Haber BaşlığıTarih

Hibrit McLaren Artura

İngiltere'de içten yanmalı motorların yasaklanmasına doğru İngiliz markalar teker teker tümüyle elektrikliye geçeceklerini açıklıyorlar... Hatta, en egzotik SuperSport markalar bile... Belki de bu sebeple; V8 motorlara veda etmek üzere olan McLaren’den de, adı “Art” ve "Futura"dan yaratılmış, geleceğin otomotiv sanatı iddiasında V6 hibrit motorlu bir "yeşil" seçenek hazırladı...

McLaren Elva

2024 yılında tüm McLaren’ler hibritleşecek olsa da; 57 yıllık yarış tutkusuyla normal yollar için otomobil yaparsan, Elva gibi modellerle sıra dışı olanların bile ötesine geçersin…

Fun Fan Car

Gordon Murray T.50 gerçekten çok ilginç bir SuperCar... Belki en hızlısı ve en güçlüsü olmayacak, fakat eski nesillerden hoşlananların rüya otomobili olacak... Eski neslin mühendislik zirvesi olsa da, yeni neslin tekniği neden kullanılmadı?..

McLaren 765LT

McLaren, "sivil" otomobil üretme işini çok sevdi ve yılda neredeyse 4 yeni model ve versiyon çıkarmaya başladı... 765LT ise İngiliz Formula 1 markasının Super Series grubunun son sürprizi!..

Gündelik McLaren

McLaren süper hafif ve kullanımı çok kolay bir GranTurismo yarattı... Tasarımı yine aşarı sportif gibi dursa da bu GT, aslında normal yollarda keyif çatmanız için fazlasıyla konforlu... Fakat, performans değerleri yine de baş döndürüyor!..

McLaren Senna

Ayrton Senna ismini dünyada sadece Honda ya da McLaren kullanabilirdi… McLaren önce davrandı ve normal yollarda kullanılabilecek yepyeni pist yarışları tekniğine sahip 800HP 800Nm'lik otomobiline “Senna” ismini verdi!..

Pist Canavarı

650S ile MP4-12C serisini yenileyen McLaren, şimdi de yarışçılık geleneğiyle, en ekstrem GT3'lerden birini yarattı!..

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

En Sert McLaren

Belki GT3'lerden bile daha "sert" bir McLaren!.. 12C GT Can-Am Edition, Bruce McLaren anısına hazırlanmış, bileği bükülemez bir pist yarışçısı!..

McLaren P1 geldi!

SuperCar değil, HyperCar! McLaren P1'in sadece 375 adet üretilecek 1.000.000 Euro'luk gerçek şekli, nihayet tüm detaylarıyla karşımızda!..

McLaren P1 geliyor

McLaren tarihinin efsane F1 modelinin performans limitlerini çok daha yukarılara taşıyacak olan P1, artık konsept şeklinden gerçek üretim şekline dönüştü!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.