Haber BaşlığıTarih

Aston Martin V12 Speedster

Geçmiş, günümüz ve gelecek, nasıl bir araya getirilir?.. Q by Aston Martin’in sıra dışı bir tasarım, mühendislik ve sanatçı el işçiliğiyle mi?..

Aston Martin Valkyrie

Sanki üstüne organik bir kabuk konulmuş, 2,7 saniyede 0-100 km/h gerçekleştirecek ve 400 km/h üstüne çıkacak, 1.176 HP’lik hibrit V12’li gerçek bir F1 veya Le Mans yarışçısı…

Aston Martin Valhalla

Aston Martin, kendisinin yaptığı yeni hibrid 3.0 Twin Turbo motorunu önce 2022'de yollarda olacak Valhalla ile gösterip, bu 1.000 beygir gücünü sonra farklı performans seviyeleriyle diğer modellerine dağıtacak!..

Yakışıklı İngiliz

600 beygirlik Aston Martin DB11, hem zarif, hem özgün ve hem de dinamik bir yeni İngiliz sporcusu... Hatta, belki de, Gran Turismo otomobil dünyasının en güzel tasarımı!..

Aston Martin İstanbul AutoShow

İstanbul AutoShow'un büyük sürprizi!.. Yeniköy Motors, Aston Martin tüm Türkiye haklarının sahipliği anlaşması sonrasında D&D Motor A.Ş.‘yi kurarak Aston Martin Türkiye’yi bünyesine alıp yepyeni bir yolculuğa daha çıkıyor.

Avrupa Taraf'ı

Aston Martin, sadece Orta Doğulu zenginler için geliştirdiği ultra lüks sedan "Taraf" modelini, Avrupa için de üreteceğini açıkladı...

Lagonda Geri Geldi

Lagonda, Taraf model ismiyle yeniden doğdu!.. Baştasarımcısı Marek Reichman da, böylece, Aston Martin dizaynındaki zirvesini ortaya çıkarmış oluyor!..

Kara Şövalye

Vanquish Carbon Edition, "Black Is Back" sloganıyla eski Aston Martin'lerin heyecanını yeniden başlatıyor! Üstelik hem beyaz bir Coupé, hem de kapkara bir Volante olarak!..

Goodwood Revival

Bu hafta sonu İngiltere'de muhteşem bir antika otomobil sergisi ve klasik otomobil yarışları var!.. Londra Earls Court'tan Goodwood pistine devam eden organizasyonu, naklen izleyelim mi?..

Ekstrem Aston Martin

One-77'dan sonra Aston Martin'in ürettiği en hızlı model, V12 Vantage S!.. 573 HP, 620 Nm ve 330 km/h maksimum hız ile bu son Vantage, belki de Vantage serisine en güçlü "veda" olacak.

Aston Martin Speedster

54 yıl önceki Le Mans zaferi hatırasına CC100 Speedster konsepti hazırlanmış... Üstelik hemen de 1.000.000Euro'ya satılmış!.. Markalar "one-off" işini çok sevdi!..

B&O ile Aston Martin

Aston Martin'in 100 yaşına basması, Rapide, Vanquish ve DB9 modellerinin 100. yıl özel versiyonlarını getirdi... Dubai'deki "uçuş" ve Bang&Olufsen'in özel kutlaması ile 2'nci Yüzyıl başladı...

Aston Martin Rapide S

558 beygir gücü ve Carbon paketiyle yeni Aston Martin Rapide, çok daha çekici!.. Üstelik bu Rapide'in Aston Martin markasının 100. Yıl versiyonu da hazırlanıyor!.. Rapide S Centenary Edition, One-77'dan sonraki en pahalı Aston Martin olacak!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.