Haber BaşlığıTarih

Birin Biri AMG One

Formula 1'deki hibrit “E Performance” tekniğini normal bir yol otomobiline aktarırsanız, ne olur?.. 11.000 devir çeviren 1.000 beygirlik bir elektro-mekanik canavar doğar mı?..

Büyük elektrikli Lüks EQS

Yolların "0'dan elektrikli" hazırlanan ilk büyük lüks sedanı, 770 km menzilli arkadan itişli EQS 450+ 245kW 333HP 568Nm ve EQS 580 4matic 385kW 524HP 855Nm ile #eATS sistemi enerjisini 107,8kWh’lik bataryasından çekecek... 200kW ile şarj etme imkanı, 15 dakikada 300km ekstra menzil, 22kW AC ev şarj imkanının yanında 396V’la çalışan EQS580 4,3 saniyede 100’e çıkıyor.

Yeni S'in Küçüğü W206 Yeni C-Klasse

Mercedes, artık boyu 6,5cm artarak 4.75m'ye çıkan yeni C-Klasse için daha büyük ölçüler içinde 25mm daha uzun dingil mesafesiyle arka koltuklarda 21mm artan diz mesafesi ve yeni S-Klasse'nin çizgileriyle kabin içi lüksünü tercih etmiş... Orta Sınıf premium'larda ortalık çok karışacak...

AMG GT Nordschleife Rekoru

20,8 kilometrelik Nordschleife rekorunu 6:48,047’ye çeken Mercedes-AMG GT Black Series, yarışlardan yollara değil, yollardan yarış pistine çıkan bir Super Star!..

W223 S-Klasse

Çok fazla yeniliği var, yeni büyük Mercedes'in... Fakat, DIGITAL LIGHT etkileşimli iç mekan aydınlatması bile düşünülmüş... Karşınızda yeni Mercedes-Benz S-Class, biraz mütevazı, fakat yine çok güzel!..

Black Series AMG GT

İlk kez Mercedes-AMG GT Black Series V8 ile Flat-Plane krank mili kullanılıyor. Silindirler ise, 1 - 8 - 2 - 7 - 4 - 5 - 3 - 6 sırasıyla ateşleniyor!.. Her detayı ekstrem hızlar için geliştirilmiş bu pistlerden fırlamış arkada üstü otomatik flaplı çift kanatlı ve AMG Dynamics aktif flaplı yıldızlı canavar, 730HP 800Nm ile 0-100km/h 3.2 saniye ve 0-200km/h <9 saniye!.. Ön alt spoileri de pist için öne uzatılabiliyor!..

İkinci GLA da geldi

Eski hali yükseltilmiş bir Hatchback diye eleştirilen Mercedes'in en küçük CrossOver modeli GLA, şimdi biraz daha küçük SUV gibi görünmek üzere yenilenmiş... İşlevsel, geniş iç mekân ve yüksek güvenlik özellikleriyle öne çıkan Yeni GLA, Türkiye'de Temmuz 2020 itibariyle 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

M5 ve RS6'ya E63 cevabı

Ama onun station wagon'u var desek de, M5 Competition'a göre bir tık zayıf olan güncellenmiş M177 motorlu W213 facelift Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ yine de yolların en çılgın ailelerinin üst Orta Sınıf canavarı... Hammer lakabı olan bu hızlı yıldız, sedan olarak M5'e, SW olarak da RS6 Avant'a rakip!..

GLA GLC arası GLB Türkiye'de

SUV görünümlü ve CrossOver karakteri sunan Mercedes GLB, 7 kişilik seçeneğiyle aslında bir CUV'dan çok tam bir kompakt MPV yani kalabalık ailelerin çok amaçlı kullanımına uygun... Fakat, görüntüsüyle GLA'dan çok daha fazla OffRoader!..

2021 2 kapılı E-Klasse

E-serisi gibi Üst Orta Sınıf bir otomobilin Coupe ve Cabriolet formları, hem konfor, hem kalite, hem tasarım ve hem de performans olarak olabilecek "en iyi"yi sunmalı... Mercedes, yine şaşırtmadı ve 2021 için bu keyif otomobillerinde maksimumunu gösterdi!..

