Haber BaşlığıTarih

İlk Civic Tourer

Honda Civic hatchback'lere "dar" diyenler için, aileler veya büyük bagaja ihtiyaç duyan sportif yaşayanlar için, Honda'nın yeni modeli Civic Tourer!.. Bu model ile Civic ailesinin ilk station wagon'u da yaratılmış oluyor.

Yeni Yerli i10

Ve karşımızda "yeni yerli"miz i10!.. Hyundai Assan tarafından i20'nin yanında sadece Avrupa için üretilmeye başlanan yeni i10, eski şekline göre çok daha "mantıklı" bir forma sahip!..

BMW i3 Çok Ciddi

Elektrikli otomobiller arasında ilk kez tümüyle ConnectedDrive teknolojisini kullanacak olan BMW i3, artık konsept kabuğundan sıyrılıyor ve nihayet gerçek üretime geçiyor.

Hızlı ve Cesur Jaguar

Kim demiş, nesilleri tükeniyor diye?!.. Jaguar'lar çoğalmaya devam ediyor! Yeni Jaguar neslinin ilk vahşi kedisi, F-TYPE, doğrudan Porsche'nin "şahlanan aygır"ına saldırıyor!..

BMW 5 Serisi yenilendi

BMW, yenilenen tüm Mercedes E-Klasse "aile"sinin karşısına 5-Serisi "aile"sindeki tüm modellerin '"ani" "tazeleme"siyle çıkıyor. Büyük sürpriz ise 518d!!!

Hiper Porsche

Porsche 918 Spyder'ın üretim şeklinden önce, son prototipleri gerçek şekline en yakın örnekler olarak boy gösteriyor!.. Kısaca; bu bir Süper Porsche değil, bir Hiper Porsche!..

Yeni Nesil Peugeot 308

Peugeot, 2008 sunumunun hemen ardından ve yenilenecek 3008'i göstermeden, ikinci nesil 308'ini ortaya çıkardı!.. 308, aslında Peugeot markasının en önemli modeli...

Lamborghini Egoista

Lamborghini Veneno için "çılgınlık" diyorsanız, alın Size, Egoista!.. 600 boğa gücündeki motoruyla, ultra modern savaş jetlerine benzeyen bu konsept, Gallardo'nun yerini alacak yeni "küçük boğa"nın ilk prototipi olabilir!..

Toyota 2018 planları

Modüler ürün geliştirme anlayışı ve VW'nin MQB'sinden sonra, şimdi sıra Toyota'nın TNGA'sinde!.. Ofansif bir "oyun"a girişen Toyota, TNGA ile 10 Milyon adetlik barajı aşmayı planlıyor!

Mercedes-Benz S-Klasse

Lüks sınıfta diğer tüm markaların örnek aldığı S-Klasse, Mercedes-Benz için yenilemesi ve geliştirmesi en zor model serisi... W222 de, geçmişindeki diğer büyük yıldızlar gibi, "en iyi" olmak zorunda!..

Ferrari LaFerrari

Ferrari'nin yeni zirvesi 963 HP'lik LaFerrari. Enzo'nun devamı ve F150 projesinin ilk sonucu olan bu hiper Ferrari'nin başka versiyonları da gelecek!..

Peugeot Onyx

Onyx konsepti, sadece Peugeot markasının olası bir SuperSport seçeneği hakkında fikir vermiyor, Onyx ile bugüne kadar konseptlerde bile denenmemiş otomobilde farklı materyal kullanımı sergileniyor...

McLaren P1 geldi!

SuperCar değil, HyperCar! McLaren P1'in sadece 375 adet üretilecek 1.000.000 Euro'luk gerçek şekli, nihayet tüm detaylarıyla karşımızda!..

SRT Viper GTS

Amerikalıların gururu, Viper!.. Artık SRT markası altında üretilen Viper, GTS ve GTS-R modelleriyle yeniden doğdu!.. ALMS serilerindeki performansı ise, en büyük merak konusu!..

Gerçek Alfa Romeo 4C

2 yıldır bekliyorduk! Nihayet gerçek üretim şekliyle buluşabiliyoruz!. 4C, Alfa Romeo'nun sadece ABD'ye geri dünüş modeli değil, tüm dünyaya "İtalyan otomobilciliği"nin bir yeni boy gösterisi!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.