Haber BaşlığıTarih

Zarif Mazda PickUp

Ford platformundan sonra Isuzu altyapısına geçen yeni Mazda BT-50 ile hedeflenen sanki arazide dolaşmak isteyecek Pick-Up müşterileri değil!.. Mazda CX serisi SUV'lar kadar zarif görünen yeni BT-50 üzerinde Off-Road modifikasyonu yapmak, aracın tüm güzelliğini bozabilir...

Amerikan CX-9

Vaktiyle Türkiye'de de başarıyla satılmış olan CX-9 yenilendi. Tarz olarak artık daha çok Amerikalı müşterilerin hoşuna gidecek olan yeni CX-9 kaputunun altında ise yepyeni bir modern motor saklıyor!..

AutoBest Finalisti CX-3

CUV ya da B-BUV veya CrossOver olarak sınıflandırabileceğimiz Mazda CX-3, Türkiye ve Avrupa'ya hızlı girişinin ardından, şimdi de AutoBest 2016 finalistlerinden biri!..

Mazda İstanbul AutoShow

İstanbul AutoShow'da Mazda markasının durgunluğunu bitirecek olan yepyeni Mazda CX-3’ün fiyatları da açıklandı...

Mazda'nın Küçük SUV'u

Mazda, SKYACTIV Teknolojisi ve KODO-Hareketin Ruhu tasarımı özelliklerine sahip yepyeni kompakt CrossOver SUV'u Mazda CX-3 lansmanını yaptı.

Yeni MX-5

Yeni Mazda MX-5, nam-ı diğer Miata, ya da basitçe roadster kavramanı yaratan otomobilin 4'üncü nesli gösterildi!.. Üstelik, 25 yıl öncesindeki gibi, Duran Duran ile!..

Otomobillerin İsimleri

Otomobillerin tasarımı, performansı ve sağlamlığı kadar, isimleri de akılda kalmalarını sağlıyor!..

İlk Mazda3 Sedan Görseli

Mazda3 Hatchback lansmanında bile herkes yeni Mazda3 Sedan'ın nasıl müthiş birşey olacağını konuşuyordu... İşte Rusya'daki meslektaşlarımızın yardımıyla ilk Mazda 3 Sedan görselleri... Bakın, ne kadar "müthiş"?!..

Yeni Mazda6

Mazda6, Türkiye'ye gelen ilk 626'lardan bu yana, "Orta Snıf"ın en beğenilen sedanlarından biri. Tüm dünyada da 30 yıldır "Japon Malı" D-Segmenti seçenekler arasında, en iyilerden biri...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.