Haber BaşlığıTarih

MG'nin Dönüşü

Tereciye tere satılmaz, denir!.. Fakat, vaktiyle safkan İngiliz olan Morris Garages, yeni modelleriyle artık Çinli MG Motor olarak, İngilizlerin yeni gözdesi!.. Özellikle de MG3, şu anda en popüler yeni "ingiliz"!..

BMW F82 M4

Ve F82 kod ismiyle bilinecek olan BMW 4-Serisi'nin M şekli, yani kısaca M4, 435i M Performance'tan çok öte!.. Eski M3 Coupe ile yeni 4-serisi'nin en güzel ayrınıtlarını alan M4 Coupe, bu "son" konsept şekliyle bile kısaca "müthiş" olmuş!..

Volvo'nun Rüşt İspatı

Volvo, 2015 yılına girer girmez, Ford logolu nesi kaldıysa, bırakıyor, kendi patentlerini devreye alıyor. Başlangıç ile yeni XC90 ile olacak!.. Diğer modellerin de 2018 sonuna kadar tümüyle "Volvo" olması sağlanacak!..

Sanal Gerçeklik

Yeni otomobil modellerini hazırlamak, artık eskisi kadar uzun zamanda gerçekleşmiyor... Eskiden 7 yılda üretime hazır hale gelen fikirler, artık bir iki yılda ortaya çıkarılabiliyor... Bazen, "olmayanlar" bile gerçekmiş gibi gösteriliyor ve meraklıların ilgi ve yorumları toplanıyor!..

Otomobil İletişim Standardı

Çok yakında yollardaki otomobiller birbirleriyle "konuşmaya, anlaşmaya" ve birbirlerine "haber" vermeye başlayacaklar!.. Fakat, neden otomobillerdeki iletişim cihazları, her markada farklı bir zeminde çalışır?.. Niye bir standart yok?..

Görünmeyen Güçler

Bir marka, bir teknolojiyi ortaya çıkardığını açıkladığında, tüm başarı o markaya aitmiş gibi algılanır. Oysa otomobillerdeki teknolojiler, çoğunlukla o otomobil markalarına ait değildir!..

İngiliz mi, Alman mı?

Bentley üretim hatlarında İngiliz "usta"lar kadar Alman mühendisler de göze çarpıyordu... İngiliz kalitesinin Alman mühendisliğiyle zirveye çıkarıldığı Crewe tesislerinde; Alman yönetimin İngilizleri nasıl "uçurudu"ğunu anlıyorsunuz!..

BMW i3 Çok Ciddi

Elektrikli otomobiller arasında ilk kez tümüyle ConnectedDrive teknolojisini kullanacak olan BMW i3, artık konsept kabuğundan sıyrılıyor ve nihayet gerçek üretime geçiyor.

Zorlu Fiat

Onlarca yeni modeli, sadece 2014 yılı için planlayan FIAT Grubu, Alfa Romeo'dan Jeep'e üreteceği yeni ürünler için İtalyan hükümetiyle ciddi bir pazarlık yapıyor... İtalya'daki iş şartları iyileşmezse, yeni yatırımlarına başka ülkelerde devam edebileceklerini fısıldıyor.

10 Milyonluk VW

Kazandığı zaman 10 Milyo kişinin sevindiği VW Grubu CEO'su Wirterkorn, satışlarının da 2018'e gelmeden 10 Milyon adeti geçeceğini açıklayarak, planlanandan daha erken Dünya Liderliği hedeflerine varacacaklarını söylüyor!

Sakin ve Sürekli Chevrolet

Chevrolet Avrupa "patroniçe"si Susan Docherty, daralan Avrupa Pazarı'nda halen ilerleyen bir marka olduklarını söylüyor. Sakin ve sürekli...

Hyundai Brilliant

Tek bir reklam sloganıyla "brilliant" olmak mümkün mü?.. Hyundai, "modern & premium"u tamamlamadan mı, "brilliant" olmaya çalışıyor?..

Volkswagen MQB

Daha hızlı ve ekonomik üretim ile Ar-Ge maliyetlerinin düşürülmesi için ortak platorm mantığı, artık esnek platforma dönüşüyor. Bu müthiş fikre en iyi örnek ise, VW Modulare Querbaukasten!..

OYAK Renault ve Clio IV

Türk Malı otomobili uzaklarda aramaya gerek yok!.. OYAK-Renault, bunu yıllardır yapıyor. Hatta, yeni Clio IV ile bile...

Eterniti Artemis

600 HP ve 750 Nm! Bir İngiliz Super SUV! 0-100 km/h 4.5 saniye! Maksimum hız 290 km/h! 23" jantlar, 315/25 lastikler!

B&O ile Aston Martin

Aston Martin'in 100 yaşına basması, Rapide, Vanquish ve DB9 modellerinin 100. yıl özel versiyonlarını getirdi... Dubai'deki "uçuş" ve Bang&Olufsen'in özel kutlaması ile 2'nci Yüzyıl başladı...

Ford B-Max AutoBest 2013

Car Ocak 2013: 2013'ün "Best"i Ford B-Max AutoBest 2013 ödülüne kavuşurken, 2012'nin "Best"leri olarak da sektör yönetici ve şirketleri geçen yılın "en iyi"leri olarak ayrıca onurlandırılıyorlar!

Opel Korunacak!

28 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: "Opel'siz Olmaz" diyen GM Başkanı Dan Akerson, General Motors'un Opel'i gözden çıkardığına dair tüm dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor ve kurtarma çalışmalarına dikkat çekiyor!..

Aston Martin Rapide S

558 beygir gücü ve Carbon paketiyle yeni Aston Martin Rapide, çok daha çekici!.. Üstelik bu Rapide'in Aston Martin markasının 100. Yıl versiyonu da hazırlanıyor!.. Rapide S Centenary Edition, One-77'dan sonraki en pahalı Aston Martin olacak!..

Kia Başkanı

4 OCAK 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Tasarımcı Başkanlar! Peter Schreyer gibi markaların "kaderini çizen" baş tasarımcılar, artık başkanlık koltuklarında da oturuyorlar. Volkswagen'in "patron"u Ferdinand Piech, Schreyer için, "Onun gitmesine izin vermemeliydik!" demişti…

Alfa Romeo Giulietta yakınlaşması

Alfa Romeo, nihayet, Giulietta'nın "ruh"unu daha anlaşılır şekilde, çizgilerle, göstermeye başlıyor... Yeni "çizgi film" ile normal filmlerde vurgulanamayan öğeler ortaya çıkarılıyor..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.