Haber BaşlığıTarih

Süper Elektrikli GMC Hummer

Yengeç yürüyüşüyle gezeceğiniz arazide haritalama bile yapabileceğiniz, yeni Amerikan sivil taktik arazi aracı, Pick-Up şeklinden sonra şimdi de SUV formunda HMMWV ve Hummer efsanelerini geleceğe taşıyor… Hatta, 830 HP ve 15.600 Nm torklu elektrik sistemiyle santral jeneratörü gibi yeni görevler de edinerek…

Tam Elektrikli Lexus'lara Doğru

Premium markalardan hiçbiri hibrit yapmazken bile ısrarla %100 Hybrid seçeneklerini tüm dünyaya kabul ettiren Japon iddiası Lexus, şimdi tam elektrikli serisine de başlıyor... Toyota'nın e-TNGA platformu üzerinde akıllı direksiyon ve dört çeker sistemleriyle donanmış LF-Z konsepti 600 km menzilli kapasitesiyle, geleceğin elektrikli Japonlarının en lüksü olarak gösterildi.

Lincoln Nautilus Tazelemesi

Lincoln’ün “sessiz uçuş” diye adlandırdığı konforunda hazırlanmış, facelift döneminin bile öncesinde yenilenen Nautilus modeli, gerçek deri ve gerçek ahşap pahalı detaylarıyla artık çok daha şık.

Yeni Nesil BMW Elektiriklisi iX

BMW Grubu, NEXTGen planlarıyla gelecek vizyonunu gözler önüne sermeye başlarken, teknoloji alanında yeni amiral gemisi olması beklenen tamamen elektrikli SAV modeli BMW iX'in dünya prömiyerini de yaptı.

Upgrade Tucson

Hyundai Motor Company, uzun zamandır merakla beklenen Yeni Tucson modelinde sınıf lideri yepyeni teknolojiler ve devrimsel tasarımla C-SUV standartlarını yükseltiyor. Yeni parametrik gizli farlar, ileri seviye güvenlik donanımları ve şık iç mekandan ayrıca Yeni Tucson, hibrit, plug-in hibrit ve 48V hafif hibrit motor seçenekleriyle de sınıfına yine öncülük edecek.

Cadillac Elektriği

Üç yıldır beklenen Cadillac markasının ilk %100 BEV CrossOver modeli LYRIQ sonunda üretime giriyor. 500 km menzil, RWD veya AWD, DC hızlı şarj, SuperCruise yarı otonom sürüş, uzaktan kumandalı kendi kendine park ve 33” kavisli ekranla, Tesla Model X'ten ucuz olacak!..

Bronco Geri Geldi

Geçmişin asi iki kapılı Amerikan OffRoad aracı Ford Bronco da, artık modern dünyanın teknolojileriyle yenilendi... Fakat, tasarımı yine de retro ve ruhi halen çılgın gibi!..

ilk BMW BEV SUV iX3

iX3 ile ürün gamına tamamen elektrikli bir model daha ekleyecek olan BMW, elektrifikasyon stratejisini adım adım hayata geçiriyor. Çok yönlülüğü ve sağlamlığını, emisyon içermeyen tamamen elektrikli sürüş keyfiyle birleştiren Yeni BMW iX3, X3'lere benzinli, dizel, ve tamamen elektrikli motor seçeneklerinin bir arada sunulduğu ilk seri olma özelliği de verdi... Bu arada iX3'ün diğer elektrikli rakiplerine göre en büyük farkı, bir BMW gibi gidecek olması!..

Nissan Ariya Dönemi

% 100 elektrikli Ariya, sadece yepyeni bir BEV değil, aynı zamanda Nissan markasında yeni bir dönemi başlatan çok önemli bir model... Japonya WLTC ölçümlerine göre 610km'ye kadan menzili olan yepyeni platformdaki bu şık Nissan, 0-100km/h hızlanmasını da 5.1 saniyede tamamlıyor. Yarım saatte 375km menzillik şarjını da tamamlaması, kendi kendine şerit değiştirebilen ProPilot 2.0 robotik sistemi de, Alexa gibi bağlanabilirliği de, gerçekten başarılı...

