Haber BaşlığıTarih

Sadece 1 tane Lamborghini SC20

Sadece tek bir çılgın müşteri için ekstrem Essenza'nın tümüyle üstsüz Barchetta şekli, 770 beygir gücünde 6.5 litrelik atmosferik V12 motorlu Lamborghini SC20 üretildi!

Huracán Super Trofeo Omologata

Nihayet caddeler için bir gerçek süper sporcu boğa homologe edildi!.. Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO ve GT3 EVO yarış araçlarını hazırlayan Squadra Corse’nin motor sporları hünerinin en saf konsantrasyonu Huracán STO

Sian Roadster Boğası

Hibrid teknolojisine hiper performans olarak bakan Lamboghini, müthiş bir tasarım ile V12 SuperSport’ların üst sınırlarında gezecek limited edition Sian Roadster sürprizini ortaya çıkardı…

Huracan Spyder EVO RWD

Genç boğalar, hep daha sinirli olurlar... Lamborghini de, üstsüz 2020 yaz modelini olabilecek en agresif şekilde, üstelik arkadan itişli olarak sunuyor...

Countach 5000 QV

Countach, 5000 QV modeliyle Testarossa, 959 hatta 288 GTO'ya karşı hazırlanmış en vahşi Lamborghini boğası idi!..

Yerli Pirelli

Artık Lamborghini gibi tüm SuperSport'ların standart lastiği olan Pirelli, son yıllarda her ne kadar Çin Pazarı’na konsantre olmuş olsa da, Türkiye ile olan çok eski bağlarını daha da güçlendiriyor.

Süper SUV Lamborghini Urus

Süper SUV nasıl olabilirdi?.. Otomotiv literatürüne yeni bir model tiplemesi giriyor.. SSUV, SuperSUV!.. Lamborghini, uzun süredir çok konuşulan aşırı hızlı CrossOver'ını ortaya çıkararak, Ferrari ve Aston Martin, hatta McLaren'in de bu yolda ilerleyeceği kapıyı açıyor!..

Lamborghini Rekor Kırdı

Ne bir hibrid, ne de Turbo!.. Safkan atmosferik bir V10 motorlu Lamborghini Huracán Performante, Porsche 918'i geçerek Nürburgring Nordschleife pist rekorunu kırdı!.. 6:52.01 !!!

Lamborghini Cenevre CANLI YAYIN

Lamborghini, kurucusu Ferruccio'nun 100. Doğum Günü için özel bir modelle Cenevre'ye geldi... Bakalım, Centenario sahneye nasıl çıkmış?..

Lamborghini Asterion

İtalyan boğaları da artık çağ atlıyor! Lamborghini Asterion, bir benzinli elektrikli hibrid SuperSport!..

Lamborghini Huracán

Lamborghini Gallardo'nun yerine geçecek yeni genç boğa, Huracán, 0-100 km/h hızlanmasını 3.2 saniyede gerçekleştirecek!..

Veneno Roadster

Üstsüz boğaların en hızlısı, "Rosso Veneno" ismiyle artık Veneno Roadster oluyor!.. Bu "hiper" otomobilin üstünün hiç kapatılamayacak olması, en az performans değerleri kadar şaşırtıcı!..

Lamborghini Egoista

Lamborghini Veneno için "çılgınlık" diyorsanız, alın Size, Egoista!.. 600 boğa gücündeki motoruyla, ultra modern savaş jetlerine benzeyen bu konsept, Gallardo'nun yerini alacak yeni "küçük boğa"nın ilk prototipi olabilir!..

Lamborghini Veneno

Sadece 3 adet üretilecek olan Lamborghini hypercar Veneno, markanın 50. yılına özel olarak hazırlanmış. Reventon'dan bile hızlı bir "baş boğa"... Bu arada Veneno, zehir, demek!..

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster, Miami havaalanında kalkışa geçti!.. Tam 50 İtalyan boğasının uçak pistindeki gürlemesi de, bir 777'nin motor sesini bastırdı!.. Diğer yanda Aventador müşterileri, "ilk kez" otomobillerinin limitlerini gördüler!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.