Super Star G63 AMG

Utra Lüks, Süper Sport ve Arazi Canavarı!.. 585HP 850Nm'lik G63 AMG, Mercedes'in üç karakterli yegane seçeceği!..

Mercedes X

Güçlü suspansiyon ve hava kanallı ön ve arka disk frenleri, Off-Road dışında da kullanıcısına iyi bir asfalt sürüş performansı sunan Mercedes-Benz’in ilk Pick-Up aracı X-Klasse, rakiplerine karşı "yıldız" farkına sahip.

Yeni Mercedes A

Mercedes W177 kasa 4. nesil yeni A-Klasse ile premium C-segmentinde rakiplerini sollamaya çalışıyor...

Mercedes Cenevre CANLI YAYIN

Mercedes-Benz, Mercedes-Maybach, Mercedes-AMG, smart ve daha bir sürü sürprizle Yıldızlı Almanlar'ın Cenevre çıkarmasını yeniden izleyin!..

Efsane C Coupe

Yeni C-Coupe ile Mercedes-Benz, öyle bir atağa geçiyor ki, yakın rakiplerinin yapacağı tek şey, onun güzel arka stoplarını seyretmek!..

Yeni SL Roadster

İki kişilik üstsüz otomobil keyfinin zirvesi, artık daha taze!.. Yeni SL, artık bir SLK olarak değil, sanki büyük bir AMG GT havasında...

Mercedes Hoşdere

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası, 20. yaşını, artık dünyanın en iyi otobüs fabrikalarından biri olarak 75.000’inci otobüsle kutluyor.

Yeni C Coupe

C Coupe'ler eskiden de günümüzde de hep en çok arzulanan tek kapılı Mercedes olmuşlardı... Fakat, yeni C Coupe, S-Klasse Coupe'ni adeta bir kopyası olarak, sanıyoruz, rüyaların yeni "yıldız"ı olacak!..

GLC Geldi!

2008'den bu yana 650 biden fazla satılan GLK'nın yerini alan yeni GLC, çekici tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve donanımı ile Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

X4 karşında GLC Coupe

SUV mantığı küçülüyor ve daha sportif hale geliyor… Peki, bu segment aslında CrossOver değil mi?..

Çılgın OffRoader

AMG'nin 6x6 G63 Pick-Up'ı, önceleri şaka zannedilmişti... Fakat, sonra öyle bir talep gördü ki, artık neredeyse seri üretime girecek!..

X6 Rakibi GLE Coupe

Bir iri SUV ne kadar sportif olabilir? BMW’nin mermi şekilli Coupe formlu SUV’u X6’ya nihayet gerçek bir rakip geldi: Mercedes-Benz GLE Coupe!

Mercedes-Maybach X222

Maybach, marka olarak artık yok. Fakat, Mercedes-Benz S-Klasse'lerin zirvesindeki en lüks ve uzun modeller olarak yaşamaya devam edecek. Bu arada bu versiyonun kodu artık V222 değil, X222!

Mercedes G-Code SUC

Pekin'de yeni açılan Ürün Mühendislik Merkezi’nin içindeki en yeni tasarım stüdyosundan ilk bebeğini çıkaran Mercedes-Benz, geleceğin GLC'sini mi, şimdiden gösteriyor, acaba?..

Küçükler de Lüks Olabilir!

Mercedes-Benz Binek Otomobiller Tasarım Şefi Robert Lesnik, premium olmanın araç ölçüleriyle ilgisiz olduğunu anlatıyor.

Mütevazı Yıldız

Aile tipi Mercedes’lerin en mütevazı modeli, B-Klasse de, hafifçe yenilendi...

Mercedes AMG GT

Mercedes-Benz'in bir kompakt SuperSport otomobil yapma zamanı gelmişti, geçiyordu!.. Jaguar F-Type gibi yeni nesil gerçek sporculara rakip olacak olan Mercedes-AMG GT, 462HP ve 510HP GT S olarak ortaya çıktı!..

Direksiz Kapılılar

Eskiden sadece lüks Coupe’lerde olan direksiz kapılar, artık Coupe formundaki 4 kapılı “niş”lerde…

X6 Rakibi Mercedes

Mercedes-Benz'in yeni büyük Coupe'lerinin çizgisinde aşırı lüks ve bir o kadar da sportif bir SUV'a ne dersiniz?..