İkinci GLA da geldi

Eski hali yükseltilmiş bir Hatchback diye eleştirilen Mercedes'in en küçük CrossOver modeli GLA, şimdi biraz daha küçük SUV gibi görünmek üzere yenilenmiş... İşlevsel, geniş iç mekân ve yüksek güvenlik özellikleriyle öne çıkan Yeni GLA, Türkiye'de Temmuz 2020 itibariyle 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Tiguan Asıl Şimdi Oldu

R ve eHybrid sürprizleriyle Klaus Zyciora çizgilerinde Atlas Cross Sport'a benzetilerek, artık daha yakışıklı bir tasarıma kavuşturulan kompakt Volkswagen SUV’u Tiguan da, verimli ve yüksek performanslı TSI ve TDI motor seçenekleri, yeni nesil sürüş asistan sistemleri, dijitalleşen ön panel ve direksiyon kontrol kumandaları ile “I.Q. Light” teknolojisine sahip LED matrix ön farlarla yenilendi.

Zamane Efsane Defender

Şaşırtıcı derecede iyi ve çok rafine asfalt üstü sürüşe de sahip, fakat delicesine iyi off-road yapabilen, neredeyse kusursuz bir tasarım ve gerçek iş makinası olmak için gereğinden çok daha fazla aksesuar ile işte yeni Land Rover Defender

Ukala Bentayga

Bentley Beyond 100 iş geliştirme planı çerçevesinde tüm modeller baştan aşağı gençleştiriliyor... Şimdi ise sıra 5 yılda 20.000 adetten fazla üretilmiş ve markanın satışlarının yarısını oluşturan Bentayga'ya geldi...

Süslü Q5

Mercedes GLC ve BMW X3'ün bire bir rakibi Audi Q5, 2021 yılına biraz daha süslenerek giriyor... Arkasındaki organik efektli OLED ışıkları ve kabin içindeki yeni nesil MMI ise, asıl yenilikleri...

Şampiyon F-150

Ford Pick-Up’larının tümüyle elektrikli versiyonu olacak yeni büyük F-150 Raptor’unun Tesla Cybertruck ve GMC Hummer EV karşısına çıkmasına çok az kala; 43 yıldır Amerika'nın en çok satıyan motorlu aracı F-Serisi, 14. yeni neslinde ilk hibrid seçeneğiyle ortaya çıktı!..

Mokka Elektriği

"Blitz" vurgusuyla 30 yıl önceki Calibra'dan bu yana ilk kez bu kadar farklı bir Opel karşımızda!.. Yeni Mokka, sadece kendisinin değil, tüm Opel'in tasarımını değiştiriyor!.. Üstelik artık %100 elektrikli olarak 322km menzil de sunuyor!..

V8'e dönen Cayenne GTS Coupe

Yeniden V8 ile donatılan Cayenne GTS ‪lerin en dinamik formu Coupé ile Porsche, sportif SUV serisinin bana göre en keyifli versiyonunu ortaya çıkarıyor!..

Muhtemel Yeni X-Trail

Karşınızda belki Türkiye'ye bir daha gelmeyecek olan, fakat yepyeni bir platformla yeni Nissan X-Trail ...

GLA GLC arası GLB Türkiye'de

SUV görünümlü ve CrossOver karakteri sunan Mercedes GLB, 7 kişilik seçeneğiyle aslında bir CUV'dan çok tam bir kompakt MPV yani kalabalık ailelerin çok amaçlı kullanımına uygun... Fakat, görüntüsüyle GLA'dan çok daha fazla OffRoader!..

Amerikan Harrier Venza

Toyota'nın Japon iç pazarına sunduğu yeni Harrier, artık Kuzey amerika için Venza oldu... Yeni nesil Toyota Hybrid sistemine sahip bu CrossOver, çok yakında göreceğimiz Corolla CrossOver'ına da bir işaret...

