Haber BaşlığıTarih

Abarth 595 ve 695

Aston Martin Cygnet rakibi iki İtalyan... 695 Maserati Edition ve Abarth 595 50th Anniversary Edition...

Delta 2014

Lancia Delta, Fiat Grubu'nun Alfa Romeo Giulietta'yla birlikte Alt Orta Sınıf yani C-segmentindeki en iddialı iki modelinden biri... 2014 model yılı için değişiklikleri daha mütevazı olan Delta, yine çok zarif...

Geleceğin Volvo'su

Geçmişin P1800'ü, ancak bu kadar güzel bir şekilde geleceğe taşınabilirdi... Volvo'nun Ölçeklendirilebilir Ürün Mimarisi SPA'nın ilk örneği XC90 olacak olsa da, Concept Coupé bizlere yepyeni ufuklar açıyor.

Yeni S-Max'a Doğru

Şimdilik, halen bir konsept; fakat, yeni Ford tasarımının çekiciliği ile glikoz ve tansiyon da ölçerek sürüş güvenliğine farklı bir boyut kazandıracak olan ikinci nesil S-Max için heyecanlanıyoruz...

Asıl Oğlan

Peugeot'nun, büyük "C segmenti" oyunundaki "asıl oğlan"ı yeni 308, en güçlü rakiplerinin olduğu Almanya pazarında gün ışığına çıkacak!.. Acaba, yeni 308, o kadar "Alman' olabildi mi?

5008 de Güzelleşti

Peugeot, 5008 modelini de, değişen tüm ailesi gibi yeniledi... 2014 model 5008'in ön önemli farklılığı, çok daha agresif "bakışları"!..

208 Hybrid FE

Peugeot'nun diğer bir Frankfurt sürprizi ise, 208'in hibrid şekli... Sadece alt yapısında değil, dış yapısında da en verimli tüketim için hazırlanmış olan 208 Hybrid FE, Fun & Efficient sloganına sahip.

Peugeot IAA Sürprizleri

Peugeot yeni 308'ini, "En az Almanlar kadar iyi!" iddiasıyla Frankfurt'ta ilk kez herkese gösterirken, 308 R konseptiyle de, hepimizi şşırtmayı başarıyor!..

Otomobil Fuarı Gibi

2013'te yani bu yıl, Türkiye'de otomobil fuarı olmuyor diye üzülmeyin! 2013, Detroit, Cenevre, Chicago, Bangkok ve şimdi de New York ve Shanghai otomobil fuarlarıyla son sürat devam ederken, CarsNews.TV tüm yeni modellerle Sizlerle!..

Sakin ve Sürekli Chevrolet

Chevrolet Avrupa "patroniçe"si Susan Docherty, daralan Avrupa Pazarı'nda halen ilerleyen bir marka olduklarını söylüyor. Sakin ve sürekli...

Nissan'ın Rezonans'ı

Detroit ve ardından Cenevre'de sergilenmiş olan Resonance konsepti, Nissan'ın gelecekteki tasarım eğilimi gösteriyor... Diğer yanda Resonance, yeni CUV akımına da çok iyi bir örnek!..

Niche Yani Niş Modeller

Markalar, karlılıklarını artırmak için şu ana kadar bulunmadıkları yepyeni segmentlere giriyorlar... Sportifler HyperCar yapıyor, ekonomikler modellerini büyütüyor, volümcular da az satacakları dar segmentleri deniyor!..

Citroen DS Wild Rubis

Citroen'in upgrade modellerine ait DS serisi, Wild Rubis konseptiyle ilk kompakt SUV'una ya da başka bir deyişle ilk CrossOver'ına kavuşuyor. Yeni modelin ismi, DSX olabilir!..

Lincoln MKC

Lincoln markası, baştan yaratılıyor. Yaratanlar ise Max Wolff ve Murat Güler!.. MKC ise, geçen yıl gösterilen MKZ sonrası, lüks Amerikan markasının ikinci "akıncı"sı... Üstelik, rakip, Range Rover Evoque!..

Ferrari LaFerrari

Ferrari'nin yeni zirvesi 963 HP'lik LaFerrari. Enzo'nun devamı ve F150 projesinin ilk sonucu olan bu hiper Ferrari'nin başka versiyonları da gelecek!..

Mercedes-Benz CLA 45 AMG

En ekonomik AMG sedanı, CLA 45 AMG, artık resmen karşımızda! CLS'in "yavrusu" olarak gösterilen CLA'nın bu 45 AMG versiyonu, belki de CLS'in tasarımının içindeki sportifliğe en yakın şekli...

Lamborghini Veneno

Sadece 3 adet üretilecek olan Lamborghini hypercar Veneno, markanın 50. yılına özel olarak hazırlanmış. Reventon'dan bile hızlı bir "baş boğa"... Bu arada Veneno, zehir, demek!..

McLaren P1 geldi!

SuperCar değil, HyperCar! McLaren P1'in sadece 375 adet üretilecek 1.000.000 Euro'luk gerçek şekli, nihayet tüm detaylarıyla karşımızda!..

Citroen C3 de tazelendi

Her ne kadar 2012 yaz aylarında Latin Amerika'da C3 yeni yüzünü bizlere göstermiş olsa da, 2013 Cenevre fuarıyla "yeni" C3'ün Avrupa prömiyeri yapılıyor...

Ekonomik Mercedes CLA

Ne A ne de C... Mercedes-Benz CLA, A- ile C-Klasse'lerin tam arasında, fakat C'lerden bile sportif ve heyecan veren bir tasarımla hazırlanmış... Önden çekerli olması, C'lere göre en önemli farkı!..

Ford Atlas

ABD'nin en çok satılan aracı F-150, "oralar"da Amerikan "country" tarzının otomotivdeki sembolü olarak kabul ediliyor. Atlas konsepti ise, bu gerçek "Amerikan" Pick-Up'ının geleceği...

Cadillac ELR

ELR ile Cadillac, bir kez daha öne geciyor. Şarj istasyonu veya büyük bir priz aramayı gerektirmeyen uzatılmış menzilli mantığını, olabilecek en şık tasarımla sunuyor.

Turbo ve Chevrolet Camaro

COPO Camaro'ların zirvesi, salyangoz "Turbo" için hazırlanmış... Otomobil tutkunlarının keyifle izleyeceği yeni DreamWorks 3D işini izlemek için sabırsızlanıyoruz...

Maserati Quattroporte

Yeni Quattroporte, NAIAS 2013 fuarıyla ABD'deki ve dünya jetSet'indeki eski şaşaalı günlerine dönmek istiyor. Sanıyoruz, 410 HP ve 550 Nm'lik V6 twin turbo Q4 All-Wheel Drive seçeneği de, en çok satılacak Quattroporte olacak!..

Opel Korunacak!

28 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: "Opel'siz Olmaz" diyen GM Başkanı Dan Akerson, General Motors'un Opel'i gözden çıkardığına dair tüm dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor ve kurtarma çalışmalarına dikkat çekiyor!..

Honda NSX II'ye doğru

Detroit'te sergilenen Acura NSX II protopiyle Honda yeni NSX için geriye sayımını tamamlıyor!.. Yeni NSX'in bir süper hibrid olacağını şimdiden söyleyebiliriz!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.