Zeka ve Duygu

Yanında 440 tasarımcıyla birlikte Mercedes-Benz’in günümüzü ve geleceğini şekillendiren Prof. Gorden Wagener ile yeni S-Klasse Coupe ve 5 “yıldızlı” tasarımı konuştuk…

Yeni C'nin AMG Görünümü

Detroit NAIAS prömiyer listesinde, sadece yeni Mercedes-Benz C-Klasse değil, yeni "C"nin AMG paketlerinin de lansmanları yer alıyor!..

İşte Yeni C-Klasse

Karşınızda, artık BMW 3-Serisine karşı geride durmayacak 95 mm daha uzun 40 mm daha geniş bir yepyeni C-Klasse!.. Hatta suspansiyonu bile AirMatic!..

Ders: CLA

CLA atağıyla Mercedes-Benz, Audi ve BMW ardındaki farkı kapatıyor!..

S-Klasse Coupé, yeni CL

Mercedes-Benz, Concept S-Class Coupé ile gelecek yıl göreceğimiz yeni CL için ilk işaretini veriyor...

GLA Aşkı Başlıyor!

Ve küçük Mercedes-Benz SUV, daha doğrusu "CUV"u nihayet gerçek yüzüyle karşımızda!.. Konsepti kadar süslü olmasa da, GLA'ya ilk bakışta aşık olmak mümkün!..

Yeni S'e Brabus Damgası

Mercedes-Benz yeni S-Klasse'yi BRABUS modifiyesiyle beygir gücünde 730'a ve maksimum torkta da 1.065 Nm'ye yükseltmeye ne dersiniz?.. Ya da maksimum hızı 325 km/h'ye çıkarmaya?..

Ober-Benz W222

Ober-Benz W222 yani yeni S-Klasse'nin nasıl "en iyisi ya da hiçbirisi" sloganına uygun olarak hazırlandığını bu 15 dakikalık video, kısaca anlatıyor!..

SLS AMG Coupe Black Series

Bir GT3 yarışçısının sivil şekli olan SLS AMG Coupé Black Series, 631 HP ve 635 Nm ile 315 km/h'lik maksimum hıza ulaşıyor, bu arada da 0-100 km/h tırmanışını da 3.6 saniyede tamamlıyor!

Mercedes S-Klasse lansmanı

"Papa olmaya gerek yok!" diyordu, Dr. Zetsche, S-Klasse'ye sahip olabilmek için... İşte, merak edilen, Hamburg'taki Airbus üssünde gerçekleşen Mercedes-Benz yeni S-Klasse tanıtımının akış protokolü...

Küçük Mercedes Geliyor!

Renault ve Nissan'daki "küçük"lerin zemininde yepyeni bir Mercedes ailesi geliyor!.. Mercedes-Benz X-Klasse, B segmentine "oynayacak"!

Zengin Caddie

Golf çantası taşıyacak kadar mütevazı, oyuncuya fikir veren asıl golf ustası, demek, Caddie!.. Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, sürüşü de kendisi de en güzel "lüks valiz taşıyıcısı"…

Küçük SUV Yıldızı

Mercedes-Benz GLA, nihayet konsept şekliyle karşımızda!.. Tarzı bile, bu küçük Mercedes SUV'unun rakipleri X1 ve Q3 karşısında çok daha "güçlü" olduğunu gösteriyor!..

Mercedes-Benz S-Klasse

Lüks sınıfta diğer tüm markaların örnek aldığı S-Klasse, Mercedes-Benz için yenilemesi ve geliştirmesi en zor model serisi... W222 de, geçmişindeki diğer büyük yıldızlar gibi, "en iyi" olmak zorunda!..

Mercedes-Benz CLA 45 AMG

En ekonomik AMG sedanı, CLA 45 AMG, artık resmen karşımızda! CLS'in "yavrusu" olarak gösterilen CLA'nın bu 45 AMG versiyonu, belki de CLS'in tasarımının içindeki sportifliğe en yakın şekli...

Ekonomik Mercedes CLA

Ne A ne de C... Mercedes-Benz CLA, A- ile C-Klasse'lerin tam arasında, fakat C'lerden bile sportif ve heyecan veren bir tasarımla hazırlanmış... Önden çekerli olması, C'lere göre en önemli farkı!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.