Haber BaşlığıTarih

BMW M8 Competition Gran Coupé

BMW markasının zirvesi!.. F13 M6’nın tahtında artık 4 kapılı süper M’lerin en büyüğü ve en pahalısı F93 oturuyor!..

Yeni Nesil BMW Elektiriklisi iX

BMW Grubu, NEXTGen planlarıyla gelecek vizyonunu gözler önüne sermeye başlarken, teknoloji alanında yeni amiral gemisi olması beklenen tamamen elektrikli SAV modeli BMW iX'in dünya prömiyerini de yaptı.

ilk BMW BEV SUV iX3

iX3 ile ürün gamına tamamen elektrikli bir model daha ekleyecek olan BMW, elektrifikasyon stratejisini adım adım hayata geçiriyor. Çok yönlülüğü ve sağlamlığını, emisyon içermeyen tamamen elektrikli sürüş keyfiyle birleştiren Yeni BMW iX3, X3'lere benzinli, dizel, ve tamamen elektrikli motor seçeneklerinin bir arada sunulduğu ilk seri olma özelliği de verdi... Bu arada iX3'ün diğer elektrikli rakiplerine göre en büyük farkı, bir BMW gibi gidecek olması!..

Çılgın Sedan M5

BMW’nin 2021 model M5’lerinden önceden bahsetmiştik… Fakat, tüm otomotiv otoriteleri tarafından E segmenti yani Alt Orta Sınıfta üretilen “en çılgın sedan” ünvanına sahip bu "aile tipi SuperSport" canavarın F90 facelift şeklinin ve S63 motorunun üzerinde daha fazla durmamız gerek!..

G22 BMW 4 Coupe

BMW 4-Serisi Coupé G22 kasa koduyla nihayet yüzünü gösterdi... 11HP'lik Mild Hybrid destekli 374HP 500Nm M440i xDrive hali bile, M4'ü aratmayacak kadar dinamik...

6 Serisi GT de

5GT'lerin ismi 4 yıl önce 6-Serisi Gran Turismo olmuştu... Eski 6'lar da artık 8-Serisi... Fakat, önemli olan bu 6GT, artık sadece SUV ya da SW sevmeyen aileler için...

BMW 5 Life Cycle Impulse

BMW G30 5 Serisi Sedan 7. neslinde güncelleme... Yeni farlar, daha vurgulu böbrekler, 8kW boost kapasiteli 48V Mild Hybrid, vs... Yeni BMW 5 Serisi Türkiyeyde; 170HP'lik 1.6lt 520i ve 252HP 2.0lt 530i xDrive benzinliler ile 190HP 2.0lt 520d xDrive dizel olarak gelecek...

Yeni 8 Serisi

Efsane geri döndü!.. Yeni 8 Serisi büyük BMW sporcusu, ilk 8'lerin üretilmesinin durdurulmasından tam 19 yıl sonra yeniden ortaya çıkarıldı!.. Üstelik, gerçekten seksi bir tasarım ve müthiş bir motorla...

İlk BMW Station Wagon

İlk Station Wagon BMW, 1987 E30 Touring mi? Yoksa 1984'te Max Raisböck'ün yaptığı 323i Station mı? O zaman BMW Touring modellerinin 40.Yıl kutlaması, 3 yıl önce yapılmalı mıydı?..

BMW Vision Next 100

Geleceğin otomobili neye benzeyecek, nasıl hareket edecek? BMW 100. Yaşgünü için şekil değiştiren gövdesi ve insansı zekasıyla Next 100 isimli vizyonunu ortaya çıkardı!

BMW Cenevre CANLI YAYIN

BMW Cerevre fuarında büyük boy 7-Serisi yeniliğini gösterdi... Fakat, M GmbH tarafından hazırlanmış M2, asıl önemli BMW haberiydi!..

BMW 1 Serisi Sedan

Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan'ın liderliğindeki kompakt premium sedan pazarı, asıl şimdi karışacak!.. BMW de, 1-Serisi'nin Sedanıyla geliyor!..

