Haber BaşlığıTarih

Bir Yerli Hyundai Daha

Hyundai yeni B-SUV BAYON ile kompakt gövdede nasıl geniş bir iç mekana sunulabileceğini, gelişmiş güvenlik ve bağlantı elektronikleriyle nasıl ekonomik fiyata modern seviyenin yakalanabileceğini gösteriyor.

Mokka Elektriği

"Blitz" vurgusuyla 30 yıl önceki Calibra'dan bu yana ilk kez bu kadar farklı bir Opel karşımızda!.. Yeni Mokka, sadece kendisinin değil, tüm Opel'in tasarımını değiştiriyor!.. Üstelik artık %100 elektrikli olarak 322km menzil de sunuyor!..

TYO2020 Renault Clio

Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından 2016 yılından bu yana yapılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı. Bu yıl 5’inci kez düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin puanlarıyla birinciliği elde eden Renault Clio, 5.000 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasından seçildi.

GLA GLC arası GLB Türkiye'de

SUV görünümlü ve CrossOver karakteri sunan Mercedes GLB, 7 kişilik seçeneğiyle aslında bir CUV'dan çok tam bir kompakt MPV yani kalabalık ailelerin çok amaçlı kullanımına uygun... Fakat, görüntüsüyle GLA'dan çok daha fazla OffRoader!..

Small Utility Vehicle Nivus

Volkswagen Brezilya'da SUV havasında, fakat sportif Coupe formunda teknoloji zengini küçük bir CrossOver hazırlanmış... Polo zeminindeki bu ekonomik SUV "Small Utility Vehicle", 2021'de Avrupa ve Türkiye'ye de gelecek.

Küçük Volkswagen T-Roc

Küçük VW SUV'u T-Roc naklen dünya prömiyeri gerçekleştiriyor!

B-SUV Savaşında Citroen

Küçük Sınıf SUV görünümlü otomobillerin trendi artık zirveye ulaştı... Yeni Citroen C3 Aircross da, bu popüler segmentin en sevimli seçeneklerinden biri olacak!..

İşte Hyundai Kona

Hyundai, B-SUV yani Küçük Sınıf SUV pazarına müthiş iddialı bir yeni model hazırladı!.. Kona ismindeki bu yepyeni model, Nissan Juke'un tam karşısına çıkıyor ve hatta 4x4 seçeneğiyle arazide bir adım bile öne geçiyor!..

Daha Yeni Clio

En büyük üretimi OYAK-Renault fabrikasında gerçekleşen Renault Clio, 4. neslinin en önemli makyajıyla yenilendi!.. Yepyeni full-LED Pure Vision farlarıyla 20 yıldır üretilen 13 Milyon Clio arasında, belki de en güzeli!..

AutoBest Finalisti HR-V

Eski HR-V adeta bir devrimdi... B-SUV segmentininin yaratıcısıydı... Şimdi ise yeni şekliyle, daha yüksekleri hedefliyor ve hatta AutoBest 2016 için aday olacak kadar iddialı olduğunu gösteriyor!..

AutoBest Finalisti CX-3

CUV ya da B-BUV veya CrossOver olarak sınıflandırabileceğimiz Mazda CX-3, Türkiye ve Avrupa'ya hızlı girişinin ardından, şimdi de AutoBest 2016 finalistlerinden biri!..

Hintli Renault Kwid

Renault, Dacia olarak üretilmeyecek bir "ucuz" otomobil daha yaptı!.. Kwid, 4.700USD'lik fiyatla Hindistan'dan gelişmekte olan dünya pazarlarına doğru yola çıkıyor!..

Küçük Hyundai SUV'u

Türkiye'de Hyundai Assan'da da üretilmesi beklenen, küçük Hyundai SUV'u i20 Active, Hindistan versiyonuyla ilk kez gösterildi.

Son Yerli i20 Coupe

Yeni i20 modelinden sonra şimdi de beş kapılı kardeşinden çok farklı bir tasarıma sahip sportif i20 Coupe, Hyundai Assan'da üretime giriyor!

En Yeni John Cooper Works

MINI'nin son bombası Cooper JCW, modifiye TwinPower Turbo motoruyla artık 231 HP ve 320 Nm!

Müthiş Yerli i20

Hyundai Assan'ın yeni sürprizi yeni i20, segmentini aşan yepyeni özellikler ve çekici bir tasarım ile yollara çıktı!.. Bu arada yeni i20, uluslararası AutoBest 2015 ödülü için en iddialı aday!..

