Haber BaşlığıTarih

Ioniq 6 Streamliner

Elektrikli model fırtınası, Hyundai’den gelen ters bir rüzgarla şiddetleniyor. “Electrified Streamliner” olarak tanımlanan Ioniq 6 ile sportif premium sedan piyasası karışacak… 2023 EcoBest Challenge ile vaat ettiği tüm WLTP verilerini gerçek menzil testleri sonucunda da teyit eden ve AUTOBEST'in 31 Avrupalı otomotiv yazarı ve uzmanından oluşan jürisi tarafından 2023'ün en iyi EV'si seçilen Ioniq 6, Ekim ayında Türkiye'de...

Bir Yerli Hyundai Daha

Hyundai yeni B-SUV BAYON ile kompakt gövdede nasıl geniş bir iç mekana sunulabileceğini, gelişmiş güvenlik ve bağlantı elektronikleriyle nasıl ekonomik fiyata modern seviyenin yakalanabileceğini gösteriyor.

Hyundai tam elektrikli Ioniq 5

Hyundai’nin tam 45 yıl önce piyasaya sunduğu ilk modeli PONY’den ilham alınarak tasarlanan IONIQ 5, sedan Ioniq 6 ve büyük SUV Ioniq 7 için de başarılı bir elektromobil işareti!..

Upgrade Tucson

Hyundai Motor Company, uzun zamandır merakla beklenen Yeni Tucson modelinde sınıf lideri yepyeni teknolojiler ve devrimsel tasarımla C-SUV standartlarını yükseltiyor. Yeni parametrik gizli farlar, ileri seviye güvenlik donanımları ve şık iç mekandan ayrıca Yeni Tucson, hibrit, plug-in hibrit ve 48V hafif hibrit motor seçenekleriyle de sınıfına yine öncülük edecek.

İşte Hyundai Kona

Hyundai, B-SUV yani Küçük Sınıf SUV pazarına müthiş iddialı bir yeni model hazırladı!.. Kona ismindeki bu yepyeni model, Nissan Juke'un tam karşısına çıkıyor ve hatta 4x4 seçeneğiyle arazide bir adım bile öne geçiyor!..

Hyundai Cenevre CANLI YAYIN

2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Hyundai, yepyeni çevreci model ailesi Ioniq ile büyük bir gösteri yapıyordu! Bu arada standın bir köşesinde yeni Genesis'lerin ilki G90 da görünüyordu...

AutoBest Finalisti Tucson

IIHS ve Euro NCAP çarpışma testlerinden yüksek başarıyla geçen Hyundai Tucson, şimdi de Batı ve Doğu Avrupa’nın en prestijli otomobil ödülü AutoBest 2016 için son finalistlerden biri!..

Hyundai İstanbul AutoShow

Hyundai’nin İstanbul Auto Show 2015’te lansmanını gerçekleştirdiği SUV modeli Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motorlu olarak Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Küçük Hyundai SUV'u

Türkiye'de Hyundai Assan'da da üretilmesi beklenen, küçük Hyundai SUV'u i20 Active, Hindistan versiyonuyla ilk kez gösterildi.

ix35 artık Tucson

Hyundai'nin Çek Cumhuriyeti'nde ürettiği ve Türkiye'de de büyük bir beğeniyle tercih edilen hafif SUV'u ix35, baştan aşağı yenilendi ve ismi de Tucson oldu!..

BMW M'den Hyundai N'ye

BMW M Mühendislik Başkan Yardımcısı Albert Biermann, artık Hyundai ve Kia'ları "çılgın"a çevirecek!..

i40 ve i30 da 2015 makyajında

Hyundai, sadece akıcı estetik ve premium görünümle değil, geleceğin sportif modellerin kodu "N" için de ilk adım olan 186 HP Turbo GDI ile, 2015'e sürprizlerle giriliyor

Son Yerli i20 Coupe

Yeni i20 modelinden sonra şimdi de beş kapılı kardeşinden çok farklı bir tasarıma sahip sportif i20 Coupe, Hyundai Assan'da üretime giriyor!

Müthiş Yerli i20

Hyundai Assan'ın yeni sürprizi yeni i20, segmentini aşan yepyeni özellikler ve çekici bir tasarım ile yollara çıktı!.. Bu arada yeni i20, uluslararası AutoBest 2015 ödülü için en iddialı aday!..