Ve işte ikinci nesil BMW X1

Ve BMW, ikinci nesil X1'i sessizce ortaya çıkardı!.. İşte, bu, rakipleri korkutmalı!.. Çünkü, birinci neslin tüm tecrübesiyle premium bir kompakt SUV nasıl yapılır, çok iyi öğrendiler!..

Önden Çekerli BMW

BMW'nin ilk önden çekerli modern otomobili, bir kompakt MPV... Daha doğrusu, modern tanımıyla, bir CrossOver, 2-Serisi Active Tourer...

Apple mı, Google mı?

Otomobillerin “akıllanması”, artık yazılımcılara da otomobil ürettirecek!..

BMW 2 Cabrio

1-Serisi Cabrio’nun yerini alan 2-Serisi Cabrio, kışın bile kullanılabilecek bir kompakt BMW!..

Yeni 7'ye Doğru

Mercedes-Benz S-Klasse'nin yüksek seviyesine karşı; BMW, nihayet, yeni 7-Serisi'ni ufuk çizgisine çıkardı!..

M4 Cabrio

Ve karşımızda, BMW M4 Cabriolet, otomobil yakın tarihinin en çok beklenen Cabrio modellerinden biri!.. "Üstsüz" M3 artık yok!.. Fakat, artık, daha "havalı"sı var!..

İşte Gerçek M3 ve M4

İşte karşınızda, gerçek yeni M3 ve ilk M4! Sadece 6 silindirli olmalarına rağmen 431 HP ve 550 Nm gibi daha yüksek performansa sahipler!..

Sırada X4 var!

Geçtiğimiz Shanghai otomobil fuarında konseptini gördüğümüz X4, yepyeni 4-Serisi Coupe’nin yüksek ve ikinci nesil X6’nın küçük hali olarak 2014 yılında yollara çıkmaya hazırlanıyor!..

BMW 2 Coupe

BMW, durdu durdu, gençleri yeniden peşinden koşturacak bir model daha ortaya çıkardı!.. Sadece gençler mi?.. 2-Serisi Coupe (F22), 7'den 77'ye herkesin duvarını ya da garajını süsleyecek!..

4 Serisi Cabrio

BMW 4-Serisi Cabrio'nun gerçek örtüsü, Sizler için Kasım ayında gideceğimiz Los Angeles Auto Show ile açılacak... Fakat. oralara gitmeden çok önce, "üstü", sanal ortamda açılıverdi!..

Yağcılık Zanaatı

Sentetik yağ işi, şaşırtıcı bir yüksek mühendislik gerektiriyor. Castrol'ün İngiltere Pengbourne Teknoloji Merkezi'nde neredeyse her markaya ayrı bir "terzi işi" formül araştırılıyor ve geliştiriliyor.

BMW F82 M4

Ve F82 kod ismiyle bilinecek olan BMW 4-Serisi'nin M şekli, yani kısaca M4, 435i M Performance'tan çok öte!.. Eski M3 Coupe ile yeni 4-serisi'nin en güzel ayrınıtlarını alan M4 Coupe, bu "son" konsept şekliyle bile kısaca "müthiş" olmuş!..

Facebook ve Twitter Yasaklanmalı!

Her ne kadar sosyal medya, hayatımızın bir parçası olduysa da, direksiyondaki sürücülerin internet kullanması, sürüş güvenliğini tehlikeye sokuyor!..

Görünmeyen Güçler

Bir marka, bir teknolojiyi ortaya çıkardığını açıkladığında, tüm başarı o markaya aitmiş gibi algılanır. Oysa otomobillerdeki teknolojiler, çoğunlukla o otomobil markalarına ait değildir!..

BMW i3 Çok Ciddi

Elektrikli otomobiller arasında ilk kez tümüyle ConnectedDrive teknolojisini kullanacak olan BMW i3, artık konsept kabuğundan sıyrılıyor ve nihayet gerçek üretime geçiyor.

M4'e Çok Yakın

M4 Coupe'ye en yakın görüntü ve performans yeni BMW 435i Coupe M Performance paketiyle ortaya çıktı!.. Performansta çok uzak fakat görüntüde çok yakın olan bu yeni "M"lerin, biz "gerçek"ini bekleyeceğiz!..

