Haber BaşlığıTarih

Coupe tarzı bir Yeni 508

Peugeot SA, Opel'i satın aldıktan sonra müthiş bir atağa geçti... Yeni 508 ise, sanki tüm bu hızlı çıkışın sembolü!.. Daha güzel, daha kaliteli ve daha sportif, hatta radikal bir sedan!..

Peugeot Cenevre CANLI YAYIN

Peugeot markasının 86. Cenevre Otomobil Fuarı dünya prömiyerleri, markanın artık tümüyle krizden kurtulduğuna işaret ediyordu!..

Ve 270HP'lik 308 GTI

Peugeot Sport, uzun süredir beklenen en ateşli modelinin gerçek üretimini nihayet gösterdi! 308 GTi, Japonlar kadar olmasa da, Alman rakipleri kadar olmuş!..

Peugeot İstanbul AutoShow

Peugeot'nun füturistik kavram araçları, Dakar yarışçıları ve yeni modelleri kadar, "TweetCar" eğlencesi de, İstanbul AutoShow'un en çok konuşulanlarındandı...

Süper 308

500 beygir motor gücü ve dört çekiş özelliği ile 308 R Hybrid, segmentinin sınırlarını ve Peugeot'nun hayal gücünü zorluyor!..

Tam Otomatik Dizel

Peugeot'nun tüm niteliklerinde "Almanlaştı"ğı yeni 308 modelinin en büyük kozu, tam otomatik şanzımanlı 1.6 lt dizel seçeneği!..

Peugeot 2008 Dakar

10.000 km'lik Dakar Rallisi'ne sayılı günler kaldı!.. 2008 DKR ise, Sainz, Peterhansel ve Despres pilotajında Peugeot markasının 25 yıl sonra bu zorlu mücadeleye dönüşündeki kozları olacak!..

30 Yıllık GTi

Peugeot, "hot hatch"ler konusunda 30 yıllık tüm birikimini ortaya çıkarıyor ve 208 GTi 30th isimli çok özel bir serinin üretimine başlıyor!..

Quartz Konsepti

Peugeot, yeni konseptlerinde artık sadece dizayn değil, müthiş yüksek performans kabiliyeti de sergiliyor... En yeni örnek ise Quartz konsepti!..

Çöl Aslanı

2008 DKR ile Peugeot, hem her yerde yarışabileceğini kanıtlayacak, hem de tasarımda eski şaşalı günlerine geri döndüğünü gösterecek!..

Asıl Oğlan

Peugeot'nun, büyük "C segmenti" oyunundaki "asıl oğlan"ı yeni 308, en güçlü rakiplerinin olduğu Almanya pazarında gün ışığına çıkacak!.. Acaba, yeni 308, o kadar "Alman' olabildi mi?

2014 Peugeot 3008

Peugeot'nun sevilen CrossOver'ı 3008 de, küçük bir estetik çalışmayla "tazelendi"!.. Özellikle ön yüzü ve yeni farlarıyla 2014 model olduğunu fark ettirecek olan 3008, bizce, nihayet, güzel olmuş!..

5008 de Güzelleşti

Peugeot, 5008 modelini de, değişen tüm ailesi gibi yeniledi... 2014 model 5008'in ön önemli farklılığı, çok daha agresif "bakışları"!..

208 Hybrid FE

Peugeot'nun diğer bir Frankfurt sürprizi ise, 208'in hibrid şekli... Sadece alt yapısında değil, dış yapısında da en verimli tüketim için hazırlanmış olan 208 Hybrid FE, Fun & Efficient sloganına sahip.

Peugeot IAA Sürprizleri

Peugeot yeni 308'ini, "En az Almanlar kadar iyi!" iddiasıyla Frankfurt'ta ilk kez herkese gösterirken, 308 R konseptiyle de, hepimizi şşırtmayı başarıyor!..

Aslan Homurdandı

Peugeot, RCZ çılgınlığını kaba"R"tıyor! Sports Coupe stilinde, seri üretimdeki en güçlü modelini ortaya çıkarıyor!.. RCZ R, tam 270 beygir gücünde!..

Yeni Nesil Peugeot 308

Peugeot, 2008 sunumunun hemen ardından ve yenilenecek 3008'i göstermeden, ikinci nesil 308'ini ortaya çıkardı!.. 308, aslında Peugeot markasının en önemli modeli...

Kanatlı Aslan

Sebastien Loeb pilotajında Peugeot'nun Pikes Peak macerası başlıyor. Fakat, bu çok özel 208 T16, 875 beygir gücünde ve 0-100 km/h'yi 1.8 saniyede "hallediyor"!

Peugeot Onyx

Onyx konsepti, sadece Peugeot markasının olası bir SuperSport seçeneği hakkında fikir vermiyor, Onyx ile bugüne kadar konseptlerde bile denenmemiş otomobilde farklı materyal kullanımı sergileniyor...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.