Quadrifoglio Giulia ve Stelvio

Alfa Romeo, Seviye 2 otonom sürüş özellikleriyle yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio’y 510 HP gücündeki 2.9 V6 Bi-Turbo motorları ve güncellenmiş arayüze sahip araç performasıyla ilgili özel menüsü olan yepyeni dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemiyle tanıttı

Super Star G63 AMG

Utra Lüks, Süper Sport ve Arazi Canavarı!.. 585HP 850Nm'lik G63 AMG, Mercedes'in üç karakterli yegane seçeceği!..

Hedef Discovery Olmalı

Şu anda sadece güvenli ve konforlu diye satın alınan SUV araçlarının gerçek yaşam alanları, aslında dünyanın keşfedilmemiş yerleri olmalı... Fakat, bunlara sahip olmanın havası bile yeter, diyen çok!..

Lüks Fransız DS7

Audi, BMW ve Mercedes gibi Alman Premium'larının modern SUV’larına karşı Fransız Lüksü!.. DS, 7 Crossback ile eski modellerini unutuyor ve yepyeni bir maceraya başlıyor.

Seat Cupra değil Cupra Seat

Ekstrem sportif version ismi, artık bir marka!.. Bakır logolu Cupra markası!.. Seat markası, kendisinden daha hızlı, daha gösterişli ve daha sert seçeneği ayrı bir marka olarak pazarlayacak!..

Süper SUV Lamborghini Urus

Süper SUV nasıl olabilirdi?.. Otomotiv literatürüne yeni bir model tiplemesi giriyor.. SSUV, SuperSUV!.. Lamborghini, uzun süredir çok konuşulan aşırı hızlı CrossOver'ını ortaya çıkararak, Ferrari ve Aston Martin, hatta McLaren'in de bu yolda ilerleyeceği kapıyı açıyor!..

Range Rover Yenilendi!

Lüks SUV kavramının yaratıcısı Range Rover, 50 yıllık birikiminin zirvesinde 2018'e kompakt Velar modelinden aşık olduğumuz ultra modern özellikler ve çok farklı konfor yenilikleriyle giriyor...

Velar Hikayesi

Land Rover, yeni Range Rover Velar ile "daha fazla otomobil" olan yepyeni bir CrossOver yarattı... Fakat, Velar'ı daha iyi anlamak için önce, Range Rover'ın tarihine bakalım mı?..

Bebek Jaguar SUV'u

Spor otomobillerden ilham alan tasarımı ile yeni kompakt Jaguar SUV modeli E-PACE, elektrikli I-PACE öncesinde ve F-PACE sonrasında PACE ailesinin en yeni üyesi!..

İşte Hyundai Kona

Hyundai, B-SUV yani Küçük Sınıf SUV pazarına müthiş iddialı bir yeni model hazırladı!.. Kona ismindeki bu yepyeni model, Nissan Juke'un tam karşısına çıkıyor ve hatta 4x4 seçeneğiyle arazide bir adım bile öne geçiyor!..

Yeni Opel SUV'u

Crossland X'in bir büyüğü Opel Grandland X, nihayet yüzünü gösterdi!.. Fransız kardeşleri 2008 ile 3008 arasındaki farktan çok daha fazlasına sahip olan bu Alt Orta Boy Opel SUV, özellikle tasarımıyla tipik bir Alman!..

Range Rover Velar

Land Rover, yeni modellerde hız kesmiyor! Şimdi de lüks serisine Evoque ve Range Rover Sport arasına Velar modelini getiriyor!..

75. Yıl Jeep Kampı

Dünyanın en büyük 4x4 markası Jeep, artık 75 Yaşında... Ve bu devasa OffRoad tutkusu ve tecrübesinin doğum günü de layıkıyla İspanya Pireneleri'nde kutlandı!..

