Haber BaşlığıTarih

Şampiyon F-150

Ford Pick-Up’larının tümüyle elektrikli versiyonu olacak yeni büyük F-150 Raptor’unun Tesla Cybertruck ve GMC Hummer EV karşısına çıkmasına çok az kala; 43 yıldır Amerika'nın en çok satıyan motorlu aracı F-Serisi, 14. yeni neslinde ilk hibrid seçeneğiyle ortaya çıktı!..

Zarif Mazda PickUp

Ford platformundan sonra Isuzu altyapısına geçen yeni Mazda BT-50 ile hedeflenen sanki arazide dolaşmak isteyecek Pick-Up müşterileri değil!.. Mazda CX serisi SUV'lar kadar zarif görünen yeni BT-50 üzerinde Off-Road modifikasyonu yapmak, aracın tüm güzelliğini bozabilir...

Modern Navara

NP300 mü, Navara mı?.. Yoksa sadece D23 mü?.. Ya da boşverin bu tartışmaları... İşte; yeni Nissan Pick-Up!.. Üstelik daha modern, daha sağlam ve çok daha ekonomik!..

Fiat PickUp Seçenekleri

Fiat, tüm dünyadaki PickUp pazarlarını çok ciddiye almaya başladı ve her pazara uygun bir seçenek için kolları sıvadı!.. Şimdi de orta boy PickUp olarak FullBack'i sahneye çıkardı...

Lider L200

Temsa Motorlu Araçlar, Pick-Up pazarının lideri Mitsubishi L200’ün 5. yeni neslini, gösterişli bir Trans-Toros OffRoad sürüşüyle gösterdi!..

İlk Renault Pick-Up

Alaskan ismiyle Nissan Pick-Up'larının zemini üzerine modern Renault tasarımı geldi ve Alaskan kohsept ismiyle ilk Renault pikabı ortaya çıktı!..

Duster Pikap

Oroch, konsept haliyle aynı şekilde üretime girdi! Dacia'nın ekonomi mantığıyla şimdi Pick-Up kullanışlılığı da birleşiyor!

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.