Haber BaşlığıTarih

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

Üstsüz Mustang

Sienna Miller'ın tanıtımını yaptığı 6. nesil Ford Mustang, Fastback şeklinin yanında yeni Cabrio versiyonunu da bekletmeden getirdi.

50'lik Delikanlı

Ford Mustang'in tüm kariyeri boyunca ilk kez küresel bir lansman gerçekleşti. Yeni Mustang artık, sadece Amerikalıların değil, tüm dünyanın keyif otomobili!..

İşte Gerçek M3 ve M4

İşte karşınızda, gerçek yeni M3 ve ilk M4! Sadece 6 silindirli olmalarına rağmen 431 HP ve 550 Nm gibi daha yüksek performansa sahipler!..

Panamera Turbo S

570 beygir gücündeki yeni Panamera Turbo S, uzun dingil mesafeli Executive versiyonunun içinde, "Kim sürücü koltuğuna oturacak?" kavgasını başlatıyor.

BMW 2 Coupe

BMW, durdu durdu, gençleri yeniden peşinden koşturacak bir model daha ortaya çıkardı!.. Sadece gençler mi?.. 2-Serisi Coupe (F22), 7'den 77'ye herkesin duvarını ya da garajını süsleyecek!..

Veneno Roadster

Üstsüz boğaların en hızlısı, "Rosso Veneno" ismiyle artık Veneno Roadster oluyor!.. Bu "hiper" otomobilin üstünün hiç kapatılamayacak olması, en az performans değerleri kadar şaşırtıcı!..

4 Serisi Cabrio

BMW 4-Serisi Cabrio'nun gerçek örtüsü, Sizler için Kasım ayında gideceğimiz Los Angeles Auto Show ile açılacak... Fakat. oralara gitmeden çok önce, "üstü", sanal ortamda açılıverdi!..

S-Klasse Coupé, yeni CL

Mercedes-Benz, Concept S-Class Coupé ile gelecek yıl göreceğimiz yeni CL için ilk işaretini veriyor...

Yeni Bentley V8 S'leri

Bentley Continental GT ve GTC V8'ler de 2014 için "tazelendi". Beygir gücü artık 528 HP olunca da, V8 isimlerine "S" eklendi.

Geleceğin Volvo'su

Geçmişin P1800'ü, ancak bu kadar güzel bir şekilde geleceğe taşınabilirdi... Volvo'nun Ölçeklendirilebilir Ürün Mimarisi SPA'nın ilk örneği XC90 olacak olsa da, Concept Coupé bizlere yepyeni ufuklar açıyor.

Özel İtalyan

Ferrari'nin 90 kg daha hafif 458 Speciale'si, 9000 devir çeviren modifiyeli 4.5 lt V8 atmosferik motoruyla 605HP!..

Subaru BRZ JDM

Subaru, 2014 model "S" ve "RA" versiyonlarının yanında, şimdilik sadece Japonya pazarına sunulacak olan "STi' logolu BRZ'sini satışa çıkarıyor... Sınırlı sayıda üretilecek olan bu "tS by STi" BRZ'lerin GT şekli ise, müthiş görünüyor.

Amerikan Coupe'si

GM, tasarım ustası olduğunu bir kez daha kanıtlıyor!.. Ciel'den sonra bir rüya Cadillac'ını daha ortaya çıkarıyor!.. Elmiraj, umarız, üretilebilir!.. Umarız, muhafazakar Almanlara, lüks segmentte "güzellik"in olabileceği bir kez daha gösterilebilir!..

BMW F82 M4

Ve F82 kod ismiyle bilinecek olan BMW 4-Serisi'nin M şekli, yani kısaca M4, 435i M Performance'tan çok öte!.. Eski M3 Coupe ile yeni 4-serisi'nin en güzel ayrınıtlarını alan M4 Coupe, bu "son" konsept şekliyle bile kısaca "müthiş" olmuş!..

Çift Kanatlı Üstsüz

Tavanı açıkken fırtınalar estiren, kapalıyken rüzgar fısıltısını bile duyamadığınız, sadece V8 motorun sportif gürlemesiyle, belki de dünyanın en iyi Cabriolet'si!..

Yeni NSX Piste Çıktı!

Honda NSX efsanesinin yenisi her zaman bir konsept ya da prototip olarak kalacak denilirdi… Bir "vaporwage" olarak, ikinci NSX fikrinin gerçekleşebileceğine pek çok kimse inanmıyordu!.. Fakat, gerçek NSX, kim ne derse desin, geliyor!