Müthiş F-PACE

F-Pace ile Jaguar hem ilk SUV'sini yapıyor, hem de premium rakiplerine bu işi nasıl yapmaları gerektiğini öğretiyor!.. Hem sportif hem lüks hem de arazici nasıl bir arada olunabileceğini herkese gösteriyor!..

Maserati SUV Levante

Ve Maserati markasının ilk SUV modeli Levante nihayet ortaya çıktı! Fiat Chrysler Grubu'nda bu önemli kilometre taşının ardından aynı platformda Alfa Romeo'nun ilk CrossOver modeli bekleniyor!

İlk Seat SUV

SEAT, SUV segmentindeki ilk modeli Ateca'yı gösterdi. Yeni SEAT Ateca, modern teknolojileri ve yüksek donanımıyla İspanyoldan çok safkan bir Alman gibi görünüyor... Ancak, Ateca'yı Skoda'nın Çek Cumhuriyeti'nde Kvasiny fabrikasında üreteceğini de belirtelim!..

Maço Pick-Up

Görüntüsü kadar tekniğiyle de tam bir sert erkek aracı!.. Mas Macho Rebel, RAM’in en yeni, en arazici, en dinamik Pick-Up modeli!..

Amerikan CX-9

Vaktiyle Türkiye'de de başarıyla satılmış olan CX-9 yenilendi. Tarz olarak artık daha çok Amerikalı müşterilerin hoşuna gidecek olan yeni CX-9 kaputunun altında ise yepyeni bir modern motor saklıyor!..

AutoBest Finalisti Tucson

IIHS ve Euro NCAP çarpışma testlerinden yüksek başarıyla geçen Hyundai Tucson, şimdi de Batı ve Doğu Avrupa’nın en prestijli otomobil ödülü AutoBest 2016 için son finalistlerden biri!..

AutoBest Finalisti HR-V

Eski HR-V adeta bir devrimdi... B-SUV segmentininin yaratıcısıydı... Şimdi ise yeni şekliyle, daha yüksekleri hedefliyor ve hatta AutoBest 2016 için aday olacak kadar iddialı olduğunu gösteriyor!..

AutoBest Finalisti CX-3

CUV ya da B-BUV veya CrossOver olarak sınıflandırabileceğimiz Mazda CX-3, Türkiye ve Avrupa'ya hızlı girişinin ardından, şimdi de AutoBest 2016 finalistlerinden biri!..

Renault'nun Qashqai'ı

İspanya'nın Navarra Çölü'nde kullandığımız Renault’nun C segmentindeki ilk Crossover’ı Kadjar, denenmiş ve başarılı Nissan Qashqai ile çok yakın alt yapısının üstüne, Renault tasarımını ve gücünü koyuyor!..

SUV değil Cross Country

SUV'ler şu an için moda olsa da, asıl trend Cross Country araçlara doğru ilerliyor... Bunun da "usta"sı, Volvo!.. V60 Cross Country, şimdilik en mantıklı "geleceğin araç tipi" olarak kabul ediliyor!..

GLC Geldi!

2008'den bu yana 650 biden fazla satılan GLK'nın yerini alan yeni GLC, çekici tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve donanımı ile Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Ve işte ikinci nesil BMW X1

Ve BMW, ikinci nesil X1'i sessizce ortaya çıkardı!.. İşte, bu, rakipleri korkutmalı!.. Çünkü, birinci neslin tüm tecrübesiyle premium bir kompakt SUV nasıl yapılır, çok iyi öğrendiler!..

Ford İstanbul AutoShow

2015 yılını “Otomobil Yılı” ilan eden Ford, İstanbul Autoshow’da yeni Mustang, C-MAX ile Grand C-MAX, Focus ST ile Fiesta ST, Mondeo Vignale ve S-MAX Vignale Concept'leri, EcoSport ve Edge modellerini görücüye çıkardı...

Renault İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow’un yıldızlarından biri olan Renault, ilk C Crossover modeli Kadjar’ın Türkiye prömiyerini gerçekleştirdi!..

