Haber BaşlığıTarih

Mokka Elektriği

"Blitz" vurgusuyla 30 yıl önceki Calibra'dan bu yana ilk kez bu kadar farklı bir Opel karşımızda!.. Yeni Mokka, sadece kendisinin değil, tüm Opel'in tasarımını değiştiriyor!.. Üstelik artık %100 elektrikli olarak 322km menzil de sunuyor!..

Doblo'nun Combo'su bitti

Yeni mimarisi ile beşinci nesil Combo da, artık PSA LAV Dörtlüsü'nün bir parçası... Fakat, kaslı ve güçlü tasarımı ve Opel tarzı LED çift kanat gündüz farlarıyla yine de farklı...

Yeni Opel SUV'u

Crossland X'in bir büyüğü Opel Grandland X, nihayet yüzünü gösterdi!.. Fransız kardeşleri 2008 ile 3008 arasındaki farktan çok daha fazlasına sahip olan bu Alt Orta Boy Opel SUV, özellikle tasarımıyla tipik bir Alman!..

Opel Cenevre CANLI YAYIN

Opel yenilenen Mokka ve yeni GT konseptinin yanında bakalım Cenevre fuarına yeni Insignia veya yeni büyük SUV'unu da getirecek mi?..

AutoBest Finalisti Astra

Daha hafif, daha tutumlu, daha performanslı, daha konforlu ve daha geniş iç hacim sunan yeni Opel Astra, bu yıl layık görüldüğü SafetyBest ödülünün yanında büyük AutoBest 2016 ünvanı için de son 5 finalistten biri!..

Ve Yepyeni Astra

C-Segmenti, yani Alt Orta Sınıf'ın en iddialı modeli Astra, yepyeni boyutlarda ve yepyeni bir tasarımla 5. nesline geçiyor!.. İşte, yeni Astra "K"nın ilk bilgileri!..

Opel İstanbul AutoShow

Türkiye'deki 25. Yılını kutlayan Opel'in tüm yeni modelleri arasında İstanbul AutoShow'da en çok ilgi çeken seçeneği yeni küçük Karl oldu!..

Hırıltıdan Fısıltıya

Opel’in yeni geliştirdiği CDTI motorlar, “teneke gürültülü dizel” rahatsızlığını bitiriyor!.. Astra'lardan sonra şimdi sıra yeni Corsa, yenilenen Mokka ve son Insignia'larda...

Yeni Corsa

8 yıl sonra 5. nesline geçen 32 yaşındaki Corsa, tüm yenilikleriyle küçüklerin en iyisi olmaya çalışıyor.

İşte Yeni Corsa

Opel beşinci nesil yeni Corsa'sının örtüsünü nihayet kaldırdı... Fakat, B-Segmenti'nin bu iddialı ve başarılı modeline Sizler için haftalar öncesinden dokunmuş, hatta kullanmış idik... Ve; söyleyebiliriz ki, artık yepyeni bir "B-Segmenti Savaşı" başlıyor!..

Yeni Opel Dizeli

1.6 CDTI, özellikle Türkiye'de eksikliği fazlasıyla hissedilmiş, yeni nesil ekonomik Opel dizeli!.. Astra HB, yeni nesil dizel motoru ile liderlik ünvanını korumayı hedefliyor.

Umparken Im Kopf*

*Kafalardaki yeri değiştirmek, sloganıyla Opel, yepyeni bir ivme ile önce 2016’ya sonra 2022’ye doğru yola çıktı!

Kompakt ama Lider

Opel Mokka, piyasa sunulduğundan bugüne kendi segmentinde Avrupa’da en çok satan otomobil oldu. Opel’in yenilikçi kompakt SUV’u için verilen sipariş adeti 200 bin!

Satın Alırken

Yeni bir otomobil satın almak keyif işidir. Müşterinin mutluluğuna zarar vermemek gerekir!..

Yeni Opel OPC'si

325 HP ve 435 Nm ile yenilenen Insignia OPC'si!.. Dört çekerli bu zirve Insignia'sı, tazelenmiş görünümü, değiştirilmiş şasisiyle, Orta Sınıf'taki yeni atlet oluyor...

Geleceğe Dönüş

General Motors, Opel'in geleceğini garanti altına almak için Mark Adams'ı eski görevine gönderdi!.. Aslında Mark Adams, Detroit'e taşınmış olmasına rağmen, Rüsselsheim'daki ofisini de henüz boşaltmamıştı...

Opel ADAM R2

Opel'in motorsporlarına dönüşü, Kasım 2012'de ADAM Cup ile gerçekleşmişti. Şimdi ise, Opel Adam'ın ROCKS konseptiyle göstereceği "kişiselleştirme" seçeneklerinden önce FIA R2-spec ADAM ortaya çıktı.

Opel Korunacak!

28 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: "Opel'siz Olmaz" diyen GM Başkanı Dan Akerson, General Motors'un Opel'i gözden çıkardığına dair tüm dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor ve kurtarma çalışmalarına dikkat çekiyor!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.