Haber BaşlığıTarih

İşte Civic Sedan!

Honda Türkiye’de ön üretimine şu anda başlanan yeni Civic Sedan için Kuzey Amerika ve Güney Asya pazarları önce davrandı ve 10. Nesil Civic’i şatışa çıkardılar. Yerli Civic Sedan, Türkiye’de sonbaharda yollara çıkacak!.

AutoBest Finalisti HR-V

Eski HR-V adeta bir devrimdi... B-SUV segmentininin yaratıcısıydı... Şimdi ise yeni şekliyle, daha yüksekleri hedefliyor ve hatta AutoBest 2016 için aday olacak kadar iddialı olduğunu gösteriyor!..

Honda İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow 2015 fuarına tam 6 yeni modelle gelen Honda, CR-V dizel otomatik, Civic Sedan Black Edition ve Civic HB’in yanında Civic Type R, HR-V ve Jazz modellerini sergiledi...

Type R, Göründü!

Merakla beklenen, hatta tam 1.5 yıldır, tüm özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkan Honda'nın yeni "caddeci"si, Civic Type R, Paris fuarıyla son prototipini gösteriyor!..

Geleceğin Yakıtı

Gelişen motor teknolojileriyle yükseyen hassasiyet, yakıtların niteliklerini de değiştirecek.

Honda'nın Küçük SUV'u

CR-V meraklısı olup, bütçesi yetmeyenler için Honda HR-V, yepyeni bir formda, bu sefer Jazz zemininde ortaya çıkarıldı!..

İlk Civic Tourer

Honda Civic hatchback'lere "dar" diyenler için, aileler veya büyük bagaja ihtiyaç duyan sportif yaşayanlar için, Honda'nın yeni modeli Civic Tourer!.. Bu model ile Civic ailesinin ilk station wagon'u da yaratılmış oluyor.

Yeni NSX Piste Çıktı!

Honda NSX efsanesinin yenisi her zaman bir konsept ya da prototip olarak kalacak denilirdi… Bir "vaporwage" olarak, ikinci NSX fikrinin gerçekleşebileceğine pek çok kimse inanmıyordu!.. Fakat, gerçek NSX, kim ne derse desin, geliyor!

Honda ve Senna

Honda markasının 65. Yaşı kutlanmak üzere... Belki de bu sayede, Honda markasıyla özdeşleşmiş efsane pilot Ayrton Senna anısına gerçekleştirilmiş çok özel bir çalışmayı izleyebiliyoruz...

Yeni Jazz Türü

Honda Jazz, nam-ı diğer Fit, Honda'nın yeni tasarım anlayışı doğrultusunda baştan aşağı tazelendi!.. Aslında yeni Jazz, Honda Insight'tan esinlenmiş, küçültülmüş bir forma sahip.

Honda Civic Type R

Gelecek yıl yollara çıkacak olan yeni Civic Type R'ın 300 beygir gücünde olacağı söyleniyor! WTCC yarışlarına katılabilmek için tümüyle FIA kuralları altında geliştirilen yeni Type R, Nürburgring'te test edilmeye başlandı.

Acura RLX

Honda, ABD gibi büyük pazarlarda BMW 7-Serisi ve Audi A8 gibi lüks seçeneklerin karşısına çıkmaya çalışıyor. Acura RLX konsepti, Honda markası için de bir lüks modelin bir işareti...

Honda NSX II'ye doğru

Detroit'te sergilenen Acura NSX II protopiyle Honda yeni NSX için geriye sayımını tamamlıyor!.. Yeni NSX'in bir süper hibrid olacağını şimdiden söyleyebiliriz!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.