Haber BaşlığıTarih

Seksi Japon Üstsüzü Lexus LC500

Lexus LC500 Convertible, sevdiğimiz ve vazgeçmek istemediğimiz klasik tekniğe sahip 5 litrelik V8 motoruyla 5 saniyede 0'dan 100 km/h’ye çıkan hızlı ve büyük bir "üstsüz"... Ve, Japonların en lüks konfor anlayışının nasıl bir seviyede olduğunun da örneği...

Tam Elektrikli Lexus'lara Doğru

Premium markalardan hiçbiri hibrit yapmazken bile ısrarla %100 Hybrid seçeneklerini tüm dünyaya kabul ettiren Japon iddiası Lexus, şimdi tam elektrikli serisine de başlıyor... Toyota'nın e-TNGA platformu üzerinde akıllı direksiyon ve dört çeker sistemleriyle donanmış LF-Z konsepti 600 km menzilli kapasitesiyle, geleceğin elektrikli Japonlarının en lüksü olarak gösterildi.

Bize Uzak bir Lexus IS

BMW 3'lerin bire bir rakibi, V8 motorlu versiyonu da olacak olan tasarımı da güzel yeni atletik Lexus IS artık sadece Avrupa dışında... Dolayısıyla Türkiye'ye de gelemeyecek...

Lexus İstanbul AutoShow

Yıllardır beklenen yüksek teknoloji ve lüks Lexus da, İstanbul AutoShow ile nihayet meraklılarıyla buluştu... Bu arada yeni RX modelinin Dünya Prömiyerinin yapıldığı ise, nedense vurgulanmadı!..

Bir Garip Lexus

Toyota'nın "lüks'ü Lexus, NF-NX konseptiyle otomobil tasarımda geleceğin daha ne kadar "ganip"leşebileceğini gösteriyor.

Yardıma Gerek Yok!

Lexus LFA için bu kadar çalışmış ve bir otomotiv şaheseri ortaya çıkarmış olan Toyota mühendisleri, bugün neden GT86 için Subaru'ya, yeni Celica ve olası Supra için BMW'ye ihtiyaç duyuyor?..

Lexus LFA artık bitti!

0-100 km/h 3.7 saniye! 0-200 km/h 11.4 saniye! Maksimum hız 326 km/h! Japonların yegane SuperSport'u 560 HP ve 480 Nm'lik Lexus LFA, sadece 500 adet üretildi...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.