En Sert Ferrari'ler

Koşu ayakkabılarını her yerde bulabilirsiniz... Fakat, olimpiyat koşucularının ayakkabiları özel olarak üretilir... Ferrari P4/5 and P4/5 Competizione de, sadece yarışmak için üretilmiş iki benzersiz İtalyan Aygırı!..

Yardıma Gerek Yok!

Lexus LFA için bu kadar çalışmış ve bir otomotiv şaheseri ortaya çıkarmış olan Toyota mühendisleri, bugün neden GT86 için Subaru'ya, yeni Celica ve olası Supra için BMW'ye ihtiyaç duyuyor?..

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

Yeni S'e Brabus Damgası

Mercedes-Benz yeni S-Klasse'yi BRABUS modifiyesiyle beygir gücünde 730'a ve maksimum torkta da 1.065 Nm'ye yükseltmeye ne dersiniz?.. Ya da maksimum hızı 325 km/h'ye çıkarmaya?..

M4'e Çok Yakın

M4 Coupe'ye en yakın görüntü ve performans yeni BMW 435i Coupe M Performance paketiyle ortaya çıktı!.. Performansta çok uzak fakat görüntüde çok yakın olan bu yeni "M"lerin, biz "gerçek"ini bekleyeceğiz!..

Yeni Jaguar Speedster'ı

Jaguar, D-Type efsanesini yeniden canlandırma kararı aldı ve çok uzun yıllar sonra yeniden bir Speedster hazırladı!.. 55 beygirlik Project 7, günümüzün en vahşi "kedi"si!..

Aslan Homurdandı

Peugeot, RCZ çılgınlığını kaba"R"tıyor! Sports Coupe stilinde, seri üretimdeki en güçlü modelini ortaya çıkarıyor!.. RCZ R, tam 270 beygir gücünde!..

50 Yıl Anısına Özel 911

Porsche, bugüne kadar 820 bin adetten fazla ürettiği 911'lerin 50. Yılını kutluyor. Bu "klasik"in 50. yaş anısına "klasik" detaylarla süslenmiş bir özel "edition"yakışmaz mı?..

SLS AMG Coupe Black Series

Bir GT3 yarışçısının sivil şekli olan SLS AMG Coupé Black Series, 631 HP ve 635 Nm ile 315 km/h'lik maksimum hıza ulaşıyor, bu arada da 0-100 km/h tırmanışını da 3.6 saniyede tamamlıyor!

En Sert McLaren

Belki GT3'lerden bile daha "sert" bir McLaren!.. 12C GT Can-Am Edition, Bruce McLaren anısına hazırlanmış, bileği bükülemez bir pist yarışçısı!..

Bugatti Kasırgası

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car Edition, 408.84 km/h ile "üstsüz"ler arasında dünya hız rekoruna sahip!.. Üstü kapalı şeklinin yeni rekorunu bekliyoruz!..

BMW 8 Serisi de yeniden geliyor

BMW'nin yeni 7'leri için ilk işaret, 21. Yüzyılın 8-Serisi fikri olarak gösteriliyor... Gran Lusso V12 Coupé konseptini bir başyapıt yapabilmek için Pininfarina'dan "yardım" alınmış!..

Çılgın Minik Renault

Renault 5 Turbo efsanesi yeniden başlıyor!.. Bu sefer 950 kg'da 320 HP ile Twin'Run konsepti!.. Bu minik Renault, Megane Trophy'nin bile pabucunu tavana atacak!..

BMW M5 ve M6 Coupe sertliği

M5 ve M6 Coupe, yenilenen 5 Serisinin hemen ardından yeni Competition paketini ortaya çıkararak 2014 model yılı için hazırlanıyorlar... Aslında bu, Mercedes'in AMG'lerindeki yeni "S" koduna karşı bir seçenek!..

Hızlı ve Cesur Jaguar

Kim demiş, nesilleri tükeniyor diye?!.. Jaguar'lar çoğalmaya devam ediyor! Yeni Jaguar neslinin ilk vahşi kedisi, F-TYPE, doğrudan Porsche'nin "şahlanan aygır"ına saldırıyor!..

Jaguar Kükrüyor

Lüks markalar, artık diğer sektörlerin lüks "gadget"larını otomobillerine "taşımaya" çalışıyor... Jaguar F-TYPE da, tasarımında ve donanımında Star Wars, Denon ve Hublot markalarından "esinlenmiş"!..

