmayanlar" bile gerçekmiş gibi gösteriliyor ve meraklıların ilgi ve yorumları toplanıyor!..

Çift Kanatlı Üstsüz

Tavanı açıkken fırtınalar estiren, kapalıyken rüzgar fısıltısını bile duyamadığınız, sadece V8 motorun sportif gürlemesiyle, belki de dünyanın en iyi Cabriolet'si!..

Yeni NSX Piste Çıktı!

Honda NSX efsanesinin yenisi her zaman bir konsept ya da prototip olarak kalacak denilirdi… Bir "vaporwage" olarak, ikinci NSX fikrinin gerçekleşebileceğine pek çok kimse inanmıyordu!.. Fakat, gerçek NSX, kim ne derse desin, geliyor!

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

İngiliz mi, Alman mı?

Bentley üretim hatlarında İngiliz "usta"lar kadar Alman mühendisler de göze çarpıyordu... İngiliz kalitesinin Alman mühendisliğiyle zirveye çıkarıldığı Crewe tesislerinde; Alman yönetimin İngilizleri nasıl "uçurudu"ğunu anlıyorsunuz!..

Robot Otomobiller Geliyor

Bosch 61. Otomotiv Basını Toplantısı'nda ilk kez gördüğümüz, markalarla birlikte geliştirilen en yeni teknolojiler, geleceğin otomobillerinin ne kadar robotlaşacağı hakkında fikir veriyordu.

SLS AMG Coupe Black Series

Bir GT3 yarışçısının sivil şekli olan SLS AMG Coupé Black Series, 631 HP ve 635 Nm ile 315 km/h'lik maksimum hıza ulaşıyor, bu arada da 0-100 km/h tırmanışını da 3.6 saniyede tamamlıyor!

En Sert McLaren

Belki GT3'lerden bile daha "sert" bir McLaren!.. 12C GT Can-Am Edition, Bruce McLaren anısına hazırlanmış, bileği bükülemez bir pist yarışçısı!..

Bugatti Kasırgası

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car Edition, 408.84 km/h ile "üstsüz"ler arasında dünya hız rekoruna sahip!.. Üstü kapalı şeklinin yeni rekorunu bekliyoruz!..

Fiat Zekası

Belgrad yakınlarında eskiden onbinlerce işçinin çalıştığı Zastava fabrikası, artık FIAT'ın 2400 çalışanı olan en modern robotize tesisi… Üstelik, Tofaş gibi ABD ihracatına bile başladılar!..

Mercedes S-Klasse lansmanı

"Papa olmaya gerek yok!" diyordu, Dr. Zetsche, S-Klasse'ye sahip olabilmek için... İşte, merak edilen, Hamburg'taki Airbus üssünde gerçekleşen Mercedes-Benz yeni S-Klasse tanıtımının akış protokolü...

Hızlı ve Cesur Jaguar

Kim demiş, nesilleri tükeniyor diye?!.. Jaguar'lar çoğalmaya devam ediyor! Yeni Jaguar neslinin ilk vahşi kedisi, F-TYPE, doğrudan Porsche'nin "şahlanan aygır"ına saldırıyor!..

FASTandBOLD F-TYPE

Jaguar'ın yeniden sıçrayışı olarak en önemli yeni modeli F-TYPE, özel çekimlerimizle Türkiye'de sadece FB TV FAST&BOLD programıyla yayınlanıyor!.. Fakat, "Hızlı ve Cesur" sunumumuzda yer almayan, tüm çok özel F-TYPE "iş"lerini, Sizlerle burada www.CarsNews.TV ile paylaşmak istiyoruz...

Chevrolet İzcisi

Rusya'da Tracker ismiyle yollara çıkan Chevrolet Trax, otomotiv sektörünün yeni modası Compact Utility Vehicle CUV trendinde markasına ait efsanelerin izinde kalmaya çalışıyor!..

BMW'nin turfanda Z4'ü

BMW, yeniden "tazelediği" Z4 ile 2013 yaz sezonunu erkenden açtı… Z4'lerin "rüzgarlı zirvesi" sDrive35is, 3.0 lt V6 çift turbo motoruyla tam 340 HP!!!