Alman Fabia

Çek üretici Skoda’nın B segmenti iddiası Fabia, 3. neslinde tasarımı, yenilikçi donanımları ve motor seçenekleriyle standartlarını yükseltiyor.

Yeni Corsa

8 yıl sonra 5. nesline geçen 32 yaşındaki Corsa, tüm yenilikleriyle küçüklerin en iyisi olmaya çalışıyor.

30 Yıllık GTi

Peugeot, "hot hatch"ler konusunda 30 yıllık tüm birikimini ortaya çıkarıyor ve 208 GTi 30th isimli çok özel bir serinin üretimine başlıyor!..

Polo GTI Sürprizleri

Küçük Polo’ya yeni manuel şanzıman ve daha büyük bir yeni motor koyan Volkswagen, rakiplerinin sportif seçeneklerindeki “downsizing” trendine karşı çıkıyor!..

Geleceğin Clio’su

Sadece gösteri amaçlı yeni bir Renault konsept mi?.. Fakat, bu EOLAB konseptinin 5 yıl sonra yenilenecek 5. nesil Clio hakkında müthiş bir ön gösterim olduğu da tartışılmaz!..

Yeni i20 Ayrıntıları

En yeni "yerli"miz i20'in Avrupa gösterimleri başlıyor... En çok ise yeni i20 Coupe ve i20 WRC'yi merak ediyoruz!..

Küçüklerin Lideri

Volkswagen Binek Araç, Küçük Sınıfın lideri Polo’nun daha verimli motorlara ve daha dinamik sürüş özelliklerine sahip yeni neslinde de başa koşuyor.

İşte Yeni Corsa

Opel beşinci nesil yeni Corsa'sının örtüsünü nihayet kaldırdı... Fakat, B-Segmenti'nin bu iddialı ve başarılı modeline Sizler için haftalar öncesinden dokunmuş, hatta kullanmış idik... Ve; söyleyebiliriz ki, artık yepyeni bir "B-Segmenti Savaşı" başlıyor!..

Yaris Yenilendi!

Yeni AyGo ile ön tasarım yüzü olarak "X"i seçen Toyota, bu ilgi çeken dizaynı bir üst segmentteki Yaris'e de uyguladı...

Honda'nın Küçük SUV'u

CR-V meraklısı olup, bütçesi yetmeyenler için Honda HR-V, yepyeni bir formda, bu sefer Jazz zemininde ortaya çıkarıldı!..

Get Lucky MIni

Daft Punk’ın son albümünün tarzı, belki de yeni nesil MINI’nin dizaynının özeti!.. 4. nesil MINI, tüm artıları, iletişim kolaylığı ve tarihinin belki de en güzel tasarımıyla geliyor!.. MINI John Cooper Works ise, yine nabzımızı yükseltiyor!..

Mirage İsmi

Otomobil isimlerine karar vermek, patentlerini korumak, hiç kolay değil…

Yeni Nesil Hatchback

Skoda, ekonomik Rapid'ini modern hatchback formuyla Avrupalılaştırdı ve Spaceback yaptı... Fakat, Audi A3 Sportback gibi görünse de, aslında iri bir B segmenti!..

Yarışçı bir hibrid Yaris

Toyota'nın bir hibrid ustası olduğunu kimse tartışamaz!.. Yaris gibi çok küçük bir modelde bile hibrid tekniğini kullanan Toyota, bunu şimdi 420 HP gibi bir performansa çıkarıyor!..

Kia'nın Juke'u

Kia'nın tasarım kabiliyeti o kadar gelişti ki, artık her yeni otomobil fuarında bir konsept veya yeni bir otomobil fikriyle karşılaşmak, bizleri şaşırtmıyor. İşte, şimdi de B-Segmenti için farklı bir yorum!..

208 Hybrid FE

Peugeot'nun diğer bir Frankfurt sürprizi ise, 208'in hibrid şekli... Sadece alt yapısında değil, dış yapısında da en verimli tüketim için hazırlanmış olan 208 Hybrid FE, Fun & Efficient sloganına sahip.

MG'nin Dönüşü

Tereciye tere satılmaz, denir!.. Fakat, vaktiyle safkan İngiliz olan Morris Garages, yeni modelleriyle artık Çinli MG Motor olarak, İngilizlerin yeni gözdesi!.. Özellikle de MG3, şu anda en popüler yeni "ingiliz"!..