Aston Martin Speedster

54 yıl önceki Le Mans zaferi hatırasına CC100 Speedster konsepti hazırlanmış... Üstelik hemen de 1.000.000Euro'ya satılmış!.. Markalar "one-off" işini çok sevdi!..

Hiper Porsche

Porsche 918 Spyder'ın üretim şeklinden önce, son prototipleri gerçek şekline en yakın örnekler olarak boy gösteriyor!.. Kısaca; bu bir Süper Porsche değil, bir Hiper Porsche!..

Lamborghini Egoista

Lamborghini Veneno için "çılgınlık" diyorsanız, alın Size, Egoista!.. 600 boğa gücündeki motoruyla, ultra modern savaş jetlerine benzeyen bu konsept, Gallardo'nun yerini alacak yeni "küçük boğa"nın ilk prototipi olabilir!..

FASTandBOLD F-TYPE

Jaguar'ın yeniden sıçrayışı olarak en önemli yeni modeli F-TYPE, özel çekimlerimizle Türkiye'de sadece FB TV FAST&BOLD programıyla yayınlanıyor!.. Fakat, "Hızlı ve Cesur" sunumumuzda yer almayan, tüm çok özel F-TYPE "iş"lerini, Sizlerle burada www.CarsNews.TV ile paylaşmak istiyoruz...

BMM M6 Gran Coupe

Büyük "M", ya da paranın satın alabileceği en iyi "M" olarak gösterilen BMW M6 Gran Coupe, tüm lüksünün yanında 4.4 litrelik M TwinPower Turbo V8 motoruyla tam 560 HP 680 Nm!..

BMW'nin turfanda Z4'ü

BMW, yeniden "tazelediği" Z4 ile 2013 yaz sezonunu erkenden açtı… Z4'lerin "rüzgarlı zirvesi" sDrive35is, 3.0 lt V6 çift turbo motoruyla tam 340 HP!!!

GT-R Efsanesinde Son Seviye

Nissan GT-R için "yeterli değil" diyenler için 550 HP'lik yeni Track Edition'a ne dersiniz?!.. GT-R Track Edition ile Nissan, artık, caddecilikten çok pist yarışları seviyesiyle ilgileniyor.

Porsche Panamera 2014

BiTurbo V6 ve Hybrid V6 gibi yeni motorlarla zenginleşen Porsche Panamera, nihayet küçük değişikliklerle yenilendi!.. Bu arada uzun dingil mesafeli LWB Panamera da geliyor!

Ferrari LaFerrari

Ferrari'nin yeni zirvesi 963 HP'lik LaFerrari. Enzo'nun devamı ve F150 projesinin ilk sonucu olan bu hiper Ferrari'nin başka versiyonları da gelecek!..

Peugeot Onyx

Onyx konsepti, sadece Peugeot markasının olası bir SuperSport seçeneği hakkında fikir vermiyor, Onyx ile bugüne kadar konseptlerde bile denenmemiş otomobilde farklı materyal kullanımı sergileniyor...

Lamborghini Veneno

Sadece 3 adet üretilecek olan Lamborghini hypercar Veneno, markanın 50. yılına özel olarak hazırlanmış. Reventon'dan bile hızlı bir "baş boğa"... Bu arada Veneno, zehir, demek!..

Toyota FT-86 open Concept

GT-86, Toyota'nın yeniden tasarımla da "ilgi gören" marka olmasını sağlamıştı. Diğer yanda; yeni 86'nın sürüş keyfi, şimdi, "üstsüz" şekliyle daha da "abartılıyor"!..

McLaren P1 geldi!

SuperCar değil, HyperCar! McLaren P1'in sadece 375 adet üretilecek 1.000.000 Euro'luk gerçek şekli, nihayet tüm detaylarıyla karşımızda!..

Audi R8 e-tron

Her ne kadar R8 e-tron projesi tehir almış olsa da, geleceğin elektrikli otomobillerinin özgün sesler çıkaracağı konusunda en ciddi araştırmalar bu elektrikli R8 prototipleriyle yapılıyor…

BMW 640d Gran Coupe

BMW, 6-Serisi Gran Coupe ile çok lüks bir 4 kapılı Coupe sportifliği ortaya çıkarıyor... Gran Coupe, "ana" rakip olarak Audi A7 ve Mercedes CLS'i, Jaguar XJ ve Maserati Quattroporte'yi ise "yan" rakip olarak görüyor!..

SRT Viper GTS

Amerikalıların gururu, Viper!.. Artık SRT markası altında üretilen Viper, GTS ve GTS-R modelleriyle yeniden doğdu!.. ALMS serilerindeki performansı ise, en büyük merak konusu!..

