Haber BaşlığıTarih

Ferrari SP48 Unica

Yeni nesil ultra zenginlerin ve koleksiyonerlerin en büyük tutkusu, sadece kendilerinde olacak, benzersiz özel otomobiller ürettirmek... Ve bir tycoon, kendi zevkine göre Ferrari SP48 Unica'yı tasarlattı ve ürettirdi!..

Ferrari 812 Efsanesi

Tüm piyasa önce hibritlenip, sonra da elektriklenmeye yüz tutmuşken, 5 yıl önce gösterilen ve Maranello mühendisliğinin zirvesine çıkmış, “normal” Ferrari Gran Turismo aygırlarının en güçlü ve en hızlı atmosferik 812’leri saygıyla analım.

488 GT Modificata

Pistlerden yollara, fakat bazen yine pistlere... Ferrari, otomobilleriyle oyun oynamak isteyenler için GT3 ve GTE yarışlarındaki 488 GT'lerin bile daha modifiyeli fakat sivil şeklini ortaya çıkardı...

1000 HP Ferrari SF90 Spider

Ferrari’nin ilk hibrit ve “üstü açılır hard top” modeli, aynı zamanda seri üretime alınan 1.000 beygirlik en güçlü “havalı” modeli...

Ultra Lüks Ferrari

Ferrari GTC4Lusso ile 4 koltuklu hız makinesi FF'lerin, yani İtalyan Gran Turismo stilinin en yeni şekli ortaya çıktı!. 4x4 özelliği ve V12 motorundaki tam 690 "aygır" ise bonusları!..

488 GTB Spider

Ferrari'nin ürettiği en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli 488 Spider, 670 HP V8 motoruyla 0-100 km/h hızlanmasını 3 saniyede gerçekleştiriyor!

Ve Ferrari, Yolcu!

Herkes Alfa Romeo ya da Fiat satılacak diye konuşurken, bomba patladı!.. Ferrari, gidiyor!

Montezemolo Ayrılmıyordu, Fakat

"Dedikodular halen devam etse de; Montezemolo, Ferrari’yi bırakmıyor!.." demiştik, fakat...

Top Modelin Aşkı

Erkeklerin tek lüksü, en büyük tutkusu, otomobiller de, artık kadınların markajında!..

Ultra Yüksek Performans

Otomobiller hızlanıyor ve artık lastikleri de yüksek hızlar için uygun hale geliyor!.. BriSa da, tüm bu hızlı değişimi, öncelikle karşılıyor ve yeni yatırımlarla ultra yüksek perforsans lastiklerini üretmeye başlıyor.

Özel İtalyan

Ferrari'nin 90 kg daha hafif 458 Speciale'si, 9000 devir çeviren modifiyeli 4.5 lt V8 atmosferik motoruyla 605HP!..

En Sert Ferrari'ler

Koşu ayakkabılarını her yerde bulabilirsiniz... Fakat, olimpiyat koşucularının ayakkabiları özel olarak üretilir... Ferrari P4/5 and P4/5 Competizione de, sadece yarışmak için üretilmiş iki benzersiz İtalyan Aygırı!..

Ferrari LaFerrari

Ferrari'nin yeni zirvesi 963 HP'lik LaFerrari. Enzo'nun devamı ve F150 projesinin ilk sonucu olan bu hiper Ferrari'nin başka versiyonları da gelecek!..

Ferrari FF

Ferrari FF, İtalyan markanın ilk gerçek dört çekerli modeli!.. Yani, artık Maranello'dan dünyanın her yerine "her yola" çıkılabiliyor!.. Üstelik, Ferrari'nin en büyük motoruyla!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.