Nissan İstanbul AutoShow

Nissan, İstanbul Autoshow’da 4900 Watt’lık müzik sistemine sahip Juke’un Rhythm Plus show aracı ve efsanevi performans modeli GT-R ile fanatiklerinin karşısına çıktı.

Mitsubishi İstanbul AutoShow

Temsa Motorlu Araçlar'ın İstanbul AutoShow kozu, Türkiye’ye yılın ikinci yarısında gelecek olan dizel motorlu Mitsubishi ASX idi!..

Subaru İstanbul AutoShow

Yenilikçi Sport Tourer LEVORG, Subaru'nun İstanbul Autoshow sürpriziydi!..

Jaguar SUV geri sayımda!

Gösterişli C-X17 konsepti sadeleştirilemiyor!.. Gerçek şekli F-Pace ismiyle ve belki konsept halinden bile daha gösterişli olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor!..

Hyundai İstanbul AutoShow

Hyundai’nin İstanbul Auto Show 2015’te lansmanını gerçekleştirdiği SUV modeli Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motorlu olarak Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

SsangYong İstanbul AutoShow

Türkiye'de en mantıklı SUV markası olarak gösterilen SsangYong'un Tivoli modelinin sunumu, en önemli İstanbul AutoShow lansmanlarından biriydi...

Lexus İstanbul AutoShow

Yıllardır beklenen yüksek teknoloji ve lüks Lexus da, İstanbul AutoShow ile nihayet meraklılarıyla buluştu... Bu arada yeni RX modelinin Dünya Prömiyerinin yapıldığı ise, nedense vurgulanmadı!..

Jeep İstanbul AutoShow

Jeep, kabuk değiştiriyor... Fakat, yeni karakteri, markanın geniş kitlelerce kabulünü de sağlıyor... Otomatik Renegade ise, markanın en çok satılacak modeli olma yolunda hızla ilerliyor...

X4 karşında GLC Coupe

SUV mantığı küçülüyor ve daha sportif hale geliyor… Peki, bu segment aslında CrossOver değil mi?..

Yeni Defender'a Doğru

Jaguar Land Rover’ın iki misli artan üretimi ve yepyeni modelleri, yeni fabrika arayışlarını hızlandırdı... Hatta, yeni Defender'ın Türkiye’de üretilmesi bile mümkün!

Çılgın OffRoader

AMG'nin 6x6 G63 Pick-Up'ı, önceleri şaka zannedilmişti... Fakat, sonra öyle bir talep gördü ki, artık neredeyse seri üretime girecek!..

Skoda’nın SUV’u

Cenevre’de buluştuğumuz ManBest ödüllü Skoda'nın Başkanı Vahland’ın bir sürprizi vardı…

Citroen AirCross

Citroen, geleneğini bozmadı ve AirCross konseptiyle de yine kreatif tasarım sınırlarını zorladı!..

500X Geldi!

Fiat 500 ailesinin en yeni üyesi ve belkide en dinamik modeli 500X, artık Türkiye'de!.. 500X, diğer 500 ve 500L'lerden o kadar farklı ki, sanki Fiat markası bu modelle "premium"a doğru yola çıkıyor!..

ix35 artık Tucson

Hyundai'nin Çek Cumhuriyeti'nde ürettiği ve Türkiye'de de büyük bir beğeniyle tercih edilen hafif SUV'u ix35, baştan aşağı yenilendi ve ismi de Tucson oldu!..

Discovery Sport İzlanda'da

İzlanda Kışı’na, en şiddetli kar fırtınalarına, Land Rover’ın en iddialısını, yeni Discovery Sport’u en zorlu şartlarda kullanmaya gittik!..

Yeni Audi Q7

Yeni Audi Q7, ikinci nesline başlarken, Alman özelliklerinin üzerine büyüklük ve konforda Amerikan ve Çin taleplerine uyum gösteriyor.

