Haber BaşlığıTarih

488 GT Modificata

Pistlerden yollara, fakat bazen yine pistlere... Ferrari, otomobilleriyle oyun oynamak isteyenler için GT3 ve GTE yarışlarındaki 488 GT'lerin bile daha modifiyeli fakat sivil şeklini ortaya çıkardı...

Yol Güvenliği İçin

AutoBest jüri üyesi uluslararası otomotiv gazetecileri ve FIA Başkanı Jean Todt'un uzun yıllardır Birleşmiş Milletler Yol Güvenliği Özel Elçisi çalışmalarına destek veriyor...

Yerli Pirelli

Artık Lamborghini gibi tüm SuperSport'ların standart lastiği olan Pirelli, son yıllarda her ne kadar Çin Pazarı’na konsantre olmuş olsa da, Türkiye ile olan çok eski bağlarını daha da güçlendiriyor.

Türkiye'de Yılın Otomobili

Otomotiv Gazetecileri Derneği OGD tarafından ilki düzenlenen Türkiye’de Yılın Otomobili TYO yarışmasının 2016 Birincisi, tüm zorlu rakiplerini geride bırakmayı başaran Skoda Superb olmuştu!..

Pazarlama Dehası

Bir reklam dehası olan Olivier François, Fiat Chrysler Automobiles’in CMO’su, yani tüm FCA markalarının pazarlama patronu, 2015 yılının en iyi sektör yöneticisi seçildi!

Doblo Amerikaya

#DobloAmerikaya maceramızı tam 1 yıl önce tamamlamıştık!.. Yerli Doblo ile ihracat rotasına paralel, kış şartlarında tam 105 saatte 7.000 km geçerek, Bursa Tofaş üretim bantlarından Detroit Fiat Chrysler merkezine ulaşmıştık!..

AutoBest, artık tam Avrupalı!

Tam 15 yıl önce, Avrupa'nın etrafındaki gelişmekte olan pazarları kapsayan, ortalama müşterilerin ulaşabileceği “en iyi” yeni otomobilleri duyurmaya çalışan AutoBest, artık Batı Avrupa’yı da kapsıyor!.. O sebeple de, bu yılın seçimleri çok daha zor ve hassas!..

SuperDragon X8

Hep en hızlı gidenlerden bahsediyorduk… Şimdi sıra, en hızlı söndürende!.. Bu bir Su Püskürten Ejderha!..

Tofaş Egea

28 Eylül 2015, Türkiye Otomotiv Endüstrisi'nin ve Tofaş'ın tarihi günlerinden biriydi!.. Evet, tüm dünyaya satılacak, AutoBest yani yılın en mantıklı otomobili olmaya aday, en yeni "yerli" otomobilimiz, Egea, artık yollara çıkıyordu!..

Skoda’nın SUV’u

Cenevre’de buluştuğumuz ManBest ödüllü Skoda'nın Başkanı Vahland’ın bir sürprizi vardı…

Ford'tan Türkiye'ye Övgü

Ford Otosan’ın “ticari araç” başrolü, yeni Ford Avrupa Başkanı Jim Farley tarafından da onaylandı!..

Genç Komutanlar

Yeni Yıla girerken, modeller gibi markaların yöneticileri de yine “taze”leniyor!..

Ford’da “U” Dönüşü

2013'te 1.6 ve 2014'te 1.2 Milyar Dolar zarar!.. Ford’un yeni Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Jim Farley, markayı zarardan döndürebilecek mi?

Kibar ve Winterkorn

Paris Mondial de l’Automobile fuarının en büyük sürprizlerinden biri de Ali Kibar ile Martin Winterkorn’un kısa sohbetiydi…

Hyundai Yöneticileri

Nissan'daki başarılarını hep birlikte takip ettiğimiz, genç otomobil pazarlama ustası Mehmet Akın, Hyundai Assan’a Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu!..

Montezemolo Ayrılmıyordu, Fakat

"Dedikodular halen devam etse de; Montezemolo, Ferrari’yi bırakmıyor!.." demiştik, fakat...

Lamm Olmadı!

Otomobil tasarımının ustalarından Martin Smith, yerini Joel Piaskowski’ye bıraktı.

FIAT ile 2018’e Kadar

FIAT'ın "kaptan"ı, Marchionne’yi önce Cenevre’de dinledik… Sonra da Mayıs ayındaki Yatırımcı Günleri’ndeki açıklamalarını derledik… Ve, Tofaş'ı da ilgilendiren önemli bilgileri Sizlerle paylaşıyoruz...

Ford'ta Gençleşme

1 Temmuz 2014’ten itibaren Ford Motor Company CEO’su Mark Fields oluyor. Ford'u en zorlu dönemlerden başarıyla geçiren Alan Mulally ise çok uzağa gitmiyor...