Burlesque Bavyeralı

BMW, "art car" koleksiyonuna, yeni bir fotoğraf koleksiyonu ekliyor... 6 Serisi Gran Coupe'nin tarzına uygun, güçlü ve çekici!.. Burlesque stili!..

Niche Yani Niş Modeller

Markalar, karlılıklarını artırmak için şu ana kadar bulunmadıkları yepyeni segmentlere giriyorlar... Sportifler HyperCar yapıyor, ekonomikler modellerini büyütüyor, volümcular da az satacakları dar segmentleri deniyor!..

Peugeot Onyx

Onyx konsepti, sadece Peugeot markasının olası bir SuperSport seçeneği hakkında fikir vermiyor, Onyx ile bugüne kadar konseptlerde bile denenmemiş otomobilde farklı materyal kullanımı sergileniyor...

Audi R8 e-tron

Her ne kadar R8 e-tron projesi tehir almış olsa da, geleceğin elektrikli otomobillerinin özgün sesler çıkaracağı konusunda en ciddi araştırmalar bu elektrikli R8 prototipleriyle yapılıyor…

BMW 640d Gran Coupe

BMW, 6-Serisi Gran Coupe ile çok lüks bir 4 kapılı Coupe sportifliği ortaya çıkarıyor... Gran Coupe, "ana" rakip olarak Audi A7 ve Mercedes CLS'i, Jaguar XJ ve Maserati Quattroporte'yi ise "yan" rakip olarak görüyor!..

Bentley Mulsanne

Mulsanne, belki de Rolls-Royce Phantom'un yegane rakibi... Fakat, Bentley'i tercih edenlerin Mulsanne'daki fark için söyledikleri tek şey: "Sportif!"

Gerçek Alfa Romeo 4C

2 yıldır bekliyorduk! Nihayet gerçek üretim şekliyle buluşabiliyoruz!. 4C, Alfa Romeo'nun sadece ABD'ye geri dünüş modeli değil, tüm dünyaya "İtalyan otomobilciliği"nin bir yeni boy gösterisi!..

Lexus LFA artık bitti!

0-100 km/h 3.7 saniye! 0-200 km/h 11.4 saniye! Maksimum hız 326 km/h! Japonların yegane SuperSport'u 560 HP ve 480 Nm'lik Lexus LFA, sadece 500 adet üretildi...

Jaguar XKR-S

550 HP! 680 Nm! 0-100 km/h 4.4 saniye! Maksimum hız da 300 km/h! Ve çılgın motor sesini Coupe'den daha çok duymak isteyenler için "üstsüz" şekli!..

Ekonomik Mercedes CLA

Ne A ne de C... Mercedes-Benz CLA, A- ile C-Klasse'lerin tam arasında, fakat C'lerden bile sportif ve heyecan veren bir tasarımla hazırlanmış... Önden çekerli olması, C'lere göre en önemli farkı!..

Acura RLX

Honda, ABD gibi büyük pazarlarda BMW 7-Serisi ve Audi A8 gibi lüks seçeneklerin karşısına çıkmaya çalışıyor. Acura RLX konsepti, Honda markası için de bir lüks modelin bir işareti...

Fisker Atlantic

Karma modelinin beklenenden daha yavaş yaygınlaşması nedeniyle, daha ekonomik bir seçenek yaratmak isteyen Fisker markasına ikinci model de katılmak üzere...

Chevrolet Corvette Stingray

"Normal" Corvette C7'lerin gelmesine biraz daha var... Fakat, yeni Corvette, Stingray limited edition şekliyle, sadece bizleri değil, tüm otomotiv sektörünü şaşırtabilmeyi başardı!..

Porsche Cayenne GTS

Atmosferik V8 motoruyla ekstra beslemelilere bile kök söktüren Cayenne GTS, "safkan otomobil" isteyenler için "iri" bir sportif seçenek!.. Eski Cayenne GTS'lere göre ise 15 HP daha güçlü!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.