Hendek Testi

Yeni Volvo XC90 en güvenli Volvo olarak üretime giriyor. Hatta, yoldan çıktığında bile güvenli olacak!..

X6 Rakibi GLE Coupe

Bir iri SUV ne kadar sportif olabilir? BMW’nin mermi şekilli Coupe formlu SUV’u X6’ya nihayet gerçek bir rakip geldi: Mercedes-Benz GLE Coupe!

Peugeot 2008 Dakar

10.000 km'lik Dakar Rallisi'ne sayılı günler kaldı!.. 2008 DKR ise, Sainz, Peterhansel ve Despres pilotajında Peugeot markasının 25 yıl sonra bu zorlu mücadeleye dönüşündeki kozları olacak!..

Mazda'nın Küçük SUV'u

Mazda, SKYACTIV Teknolojisi ve KODO-Hareketin Ruhu tasarımı özelliklerine sahip yepyeni kompakt CrossOver SUV'u Mazda CX-3 lansmanını yaptı.

Mütevazı Forester

Gerçek arazi karakteri ile spor otomobil kavramını harmanlayan Subaru, 4. nesil Forester modeli ile ideal SUV kavramına bir adım daha yaklaşmış...

Alman Sorento

Peter Schreyer'in Kia imzası, aslında G.Koreli markayı daha "Avrupalı" yapma yönünde değil mi?.. Yeni Sorento da, artık neredeyse kendine Alman dedirtecek kadar sağlam ve minimalist!

Quartz Konsepti

Peugeot, yeni konseptlerinde artık sadece dizayn değil, müthiş yüksek performans kabiliyeti de sergiliyor... En yeni örnek ise Quartz konsepti!..

Discovery Sport

Discovery'ler de artık bir aile... Freelander sınıfındaki yeni Land Rover'ın ismi de, Discovery Sport!.. Bu arada Discovery Sport, lansmanını unutulmaz kılmak için bir yarışma açtı ve kazananı arkadaşlarıyla birlikte uzaya gönderme sözü verdi!..

Beklenen Şarkı

Adeta, eski bir sanatçıyı yeniden zirveye çıkaracak herkes tarafından çok sevilecek yeni eseri gibi; Volvo’nun yeni XC90’ı artık karşımızda…

Kaplan Burunlu

3. nesil yeni Sorento da ortaya çıktı!.. Fakat bu gösterilen Güney Kore versiyonunun daha da lüksünü Avrupa ve Türkiye’de görmek istiyoruz…

Gerçek Sanallık

Jaguar ve Land Rover, birçok markanın aklına bile gelmeyen yepyeni teknolojiler hazırlıyor.

XC90’a Çok Az Kala

Volvo, tümüyle kendine ait teknik ve tasarıma önce en büyük boy bir modelle başlıyor!..

Otomobil Satmanın 7 Kuralı

Arazi sürüş tekniklerini bilirseniz, Türkiye’nin zorlu “otomobil satıcılığı” yollarını da aşarsınız!..

Discovery Devrimi

Bazen bazı fikirler, yığınların ana akım yönünü değiştirebilir… Virgin Galactic’in uzaya çıkabilmesi gibi, Land Rover da çığır açıyor ve OffRoad’u çocuk oyuncağı yapabiliyor…

Audi'nin Macan'ı

İlk 4 kapılı TT mi desek, yoksa Q2 mi ya da Q4 mü?.. Her ne ise, Audi'nin bu kompakt SUV hali, Q3 ve Q5'ten bile çok daha çekici, çok daha sportif!..

Honda'nın Küçük SUV'u

CR-V meraklısı olup, bütçesi yetmeyenler için Honda HR-V, yepyeni bir formda, bu sefer Jazz zemininde ortaya çıkarıldı!..

X6 Rakibi Mercedes

Mercedes-Benz'in yeni büyük Coupe'lerinin çizgisinde aşırı lüks ve bir o kadar da sportif bir SUV'a ne dersiniz?..