Hız ve Bilgi

BMW, hız otobanından ayrılmadan bilgi otobanına giriyor!.. Bildiğimiz internet kullanımından çok farklı, BMW tarzı güvenli bir "yolda internet" kullanımı

Mazotlu BMW

Aslında; BMW'den çok önce, Audi, binek otomobiller için günümüz tekniğine benzer dizel motorları kullanmaya başlamıştı!.. Hatta, 70'lerin sonuna doğru, BMW, Audi'ninkine "traktör dizeli" diyerek, dalga bile geçmişti!..

Otomatik Sürüşe Doğru

Kitt, gerçek oluyor! Bosch, otomotiv teknolojilerindeki tüm yeniliklerin, "elektronik şoför"de buluşması yönünde gelişmeye devam ettiğini açıkladı! Herşey sürücüsüz "Otomatik Sürüş" için!..

Yeni BMW X5

BMW X5, nihayet SAV olmaktan çıktı ve gerçek bir SUV olmaya başlıyor! Fakat, sDrive, yani arkadan itişli, bir yeni giriş seviyesine de sahip oluyor!..

BMW 8 Serisi de yeniden geliyor

BMW'nin yeni 7'leri için ilk işaret, 21. Yüzyılın 8-Serisi fikri olarak gösteriliyor... Gran Lusso V12 Coupé konseptini bir başyapıt yapabilmek için Pininfarina'dan "yardım" alınmış!..

BMW M5 ve M6 Coupe sertliği

M5 ve M6 Coupe, yenilenen 5 Serisinin hemen ardından yeni Competition paketini ortaya çıkararak 2014 model yılı için hazırlanıyorlar... Aslında bu, Mercedes'in AMG'lerindeki yeni "S" koduna karşı bir seçenek!..

BMW 5 Serisi yenilendi

BMW, yenilenen tüm Mercedes E-Klasse "aile"sinin karşısına 5-Serisi "aile"sindeki tüm modellerin '"ani" "tazeleme"siyle çıkıyor. Büyük sürpriz ise 518d!!!

BMM M6 Gran Coupe

Büyük "M", ya da paranın satın alabileceği en iyi "M" olarak gösterilen BMW M6 Gran Coupe, tüm lüksünün yanında 4.4 litrelik M TwinPower Turbo V8 motoruyla tam 560 HP 680 Nm!..

BMW'nin turfanda Z4'ü

BMW, yeniden "tazelediği" Z4 ile 2013 yaz sezonunu erkenden açtı… Z4'lerin "rüzgarlı zirvesi" sDrive35is, 3.0 lt V6 çift turbo motoruyla tam 340 HP!!!

Burlesque Bavyeralı

BMW, "art car" koleksiyonuna, yeni bir fotoğraf koleksiyonu ekliyor... 6 Serisi Gran Coupe'nin tarzına uygun, güçlü ve çekici!.. Burlesque stili!..

Niche Yani Niş Modeller

Markalar, karlılıklarını artırmak için şu ana kadar bulunmadıkları yepyeni segmentlere giriyorlar... Sportifler HyperCar yapıyor, ekonomikler modellerini büyütüyor, volümcular da az satacakları dar segmentleri deniyor!..

BMW 640d Gran Coupe

BMW, 6-Serisi Gran Coupe ile çok lüks bir 4 kapılı Coupe sportifliği ortaya çıkarıyor... Gran Coupe, "ana" rakip olarak Audi A7 ve Mercedes CLS'i, Jaguar XJ ve Maserati Quattroporte'yi ise "yan" rakip olarak görüyor!..

BMW 3-Serisi GT

5-Serisi GT için çok büyük ve 3-Serisi Sedan'a küçük diyenlere, 3-Serisi GT... 3 serisi ile aynı motorlar ve arkadan itişe secenek AWD da var!..

BMW Isetta Whatta Drag

1959 model BMW Isetta Whatta Drag, SuperCharger bir Chevrolet V8'iyle drag yarışlarının en ilginç iddia(!)larından biriydi. Şimdi, yeniden satışa çıkıyor.

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.