Haber BaşlığıTarih

S60 Made in USA

Volvo ABD'de ilk fabrikasını açarken, yeni S60 modelini de orada üretmeye başladı... Yeni S60, eski Ford genlerinden tümüyle kurtulmuş ve yeni Volvo mimarisinde eski şekillerinden çok daha kaliteli ve biraz da büyük düşünülmüş.

İsveç Yakışıklısı Yeni S90

Volvo, artık tümüyle kendi tekniğiyle ardı ardına yeni modellerini çıkarmaya başlıyor... Yeni XC90'ının ardından şimdi de yeni E-Segmenti S90 ile karşılaşıyoruz ve Volvo'nun "premium" iddiasından da emin olabiliyoruz!

SUV değil Cross Country

SUV'ler şu an için moda olsa da, asıl trend Cross Country araçlara doğru ilerliyor... Bunun da "usta"sı, Volvo!.. V60 Cross Country, şimdilik en mantıklı "geleceğin araç tipi" olarak kabul ediliyor!..

Hendek Testi

Yeni Volvo XC90 en güvenli Volvo olarak üretime giriyor. Hatta, yoldan çıktığında bile güvenli olacak!..

Volvo Benimle

Volvo Benimle, demekten memnun olacak bir müşteri kitlesi yaratmak istiyor... Üstelik, bu projenin Volvo dünyasında bir ilk olduğunu da belirtmeliyiz...

Beklenen Şarkı

Adeta, eski bir sanatçıyı yeniden zirveye çıkaracak herkes tarafından çok sevilecek yeni eseri gibi; Volvo’nun yeni XC90’ı artık karşımızda…

XC90’a Çok Az Kala

Volvo, tümüyle kendine ait teknik ve tasarıma önce en büyük boy bir modelle başlıyor!..

Orijinal Volvo

Volvo Otomobilleri, tümüyle kendine ait Volvo Motor Mimarisi VEA ve Ölçeklenebilir Platform Mimarisi SPA ile %100 Volvo'ya başlıyor!..

V8'ler Artık Dinozor!

Volvo, yeni Drive-E motor ailesiyle, 4 silindirlilerde eski 8 silindirlilerin gücüne tırmanıyor!

Geleceğin Volvo'su

Geçmişin P1800'ü, ancak bu kadar güzel bir şekilde geleceğe taşınabilirdi... Volvo'nun Ölçeklendirilebilir Ürün Mimarisi SPA'nın ilk örneği XC90 olacak olsa da, Concept Coupé bizlere yepyeni ufuklar açıyor.

Volvo'nun Rüşt İspatı

Volvo, 2015 yılına girer girmez, Ford logolu nesi kaldıysa, bırakıyor, kendi patentlerini devreye alıyor. Başlangıç ile yeni XC90 ile olacak!.. Diğer modellerin de 2018 sonuna kadar tümüyle "Volvo" olması sağlanacak!..

Volvo'nun Ejderha Gücü

Volvo, baştan aşağı yenilediği otomobillerine "dragon" dövmesi yaptırıyor!.. Volvo'nun Yeni "Ejderha" Gücünün ardında Zhejiang Geely Holding Group ve yeni yöneticileri var.

Volvo S80, XC70 ve V70

Volvo, sadece Orta Sınıf modellerini tazelemiyor... V40 sayesinde, artık, E-Segmenti, Üst Orta Sınıf seçenekleri de artık yepyeni!..

Volvo S60 V60 XC60

Volvo, Orta Sınıf varyasyonlarını "tazeledi"!.. En önemli değişiklik LED gündüz farlarının artık panjur ve farlar arasında yer almaması... Bu yeni yüz ile Volvo daha şık!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.