Ucuz Fakat Yeterli

Renault Nissan ittifakının yeni bebeği Datsun GO, nihayet yüzünü gösterdi. Ultra Low Cost Vehicle olarak, hem markası hem de müşteriler için düşük maliyetli bir otomobil olacak!..

MINI'nin Altın Çağı

MINI'nin "Altın Çağı" gelecek yıl başlıyor!.. Artık, tüm hataları düzeltilmiş ve tümüyle yeni jenerasyon gençliğin beğenileri yönünde hazırlanmış yeni Cooper için çok ümitliyiz!..

VW'den Halk SUV'u

Hızla gelişen küçük SUV trendinde, VW olmazsa olmazdı!.. Taigun, Up'ların PQ12 platformunun uzatılmış şekli olarak, CrossUp'a göre bir basamak yukarıda duracak!..

BMW i3 Çok Ciddi

Elektrikli otomobiller arasında ilk kez tümüyle ConnectedDrive teknolojisini kullanacak olan BMW i3, artık konsept kabuğundan sıyrılıyor ve nihayet gerçek üretime geçiyor.

Yeni Jazz Türü

Honda Jazz, nam-ı diğer Fit, Honda'nın yeni tasarım anlayışı doğrultusunda baştan aşağı tazelendi!.. Aslında yeni Jazz, Honda Insight'tan esinlenmiş, küçültülmüş bir forma sahip.

Polo'ya WRC Dopingi

WRC Polo gibi motoru 1.6 lt ve 300 HP olmasa da, Golf GTI'ın 220 HP 2.0 lt motoruyla bile, üretilmiş en güçlü küçük VW olan Polo R WRC, nihayet yollara çıkıyor!..

Süslü MINI

Altın parıltısı, Cavalli armaları ve bir Paceman!.. MINI, bu kadar güzel tasarıma sahip bir otomobile, nasıl olur da bu kadar abartılı süslemeler yaptırır?!.. Hayırseverler, boyasız bir otomobil için de açık artırmaya katılırlar!..

Chevrolet İzcisi

Rusya'da Tracker ismiyle yollara çıkan Chevrolet Trax, otomotiv sektörünün yeni modası Compact Utility Vehicle CUV trendinde markasına ait efsanelerin izinde kalmaya çalışıyor!..

Kanatlı Aslan

Sebastien Loeb pilotajında Peugeot'nun Pikes Peak macerası başlıyor. Fakat, bu çok özel 208 T16, 875 beygir gücünde ve 0-100 km/h'yi 1.8 saniyede "hallediyor"!

Küçük Mercedes Geliyor!

Renault ve Nissan'daki "küçük"lerin zemininde yepyeni bir Mercedes ailesi geliyor!.. Mercedes-Benz X-Klasse, B segmentine "oynayacak"!

Volkswagen MQB

Daha hızlı ve ekonomik üretim ile Ar-Ge maliyetlerinin düşürülmesi için ortak platorm mantığı, artık esnek platforma dönüşüyor. Bu müthiş fikre en iyi örnek ise, VW Modulare Querbaukasten!..

Citroen C3 de tazelendi

Her ne kadar 2012 yaz aylarında Latin Amerika'da C3 yeni yüzünü bizlere göstermiş olsa da, 2013 Cenevre fuarıyla "yeni" C3'ün Avrupa prömiyeri yapılıyor...

OYAK Renault ve Clio IV

Türk Malı otomobili uzaklarda aramaya gerek yok!.. OYAK-Renault, bunu yıllardır yapıyor. Hatta, yeni Clio IV ile bile...

Hyundai Minikleri

14 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Benzinli motorların kapasiteleri yeniden keşfediliyor!.. Sektörde küçülme sadece araç gövdesinde değil, motor bölümünde de devam ediyor!.. Küçük hacimli büyük performanslı modern benzinli motorlara bir seçenek de, Hyundai'den...

Ford B-Max AutoBest 2013

Car Ocak 2013: 2013'ün "Best"i Ford B-Max AutoBest 2013 ödülüne kavuşurken, 2012'nin "Best"leri olarak da sektör yönetici ve şirketleri geçen yılın "en iyi"leri olarak ayrıca onurlandırılıyorlar!

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.