Haber BaşlığıTarih

2020 WRC Türkiye

Sonuç; motor sporları bahane, Türkiye şahane!

Invincible HiLux Yenilendi

1968'den bu yana durdurulamaz kimliğe kavuşan Toyota HiLux, 2021'e doğru artık invincible yani yenilmez sıfatını göstererek rakipleri önünde koşmaya devam edecek... Bu arada bu son şeklinin Pick-Up modifiyecileri tarafından çok daha kaslandırılabileceğini de belirtelim!..

Amerikan Harrier Venza

Toyota'nın Japon iç pazarına sunduğu yeni Harrier, artık Kuzey amerika için Venza oldu... Yeni nesil Toyota Hybrid sistemine sahip bu CrossOver, çok yakında göreceğimiz Corolla CrossOver'ına da bir işaret...

Lüks HiLux

Hi-Cruiser versiyon ismiyle, adeta Land Cruiser'ların Pick-Up şekli olan yeni HiLux, artık gösterişli SUV piyasasında bile seçenek!..

Japon Kovboy

Toyota’nın Amerikan PickUp imparatorluğuna karşı, çok güçlü bir şövalyesi var!.. Tundra 1794 Edition CrewMax, VVT-i 5.7 lt FORCE tipi dev V8 motorunun 381 HP ve 544 Nm performansı ve süper ECT-i şanzımanıyla üstünlüğü de var!..

Supra yolunda “Waku-Doki” FT-1

Vision GT, ya da gerçek adıyla FT-1, Toyota’nın yeni nesil yarışçı Supra’sına doğru en gerçekçi sunumu…

Yaris Yenilendi!

Yeni AyGo ile ön tasarım yüzü olarak "X"i seçen Toyota, bu ilgi çeken dizaynı bir üst segmentteki Yaris'e de uyguladı...

Görev X

Yeni Aygo’nun ön yüzündeki “X” motifinin, Toyota için nasıl bir anlamı var?.. Toyota Avrupa kıdemli Başkan Yardımcısı Karl Schlicht'e yeni Aygo'yu sorduk...

Yarışçı bir hibrid Yaris

Toyota'nın bir hibrid ustası olduğunu kimse tartışamaz!.. Yaris gibi çok küçük bir modelde bile hibrid tekniğini kullanan Toyota, bunu şimdi 420 HP gibi bir performansa çıkarıyor!..

Yeni Land Cruiser Prado

Ve karşımızda Toyota'nın ünlü OffRoader'ın son şekli... Yeni Land Cruiser Prado, belki de tüm tarihinin en yakışıklı formuna kavuştu!..

Yeni Corolla 10'da 11

Türkiye üretimine geri dönen ve son şekliyle en iddialı tasarım markalarını bile kıskandıran yeni Toyota Corolla, 11. nesliyle artık sadece mantığa değil, duygulara da hitap ediyor…

Toyota 2018 planları

Modüler ürün geliştirme anlayışı ve VW'nin MQB'sinden sonra, şimdi sıra Toyota'nın TNGA'sinde!.. Ofansif bir "oyun"a girişen Toyota, TNGA ile 10 Milyon adetlik barajı aşmayı planlıyor!

Toyota FT-86 open Concept

GT-86, Toyota'nın yeniden tasarımla da "ilgi gören" marka olmasını sağlamıştı. Diğer yanda; yeni 86'nın sürüş keyfi, şimdi, "üstsüz" şekliyle daha da "abartılıyor"!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.