Haber BaşlığıTarih

Corvette C8 Stingray Convertible

Ortadan motorlu seksi C8 Corvette'in Coupe halinin Double-Bubble tavanını çıkarıp Targa yapabilseniz de, şimdi gerçek anlamda üstsüz haliyle de Avrupalı Roadster SuperSport'lara kafa tutan bir C8 Convertible var!..

Üstsüz Yeni Camaro

Ford Mustang gibi downsizing motoru da olacak olan yeni Camaro Convertible, özellikle yeni tasarımıyla eski Amerikancılarından başka yeni Avrupalı müşterilerin de kalbini çalacak!..

Bulgar SuperSport'u

SIN Cars, İngiliz mühendisliğinin desteklediği bir Bulgar markası... R1 GT ise, son yıllarda gördüğümüz en ilginç ve ekonomik SuperSport!

Huysuz Amerikan

Chevrolet Corvette Stingray Z51 ile aslında biraz lastik yakacaktık, fakat ıslak zeminde, ancak kar suyu kaynatabildik…

Yeni Yıl Değişimi

Otomotiv sektöründe yıl sonu geldiğinde sadece modeller değişmiyor!.. "Modelleme"leri yapanlar da değişiyor!..

Gerçek Chevrolet

Chevrolet'nin büyük Tahoe, daha da büyük Suburban ile lüks seçenekleri GMC Yukon ve çok daha lüks Denali seçenekleri, nihayet baştan aşağı yenilendiler.

Sakin ve Sürekli Chevrolet

Chevrolet Avrupa "patroniçe"si Susan Docherty, daralan Avrupa Pazarı'nda halen ilerleyen bir marka olduklarını söylüyor. Sakin ve sürekli...

Chevrolet İzcisi

Rusya'da Tracker ismiyle yollara çıkan Chevrolet Trax, otomotiv sektörünün yeni modası Compact Utility Vehicle CUV trendinde markasına ait efsanelerin izinde kalmaya çalışıyor!..

Turbo ve Chevrolet Camaro

COPO Camaro'ların zirvesi, salyangoz "Turbo" için hazırlanmış... Otomobil tutkunlarının keyifle izleyeceği yeni DreamWorks 3D işini izlemek için sabırsızlanıyoruz...

Chevrolet Corvette Stingray

"Normal" Corvette C7'lerin gelmesine biraz daha var... Fakat, yeni Corvette, Stingray limited edition şekliyle, sadece bizleri değil, tüm otomotiv sektörünü şaşırtabilmeyi başardı!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.