Haber BaşlığıTarih

Bebek Jaguar SUV'u

Spor otomobillerden ilham alan tasarımı ile yeni kompakt Jaguar SUV modeli E-PACE, elektrikli I-PACE öncesinde ve F-PACE sonrasında PACE ailesinin en yeni üyesi!..

Müthiş F-PACE

F-Pace ile Jaguar hem ilk SUV'sini yapıyor, hem de premium rakiplerine bu işi nasıl yapmaları gerektiğini öğretiyor!.. Hem sportif hem lüks hem de arazici nasıl bir arada olunabileceğini herkese gösteriyor!..

Jaguar SUV geri sayımda!

Gösterişli C-X17 konsepti sadeleştirilemiyor!.. Gerçek şekli F-Pace ismiyle ve belki konsept halinden bile daha gösterişli olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor!..

Jaguar İstanbul AutoShow

Ve Jaguar, Borusan Otomotiv ile ilk kez İstanbul AutoShow'a geldi... Özellikle XE modeline olan ilginin fark edildiği bu buluşmada, başı en kalabalık model ise F-Type oldu...

Jaguar Kükremesi

İngiliz vahşi kedileri, Türkiye yollarında artık daha yüksek sesle kükreyecekler! Nasıl mı? Elbette, Land Rover'ları zirveye çıkaran Borusan Otomotiv'in kontrolünde...

Karşınızda Jaguar XE

BMW 3, Mercedes C ve Audi A4'ler, artık seçeneksiz değiller. Jaguar'ın yepyeni Orta Sınıf modeli XE, bırakın onlara yetişmeyi, onları sollamaya geliyor!..

Gerçek Sanallık

Jaguar ve Land Rover, birçok markanın aklına bile gelmeyen yepyeni teknolojiler hazırlıyor.

Jaguar Borusan'da

Tam 29 yıldır Ortaklar'ın getirdiği Jaguar, artık sadece 1 yaş daha büyük Borusan Otomotiv'in distribütörlüğünde Türkiye satışlarını arttırmaya çalışacak!..

Söz Sözdür

Jaguar, 1963 yılında verdiği sözü tutuyor ve 12 adet üretilmiş Jaguar Lightweight E-Type prototype'ı 18'e tamamlıyor!..

Hızlı Çapkın

Gelecek nesiller, acaba E-Type Coupe’yi mi, yoksa Jaguar F-TYPE R Coupé’yi mi hatırlayacaklar?.. İşte, bu süper İngiliz ile, dağ virajları ve yarış pisti üstünde yaşadığımız adrenalin dolu günler...

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

Los Angeles Hatırası

Detroit’ten sonra ABD’nin ikinci büyük fuarı Los Angeles Auto Show, bu yıl Avrupalıların işgali altındaydı!..

Melanistik Jaguar

Jaguar'ın ilk SUV modeline doğru hazırlanmış olan C-X17 konsepti, korkulduğu gibi bir Range Rover türevi değil!.. O sadece bir melanist!*

Savaş Fabrikası

Otomobil endüstrisi, savaş endüstrisine dönebiliyorsa, bir uçak fabrikası da, otomobil fabrikasına çevrilebilir!.. 2. Dünya Savaşı'nda Spitfire ve Lancester üreten Castle Bromwich'in şumdu Jaguar üretiyor olması gibi...

Yeni Jaguar Speedster'ı

Jaguar, D-Type efsanesini yeniden canlandırma kararı aldı ve çok uzun yıllar sonra yeniden bir Speedster hazırladı!.. 55 beygirlik Project 7, günümüzün en vahşi "kedi"si!..

Hızlı ve Cesur Jaguar

Kim demiş, nesilleri tükeniyor diye?!.. Jaguar'lar çoğalmaya devam ediyor! Yeni Jaguar neslinin ilk vahşi kedisi, F-TYPE, doğrudan Porsche'nin "şahlanan aygır"ına saldırıyor!..

Jaguar Kükrüyor

Lüks markalar, artık diğer sektörlerin lüks "gadget"larını otomobillerine "taşımaya" çalışıyor... Jaguar F-TYPE da, tasarımında ve donanımında Star Wars, Denon ve Hublot markalarından "esinlenmiş"!..

FASTandBOLD F-TYPE

Jaguar'ın yeniden sıçrayışı olarak en önemli yeni modeli F-TYPE, özel çekimlerimizle Türkiye'de sadece FB TV FAST&BOLD programıyla yayınlanıyor!.. Fakat, "Hızlı ve Cesur" sunumumuzda yer almayan, tüm çok özel F-TYPE "iş"lerini, Sizlerle burada www.CarsNews.TV ile paylaşmak istiyoruz...

Jaguar XKR-S

550 HP! 680 Nm! 0-100 km/h 4.4 saniye! Maksimum hız da 300 km/h! Ve çılgın motor sesini Coupe'den daha çok duymak isteyenler için "üstsüz" şekli!..

Jaguar XFR

AMG'li Mercedes E ve M5 gibi bir muhteşem BMW'ye bu kadar yakın bir başka Sedan olarak belki sonra bir Cadillac CTS-V gelir…Jaguar XFR ise, tüm bunların yanında en kolay ulaşılabilir ve belki de en kolay kullanılabiler seçenek.

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.