Kibar ve Winterkorn

Paris Mondial de l’Automobile fuarının en büyük sürprizlerinden biri de Ali Kibar ile Martin Winterkorn’un kısa sohbetiydi…

Hyundai Yöneticileri

Nissan'daki başarılarını hep birlikte takip ettiğimiz, genç otomobil pazarlama ustası Mehmet Akın, Hyundai Assan’a Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu!..

Yeni i20 Ayrıntıları

En yeni "yerli"miz i20'in Avrupa gösterimleri başlıyor... En çok ise yeni i20 Coupe ve i20 WRC'yi merak ediyoruz!..

N, ne demek?

"N" yani Hyundai'nin Ar-Ge üssü Namyang adı verilen proje ile aslında Hyundai, ralliyi bir laboratuarı olarak kullanıp, yeni nesil sportif modellerin hazırlığını yapıyor!..

Büyük Hyundai “van”ı

Hyundai, Türkiye üretimine yepyeni ve çok büyük bir model kazandırdı!.. Üstelik Karsan tesislerinden!..

Büyük ve Yepyeni i20

Yeni "yerli" i10'un ardından Hyundai Assan'dan tüm Avrupa'ya daha da yeni "yerli" i20'yi göndermeye başlıyoruz!..

Brezilya Kupası

FIFA Dünya Kupası’nı uzaktan izledik, fakat Brezilya otomobil pazarına lakından bakalım… Bu arada, Brezilyalıların otomobilleri nasıl sevdiğine en güzel örneğin Ayrton Senna olduğunu hatırlayalım...

1 litreyle 3.300 km!

Shell Eco-Marathon, sadece genç fikirlerin bir araya gelmesi değil, mobilite kavramının da geleceği!.. Yani; asıl başarı, 100 km'de 5 litre ile gitmek değil, binlerce kilometrenin 1 litre ile geçilmesidir!..

Yakışıklı Elantra

LED farlarla yenilenen Hyundai Elantra, artık 132 HP 1.6 benzinlisinin yanında 128 HP 1.6 dizel ve 6 ileri otomatik seçeneğiyle... Üstelik, internet bağlantılı multimedya donanımı da günümüzün ihtiyacı...

AutoBest 2014 Hyundai i10

AutoBest 2008 Fiat Linea, AutoBest 2009 Renault Symbol ve şimdi de AutoBest 2014 Hyundai i10! "Best Buy" mantığında uluslararası AutoBest ünvanına ulaşan üçüncü “yerli” otomobilimiz!..

Tahminlerin Ötesinde

Rakiplerine göre bu çok yüksek donanım seviyesiyle fark yaratacak olan yeni i10, sessiz kabini ve estetik kokpit dizaynıyla da ön plana çıkıyor. “Yeni Yerli"miz i10, artık yollarda. Fakat, i10’nun asıl sürprizi, otomatik versiyonu…

Altın Direksiyon

Batı Avrupa’nın en prestijli otomobil ödüllerinden Das Goldene Lenkrad'ın Türkiye töreninde Altın Direksiyon'lar, sahipleriyle buluştu.

En Mantıklı Tercih

Trax, Space Star, Note, i10 ve 2008, AutoBest 2014 adayları… Acaba, hangisi "Best Buy" seçenek?..

Yeni Yerli i10

Ve karşımızda "yeni yerli"miz i10!.. Hyundai Assan tarafından i20'nin yanında sadece Avrupa için üretilmeye başlanan yeni i10, eski şekline göre çok daha "mantıklı" bir forma sahip!..

Hyundai Brilliant

Tek bir reklam sloganıyla "brilliant" olmak mümkün mü?.. Hyundai, "modern & premium"u tamamlamadan mı, "brilliant" olmaya çalışıyor?..

Hyundai ix35 FCEV

Sıfır emisyonlu Plug-In elektrikli araçlar, kısa menzillerinin dışına çıkamazlarken Hyundai, uzun yol için FCEV'lerin şart olduğuna inanıyor!.. ix35 FCEV, 5.6 kg hidrojen ile 525 km yol alabiliyor!..

Hyundai Minikleri

14 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Benzinli motorların kapasiteleri yeniden keşfediliyor!.. Sektörde küçülme sadece araç gövdesinde değil, motor bölümünde de devam ediyor!.. Küçük hacimli büyük performanslı modern benzinli motorlara bir seçenek de, Hyundai'den...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.