McLaren P1 geliyor

McLaren tarihinin efsane F1 modelinin performans limitlerini çok daha yukarılara taşıyacak olan P1, artık konsept şeklinden gerçek üretim şekline dönüştü!..

Gerçek Alfa Romeo 4C

2 yıldır bekliyorduk! Nihayet gerçek üretim şekliyle buluşabiliyoruz!. 4C, Alfa Romeo'nun sadece ABD'ye geri dünüş modeli değil, tüm dünyaya "İtalyan otomobilciliği"nin bir yeni boy gösterisi!..

Porsche Boxster

981 olarak bilinecek yeni Boxster, Porsche markasına ve tipik Alman spor otomobil eğlencesine ulaşmanın en kestirme yolu!.. 918 prototipine benzer tasarım ise, yeni Boxster'ın en büyük kozu!..

Ferrari FF

Ferrari FF, İtalyan markanın ilk gerçek dört çekerli modeli!.. Yani, artık Maranello'dan dünyanın her yerine "her yola" çıkılabiliyor!.. Üstelik, Ferrari'nin en büyük motoruyla!..

Bentley Continental GT V8

Continental GT W12 Speed tabii ki en hızlı Bentley! Fakat, Continental GT V8, V4 olarak da çalışan motoruyla süper sport otomobiller arasında lüks ve performansa ekonomiyi de ekliyor!..

Lexus LFA artık bitti!

0-100 km/h 3.7 saniye! 0-200 km/h 11.4 saniye! Maksimum hız 326 km/h! Japonların yegane SuperSport'u 560 HP ve 480 Nm'lik Lexus LFA, sadece 500 adet üretildi...

Jaguar XKR-S

550 HP! 680 Nm! 0-100 km/h 4.4 saniye! Maksimum hız da 300 km/h! Ve çılgın motor sesini Coupe'den daha çok duymak isteyenler için "üstsüz" şekli!..

Fisker Atlantic

Karma modelinin beklenenden daha yavaş yaygınlaşması nedeniyle, daha ekonomik bir seçenek yaratmak isteyen Fisker markasına ikinci model de katılmak üzere...

Cadillac ELR

ELR ile Cadillac, bir kez daha öne geciyor. Şarj istasyonu veya büyük bir priz aramayı gerektirmeyen uzatılmış menzilli mantığını, olabilecek en şık tasarımla sunuyor.

Turbo ve Chevrolet Camaro

COPO Camaro'ların zirvesi, salyangoz "Turbo" için hazırlanmış... Otomobil tutkunlarının keyifle izleyeceği yeni DreamWorks 3D işini izlemek için sabırsızlanıyoruz...

Chevrolet Corvette Stingray

"Normal" Corvette C7'lerin gelmesine biraz daha var... Fakat, yeni Corvette, Stingray limited edition şekliyle, sadece bizleri değil, tüm otomotiv sektörünü şaşırtabilmeyi başardı!..

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster, Miami havaalanında kalkışa geçti!.. Tam 50 İtalyan boğasının uçak pistindeki gürlemesi de, bir 777'nin motor sesini bastırdı!.. Diğer yanda Aventador müşterileri, "ilk kez" otomobillerinin limitlerini gördüler!..

B&O ile Aston Martin

Aston Martin'in 100 yaşına basması, Rapide, Vanquish ve DB9 modellerinin 100. yıl özel versiyonlarını getirdi... Dubai'deki "uçuş" ve Bang&Olufsen'in özel kutlaması ile 2'nci Yüzyıl başladı...

SRT Challenger SRT8 392

SRT Challenger, aslında Dodge Challenger'ın SRT modifiyeli şekli! Dodge Challenger ile arasında "dağlar" olan SRT Challenger, Dodge markasının "ekonomik" kimliğinden mümkün olduğunca uzakta duruyor!..

Aston Martin Rapide S

558 beygir gücü ve Carbon paketiyle yeni Aston Martin Rapide, çok daha çekici!.. Üstelik bu Rapide'in Aston Martin markasının 100. Yıl versiyonu da hazırlanıyor!.. Rapide S Centenary Edition, One-77'dan sonraki en pahalı Aston Martin olacak!..

Honda NSX II'ye doğru

Detroit'te sergilenen Acura NSX II protopiyle Honda yeni NSX için geriye sayımını tamamlıyor!.. Yeni NSX'in bir süper hibrid olacağını şimdiden söyleyebiliriz!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.