Haber BaşlığıTarih

Yeni C4 Tüm Ayrıntılar

C Hatchback segmenti Avrupa’nın en önemli segmentlerinden biri ve Citroën, tamamen elektrikli yeni ë-C4 ve yeni C4 ile bu segmente oldukça iddialı bir giriş yapıyor. Citroën DNA’sının yenilikçi özelliklerini ve üstün konfor seviyesini bünyesinde barındıran yeni modelimiz farklı müşteri beklentilerini karşılamak üzere tamamen elektrikli, benzinli ve dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği sunuyor.

CrossOver C4

Citroën C4 bize gelmeyecek %100 elektrikli ë-C4 yanında Türkiye'ye gelecek dizel ve benzinli seçeneklerinden taviz vermeden yenilendi. Tasarım olarak artık bir hatchback’ten çok bir SUV-Coupe #CrossOver formuna giren yeni Citroen C4 yepyeni bir ë-Comfort isimli bir geliştirilmiş rahatlık donanımıyla 2021 Mayıs ayında Türkiye'de...

Müthiş Berlingo

En yeni Citroen tasarımıyla baştan aşağı yenilenen Berlingo, özellikle MultiSpace haliyle artık binek otomobillerden farksız, bir ticari LCV olmasına rağmen adeta konforlu bir MPV...

B-SUV Savaşında Citroen

Küçük Sınıf SUV görünümlü otomobillerin trendi artık zirveye ulaştı... Yeni Citroen C3 Aircross da, bu popüler segmentin en sevimli seçeneklerinden biri olacak!..

DS İstanbul AutoShow

Fransız tarzı lüks anlayışının simgeleyen premium otomobil markası DS, İstanbul Autoshow Fuarı’nda Citroen'dan ayrı olarak kendi standında otomobilseverlerle buluştu... Üstelik 47 yaşındaki bir klasik DS 21 Pallas ile...

Citroen AirCross

Citroen, geleneğini bozmadı ve AirCross konseptiyle de yine kreatif tasarım sınırlarını zorladı!..

Divine DS

Divine konseptiyle, yeni DS tasarım anlayışının ilk örneğini gösteren Citroen, Fransız lüks otomobillerinin hangi yönde gelişeceğine işaret ediyor.

Fransız Kaktüsü

Citroen Cactus, C4 Picasso'nin daha nasıl geliştirilebileceğine dair, tipik bir Fransız şıklık çalışması... Soru ise, bu koseptin Peugeot 3008'in "ikiz"i bir Citroen CUV'u olup olmadığı?!..

Citroen DS Wild Rubis

Citroen'in upgrade modellerine ait DS serisi, Wild Rubis konseptiyle ilk kompakt SUV'una ya da başka bir deyişle ilk CrossOver'ına kavuşuyor. Yeni modelin ismi, DSX olabilir!..

Citroen C4 Picasso

7 koltuklu C4 Picasso da geliyor! Fakat, Citroen, şimdilik sadece daha hafif ve daha kompakt yeni C4 Picasso ile yola çıkıyor. Üstelik, Technospace konseptini fazla değiştirmeden!..

Citroen C3 de tazelendi

Her ne kadar 2012 yaz aylarında Latin Amerika'da C3 yeni yüzünü bizlere göstermiş olsa da, 2013 Cenevre fuarıyla "yeni" C3'ün Avrupa prömiyeri yapılıyor...

Citroen Numero 9

Citroen tasarım başlığında hep çok öndeydi... Günümüzde ise, DS serisi, rakiplerini solluyor!.. Numero 9 konsepti de, belki geleceğin DS9'u olarak, bunu kanıtlıyor.

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.