Haber BaşlığıTarih

Italdesign Nissan GT-R50

Gelen taleplerle Nissan bir türlü sonlandıramıyor, hatta Nismo'ların Nismo'su T-Spec GT-R NISMO'yu bile halen en "update modified" haliyle yavaş yavaş üretmeye devam ediyor... Üç yıl önceki Altın Yaşında Italdesign dokunuşlarıyla bir koleksiyon modeli olarak yeniden tasarlanmış GT-R efsanesi, Nismo modifiyeli 3.8 litrelik Twin Turbo V6 motoruyla tam 720 beygir gücünde sadece 50 adetle sınırlı olarak üretilmeye başlanmıştı... Şimdi ise 2022'de de son koleksiyoner müşterilerine teslimatları bitiriliyor ve yolların en pahalı Limited Edition modellerinden biri olarak gösteriliyor...

Nissan Ariya Dönemi

% 100 elektrikli Ariya, sadece yepyeni bir BEV değil, aynı zamanda Nissan markasında yeni bir dönemi başlatan çok önemli bir model... Japonya WLTC ölçümlerine göre 610km'ye kadan menzili olan yepyeni platformdaki bu şık Nissan, 0-100km/h hızlanmasını da 5.1 saniyede tamamlıyor. Yarım saatte 375km menzillik şarjını da tamamlaması, kendi kendine şerit değiştirebilen ProPilot 2.0 robotik sistemi de, Alexa gibi bağlanabilirliği de, gerçekten başarılı...

Muhtemel Yeni X-Trail

Karşınızda belki Türkiye'ye bir daha gelmeyecek olan, fakat yepyeni bir platformla yeni Nissan X-Trail ...

Modern Navara

NP300 mü, Navara mı?.. Yoksa sadece D23 mü?.. Ya da boşverin bu tartışmaları... İşte; yeni Nissan Pick-Up!.. Üstelik daha modern, daha sağlam ve çok daha ekonomik!..

Nissan GT Academy

Yok böyle bir şans, gerçekten! Önce sanal ortamda yarışçı, sonra gerçek pistlerde profesyonel yarış pilotu olmak mı?.. Şaka değil!.. 2015 yılının en güzel yarışması, Nissan GT Academy idi!

Nissan İstanbul AutoShow

Nissan, İstanbul Autoshow’da 4900 Watt’lık müzik sistemine sahip Juke’un Rhythm Plus show aracı ve efsanevi performans modeli GT-R ile fanatiklerinin karşısına çıktı.

Manhattan Tarzı

Biraz ukala fakat tarzı olan yeniliklerle New York fuarı, yine ilginç ve göz alıcıydı…

Tekten Çifte

Sektör artık dikey değil, yatay gelişecek!.. Carlos Ghosn bile, yerine tek bir ismin geçmesini istemiyor!..

GT-R Efsanesinde Son Seviye

Nissan GT-R için "yeterli değil" diyenler için 550 HP'lik yeni Track Edition'a ne dersiniz?!.. GT-R Track Edition ile Nissan, artık, caddecilikten çok pist yarışları seviyesiyle ilgileniyor.

Nissan'ın Rezonans'ı

Detroit ve ardından Cenevre'de sergilenmiş olan Resonance konsepti, Nissan'ın gelecekteki tasarım eğilimi gösteriyor... Diğer yanda Resonance, yeni CUV akımına da çok iyi bir örnek!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.