Haber BaşlığıTarih

Egea Amerikaya

Tofaş Doblo Amerikaya ihracatından sonra şimdi de Egea Amerikaya projesini başlatıyor!.. Dodge Neon olarak Meksika üzerinden Amerika Kıtasına ayak basacak olan Egea, artık tam bir Dünya Otomobili oldu!.. Bu, otomotiv endüstrimiz için yeni ve çok önemli bir kilometre taşıdır!..

Pazarlama Dehası

Bir reklam dehası olan Olivier François, Fiat Chrysler Automobiles’in CMO’su, yani tüm FCA markalarının pazarlama patronu, 2015 yılının en iyi sektör yöneticisi seçildi!

İlk Otomobil

Hepimiz, bilinen ilk otomobil fikrinin 1768 yılındaki Cugnot’nun Buharlı Çekici’si olduğunu sanıyoruz… Oysa, önce, Leonardo Da Vinci’nin 1495 yılına ait Carro Semovente’sini hatırlamamız gerekiyor!..

Doblo Amerikaya

#DobloAmerikaya maceramızı tam 1 yıl önce tamamlamıştık!.. Yerli Doblo ile ihracat rotasına paralel, kış şartlarında tam 105 saatte 7.000 km geçerek, Bursa Tofaş üretim bantlarından Detroit Fiat Chrysler merkezine ulaşmıştık!..

AutoBest, artık tam Avrupalı!

Tam 15 yıl önce, Avrupa'nın etrafındaki gelişmekte olan pazarları kapsayan, ortalama müşterilerin ulaşabileceği “en iyi” yeni otomobilleri duyurmaya çalışan AutoBest, artık Batı Avrupa’yı da kapsıyor!.. O sebeple de, bu yılın seçimleri çok daha zor ve hassas!..

Ciao Baby

Fiat, Mazda tesislerinde MX-5 platformunda üretilmesine rağmen, bambaşka bir roadster ortaya çıkardı!.. İsmi ise, efsane 124 Spider!.. Bu İtalyan güzelini ilk kez Ekim ayının başında Officina 83'te görüp incelemiştik!..

Fiat PickUp Seçenekleri

Fiat, tüm dünyadaki PickUp pazarlarını çok ciddiye almaya başladı ve her pazara uygun bir seçenek için kolları sıvadı!.. Şimdi de orta boy PickUp olarak FullBack'i sahneye çıkardı...

Tofaş Egea

28 Eylül 2015, Türkiye Otomotiv Endüstrisi'nin ve Tofaş'ın tarihi günlerinden biriydi!.. Evet, tüm dünyaya satılacak, AutoBest yani yılın en mantıklı otomobili olmaya aday, en yeni "yerli" otomobilimiz, Egea, artık yollara çıkıyordu!..

Ægea Start Aldı

Fiat Ægea, FCA üst yönetimi ve Koç Holding'in katıldığı "onay" töreninin ardından, Bursa Tofaş tesislerinde ön üretime başladı!..

İstanbul AutoShow 2015

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde otomobil tutkunlarını “dünyanın yeni harikaları” ile buluşturan İstanbul Autoshow 2015’te 3’ü dünya lansmanı olmak üzere 60'ın üzerinde yeni model Türkiye’de ilk kez tanıtıldı!..

Fiat Doblo İstanbul AutoShow

Yeni Doblo, geçmişteki tüm başarılı nesillerini bile sollamaya başlıyor... İstanbul AutoShow salonlarında gösterilen Trekking versiyonu ise, sadece sol şeritte değil, “Traction Plus” özelliğiyle sıradışı patikalarda bile önde gidecek!..

500X Geldi!

Fiat 500 ailesinin en yeni üyesi ve belkide en dinamik modeli 500X, artık Türkiye'de!.. 500X, diğer 500 ve 500L'lerden o kadar farklı ki, sanki Fiat markası bu modelle "premium"a doğru yola çıkıyor!..

Müthiş Fiat

Fiat nihayet, eski günlerindeki en çarpıcı tasarımları yeniden ortaya çıkarmaya başlıyor! İlk örnek: Fiat Concept Car 4

3. Nesil Doblo Mu?

Hannover'de gösterilen yeni Doblo, aslında 2. nesil Doblo'nun ara yenilemesi!.. Asıl 3. Nesil YENİ Doblo, 2016 yılındaki bir sonraki Hannover IAA'da gösterilecek!..

Ve Yeni Doblo!

Benzese de, önceki şeklini sadece andıran Doblo, yepyeni bir formda Hannover IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda sahneye çıktı...

Çapkın İtalyanlar

500’ün Popstar, Cult, Sport ve GQ versiyonlarıyla birlikte, Fiat 500L modelinin Beats Edition versiyonu, Fiat'ın sıradan modellere karşı adeta bir itirazı...

FIAT ile 2018’e Kadar

FIAT'ın "kaptan"ı, Marchionne’yi önce Cenevre’de dinledik… Sonra da Mayıs ayındaki Yatırımcı Günleri’ndeki açıklamalarını derledik… Ve, Tofaş'ı da ilgilendiren önemli bilgileri Sizlerle paylaşıyoruz...

Kapkara Freemont

Dodge Journey Blacktop Edition'ın Avrupa versiyonu Fiat Freemont Black Code da, Frankfurt'ta meraklılarıyla buluşuyor...

Antartika Panda'sı

Fiat Panda 4x4'lerinin 30. Yılı için, belki de üretilmiş en iyi Panda, Panda 4x4 Antartica ismiyle yollara çıkıyor.

Zorlu Fiat

Onlarca yeni modeli, sadece 2014 yılı için planlayan FIAT Grubu, Alfa Romeo'dan Jeep'e üreteceği yeni ürünler için İtalyan hükümetiyle ciddi bir pazarlık yapıyor... İtalya'daki iş şartları iyileşmezse, yeni yatırımlarına başka ülkelerde devam edebileceklerini fısıldıyor.

Fiat Zekası

Belgrad yakınlarında eskiden onbinlerce işçinin çalıştığı Zastava fabrikası, artık FIAT'ın 2400 çalışanı olan en modern robotize tesisi… Üstelik, Tofaş gibi ABD ihracatına bile başladılar!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.