Haber BaşlığıTarih

Renault Mégane E-TECH Electric

İspanya'nın Costa del Sol sahil yollarında ilk kez kullandığımız Megane’ın tam elektriklisi, tüm ayrıntılarında Fransız kimliğini vurgulayan bir elektrikli kompakt seçenek. Fakat, bildiğimiz tüm Renault’ların çok daha üstünde premium özelliklerle şaşırttığını da itiraf edelim.

TYO2020 Renault Clio

Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından 2016 yılından bu yana yapılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı. Bu yıl 5’inci kez düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin puanlarıyla birinciliği elde eden Renault Clio, 5.000 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasından seçildi.

Daha Yeni Clio

En büyük üretimi OYAK-Renault fabrikasında gerçekleşen Renault Clio, 4. neslinin en önemli makyajıyla yenilendi!.. Yepyeni full-LED Pure Vision farlarıyla 20 yıldır üretilen 13 Milyon Clio arasında, belki de en güzeli!..

4. Megane

4. Nesil yeni Renault Megane, 2016'da yollara çıkıyor... Fakat, daha "Alman" görünüm ve özelliklerle...

İlk Renault Pick-Up

Alaskan ismiyle Nissan Pick-Up'larının zemini üzerine modern Renault tasarımı geldi ve Alaskan kohsept ismiyle ilk Renault pikabı ortaya çıktı!..

Renault'nun Qashqai'ı

İspanya'nın Navarra Çölü'nde kullandığımız Renault’nun C segmentindeki ilk Crossover’ı Kadjar, denenmiş ve başarılı Nissan Qashqai ile çok yakın alt yapısının üstüne, Renault tasarımını ve gücünü koyuyor!..

Hintli Renault Kwid

Renault, Dacia olarak üretilmeyecek bir "ucuz" otomobil daha yaptı!.. Kwid, 4.700USD'lik fiyatla Hindistan'dan gelişmekte olan dünya pazarlarına doğru yola çıkıyor!..

Renault İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow’un yıldızlarından biri olan Renault, ilk C Crossover modeli Kadjar’ın Türkiye prömiyerini gerçekleştirdi!..

Onların da hakkı!

Türkiye Otomotiv Üretimi, dünyanın yıldızı!.. Fakat, ya bu üretimi gerçekleştirenlerin hakları?..

En İyi Elektrikli

Sadece elektrikli olarak düşünülmüş, tasarlanmış ve üretilmiş olan Zoe, sadece Renault'nun değil, yolların en iyi elektriklisi!.. Şu an için!..

Geleceğin Clio’su

Sadece gösteri amaçlı yeni bir Renault konsept mi?.. Fakat, bu EOLAB konseptinin 5 yıl sonra yenilenecek 5. nesil Clio hakkında müthiş bir ön gösterim olduğu da tartışılmaz!..

Twizy Şenliği

Aslında bir quadricycle olan, yüzde 100 elektrikli Twizy de, Renault'nin Türkiye'de en yeni fakat en farklı modellerinden biriydi...

Yeni Megane

Megane HB ve Megane Sport modelleri de Renault’nun yeni tasarım kimliğine kavuşurken, rakiplerine göre olan avantajları, hiç az değil…

Moskova Güzelleri

AB Ülkeleri ile Rusya arasındaki ambargo krizi, otomobilleri de etkiliyor… O sebeple, Rusya'da "yerlileşmek şart" diyebiliyoruz!.. Peki ya, Cenevre Fuarı ile Moskova Fuarı arasındaki güzellik yarışı?..

Megane da Değişti!

Renault markasının facelift ya da makyaj denilen model tazeleme aralıklarını kısalttığı fark ediliyor!.. Acaba bu, tasarımda bir kararsızlık mı, yoksa yepyeni ürünlere göre "aile uyumu" mu?..

Çılgın Minik Renault

Renault 5 Turbo efsanesi yeniden başlıyor!.. Bu sefer 950 kg'da 320 HP ile Twin'Run konsepti!.. Bu minik Renault, Megane Trophy'nin bile pabucunu tavana atacak!..

OYAK Renault ve Clio IV

Türk Malı otomobili uzaklarda aramaya gerek yok!.. OYAK-Renault, bunu yıllardır yapıyor. Hatta, yeni Clio IV ile bile...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.