Ford'un Yakın Geleceği

Ford Mondeo, nerede kaldı?.. Halen, sonbaharda gelecek deniliyor?!.. Ford Avrupa Ürün Geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Joseph Bakaj’a Ford’un geciken modellerini sorduk…

Umparken Im Kopf*

*Kafalardaki yeri değiştirmek, sloganıyla Opel, yepyeni bir ivme ile önce 2016’ya sonra 2022’ye doğru yola çıktı!

Tekten Çifte

Sektör artık dikey değil, yatay gelişecek!.. Carlos Ghosn bile, yerine tek bir ismin geçmesini istemiyor!..

Yeni Yıl Değişimi

Otomotiv sektöründe yıl sonu geldiğinde sadece modeller değişmiyor!.. "Modelleme"leri yapanlar da değişiyor!..

Range Rover Lounge

Trafik artık daha da sıkışabilir!.. Range Rover LWB’in arka koltukları tam bir Lounge!..

AutoBest 2014 Hyundai i10

AutoBest 2008 Fiat Linea, AutoBest 2009 Renault Symbol ve şimdi de AutoBest 2014 Hyundai i10! "Best Buy" mantığında uluslararası AutoBest ünvanına ulaşan üçüncü “yerli” otomobilimiz!..

En Mantıklı Tercih

Trax, Space Star, Note, i10 ve 2008, AutoBest 2014 adayları… Acaba, hangisi "Best Buy" seçenek?..

Elektrikliler, yeni mi?

Herkes, elektrikili otomobiller ne zaman geliyor, diye soruyor. Oysa, önce elektrikliler vardı!..

1.5 Milyon Audi

VW Grubu içinde küresel mali kriz döneminde bile karlılığına devam eden Audi, "Vorsprung"una devam ediyor ve 2013 yılını 1.5 Milyon adetle bitirip, Mercedes-Benz'ten sonra BMW'yi de sollamaya çıkıyor!..

Honda ve Senna

Honda markasının 65. Yaşı kutlanmak üzere... Belki de bu sayede, Honda markasıyla özdeşleşmiş efsane pilot Ayrton Senna anısına gerçekleştirilmiş çok özel bir çalışmayı izleyebiliyoruz...

Doğru Yatırım

Doğru bir markaya yapılan yatırım, çok kısa sürede karlılığa dönüyor!.. Tata'nın Jaguar ve Land Rover'a yaptığı yatırım, artık herkesi memnun eden müthiş bir karlılığa dönmüş durumda!..

Geleceğe Dönüş

General Motors, Opel'in geleceğini garanti altına almak için Mark Adams'ı eski görevine gönderdi!.. Aslında Mark Adams, Detroit'e taşınmış olmasına rağmen, Rüsselsheim'daki ofisini de henüz boşaltmamıştı...

10 Milyonluk VW

Kazandığı zaman 10 Milyo kişinin sevindiği VW Grubu CEO'su Wirterkorn, satışlarının da 2018'e gelmeden 10 Milyon adeti geçeceğini açıklayarak, planlanandan daha erken Dünya Liderliği hedeflerine varacacaklarını söylüyor!

Volvo'nun Ejderha Gücü

Volvo, baştan aşağı yenilediği otomobillerine "dragon" dövmesi yaptırıyor!.. Volvo'nun Yeni "Ejderha" Gücünün ardında Zhejiang Geely Holding Group ve yeni yöneticileri var.

AutoBest Ödülleri

AutoBest 2013 ödül töreni Atina'da gerçekleşti. Gelişmekte Olan Pazarların en önemli otomotiv ödülleri törenine Yunanistan Ulaştırma Bakanı ve Romanya Eski Başbakanı da katıldılar.

Ford B-Max AutoBest 2013

Car Ocak 2013: 2013'ün "Best"i Ford B-Max AutoBest 2013 ödülüne kavuşurken, 2012'nin "Best"leri olarak da sektör yönetici ve şirketleri geçen yılın "en iyi"leri olarak ayrıca onurlandırılıyorlar!

Opel Korunacak!

28 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: "Opel'siz Olmaz" diyen GM Başkanı Dan Akerson, General Motors'un Opel'i gözden çıkardığına dair tüm dedikoduların asılsız olduğunu söylüyor ve kurtarma çalışmalarına dikkat çekiyor!..

Kia Başkanı

4 OCAK 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Tasarımcı Başkanlar! Peter Schreyer gibi markaların "kaderini çizen" baş tasarımcılar, artık başkanlık koltuklarında da oturuyorlar. Volkswagen'in "patron"u Ferdinand Piech, Schreyer için, "Onun gitmesine izin vermemeliydik!" demişti…

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.