Çöl Aslanı

2008 DKR ile Peugeot, hem her yerde yarışabileceğini kanıtlayacak, hem de tasarımda eski şaşalı günlerine geri döndüğünü gösterecek!..

Kompakt ama Lider

Opel Mokka, piyasa sunulduğundan bugüne kendi segmentinde Avrupa’da en çok satan otomobil oldu. Opel’in yenilikçi kompakt SUV’u için verilen sipariş adeti 200 bin!

Safkan Amerikan SUV

SUV dünyası kalabalıklaşmadan önce, herkes SUV yapmaya meraklanmamışken çok az lüks SUV vardı!.. Bunlardan biri de Lincoln Navigator idi!..

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

Range Rover Lounge

Trafik artık daha da sıkışabilir!.. Range Rover LWB’in arka koltukları tam bir Lounge!..

California Dreamin’

Porsche Macan, beklenildiği kadar iyi! Hatta, daha da iyi görünüyor!..

9 ileri Evoque

2014 model Land Rover'lar, tüm olası rakiplerinin önüne geçmek üzere kuşanmışlar!.. Küçük Range Rover Evoque ise, alt yapısını kusursuzlaştırmış...

Corps à Corps

İki eskrimci birbirine çok yakın duruma geldiğinde, vücut teması varsa, bu duruma “kor a kor” (corps à corps) denir. Yeni Range Rover Sport da, olası SuperSport SUV rakiplerine karşı, şimdiden kılıç kuşanıyor!..

Alpinist MINI’ler

Alplerin virajlı kaygan yollarına özel “All4" ve MINI Paceman John Cooper Works!..

Hibrid Range Rover

Aluminyum teknolojileriyle ağırlığının yüzde 20’sini üstünden sıyıran ve diyetine şimdi yürür aksamda devam eden büyük Range Rover, dünyanın ilk dizel/hibrid SUV’unu ortaya çıkardı.

En Son Discovery

Başta Discovery olmak üzere Land Rover, 2014 model yılı için tüm serisini en yüksek teknolojiler ile bir kez daha yeniledi!

V8'ler Artık Dinozor!

Volvo, yeni Drive-E motor ailesiyle, 4 silindirlilerde eski 8 silindirlilerin gücüne tırmanıyor!

Elveda Defender

Land Rover, markasını bugünkü popülerliğine sırtlamış iki modelinin, Defender ve Freelander modellerinin, üretimini bitirecek ve yepyeni "giriş" modelleri hazırlayacak!..

Sırada X4 var!

Geçtiğimiz Shanghai otomobil fuarında konseptini gördüğümüz X4, yepyeni 4-Serisi Coupe’nin yüksek ve ikinci nesil X6’nın küçük hali olarak 2014 yılında yollara çıkmaya hazırlanıyor!..

Gerçek Chevrolet

Chevrolet'nin büyük Tahoe, daha da büyük Suburban ile lüks seçenekleri GMC Yukon ve çok daha lüks Denali seçenekleri, nihayet baştan aşağı yenilendiler.

Bir Garip Lexus

Toyota'nın "lüks'ü Lexus, NF-NX konseptiyle otomobil tasarımda geleceğin daha ne kadar "ganip"leşebileceğini gösteriyor.

Melanistik Jaguar

Jaguar'ın ilk SUV modeline doğru hazırlanmış olan C-X17 konsepti, korkulduğu gibi bir Range Rover türevi değil!.. O sadece bir melanist!*

Macan ile 200.000 Porsche

Los Angeles Auto Show'da sergilenecek yeni kompakt SUV'u Macan ile Porsche'nin yıllık satışları 200 bin adetlere çıkıyor!.. "Konsantre" Porsche Macan'ın Range Rover Evoque satışlarını bile sollaması bekleniyor!..

2014 Disco

2014 model yılı için "duyu"ları geliştirilen ve hafifçe güzelleştirilen yeni Discovery'nin ön kaputunda artık Land Rover yazmıyor!..

sonraki
 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.