Haber BaşlığıTarih

Ioniq 6 Streamliner

Elektrikli model fırtınası, Hyundai’den gelen ters bir rüzgarla şiddetleniyor. “Electrified Streamliner” olarak tanımlanan Ioniq 6 ile sportif premium sedan piyasası karışacak… 2023 EcoBest Challenge ile vaat ettiği tüm WLTP verilerini gerçek menzil testleri sonucunda da teyit eden ve AUTOBEST'in 31 Avrupalı otomotiv yazarı ve uzmanından oluşan jürisi tarafından 2023'ün en iyi EV'si seçilen Ioniq 6, Ekim ayında Türkiye'de...

Hyundai tam elektrikli Ioniq 5

Hyundai’nin tam 45 yıl önce piyasaya sunduğu ilk modeli PONY’den ilham alınarak tasarlanan IONIQ 5, sedan Ioniq 6 ve büyük SUV Ioniq 7 için de başarılı bir elektromobil işareti!..

Yeni S'in Küçüğü W206 Yeni C-Klasse

Mercedes, artık boyu 6,5cm artarak 4.75m'ye çıkan yeni C-Klasse için daha büyük ölçüler içinde 25mm daha uzun dingil mesafesiyle arka koltuklarda 21mm artan diz mesafesi ve yeni S-Klasse'nin çizgileriyle kabin içi lüksünü tercih etmiş... Orta Sınıf premium'larda ortalık çok karışacak...

Elektrikli Ford Canavarı

Tam elektrikli Mustang Cobra Jet 1400'ün izinden gelen Mustang Mach-E 1400, yedi motoru ve ultra yüksek bataryasıyla 257km/h hıza 1.419HP ve 1 tonu aşan downforce ile ulaşıyor!

ilk BMW BEV SUV iX3

iX3 ile ürün gamına tamamen elektrikli bir model daha ekleyecek olan BMW, elektrifikasyon stratejisini adım adım hayata geçiriyor. Çok yönlülüğü ve sağlamlığını, emisyon içermeyen tamamen elektrikli sürüş keyfiyle birleştiren Yeni BMW iX3, X3'lere benzinli, dizel, ve tamamen elektrikli motor seçeneklerinin bir arada sunulduğu ilk seri olma özelliği de verdi... Bu arada iX3'ün diğer elektrikli rakiplerine göre en büyük farkı, bir BMW gibi gidecek olması!..

Süslü Q5

Mercedes GLC ve BMW X3'ün bire bir rakibi Audi Q5, 2021 yılına biraz daha süslenerek giriyor... Arkasındaki organik efektli OLED ışıkları ve kabin içindeki yeni nesil MMI ise, asıl yenilikleri...

Arteon'da Shooting Brake

Volkswagen, FastBack Arteon için PHEV versiyonu gibi teknik güncelleme yaparken, bir sürpriz gerçekleştirdi ve çok merak edilen 5 kapılı ShootingBrake Arteon versiyonunu da gösterdi...

Çılgın Sedan M5

BMW’nin 2021 model M5’lerinden önceden bahsetmiştik… Fakat, tüm otomotiv otoriteleri tarafından E segmenti yani Alt Orta Sınıfta üretilen “en çılgın sedan” ünvanına sahip bu "aile tipi SuperSport" canavarın F90 facelift şeklinin ve S63 motorunun üzerinde daha fazla durmamız gerek!..

Bize Uzak bir Lexus IS

BMW 3'lerin bire bir rakibi, V8 motorlu versiyonu da olacak olan tasarımı da güzel yeni atletik Lexus IS artık sadece Avrupa dışında... Dolayısıyla Türkiye'ye de gelemeyecek...

G22 BMW 4 Coupe

BMW 4-Serisi Coupé G22 kasa koduyla nihayet yüzünü gösterdi... 11HP'lik Mild Hybrid destekli 374HP 500Nm M440i xDrive hali bile, M4'ü aratmayacak kadar dinamik...

Quadrifoglio Giulia ve Stelvio

Alfa Romeo, Seviye 2 otonom sürüş özellikleriyle yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio’y 510 HP gücündeki 2.9 V6 Bi-Turbo motorları ve güncellenmiş arayüze sahip araç performasıyla ilgili özel menüsü olan yepyeni dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemiyle tanıttı

S60 Made in USA

Volvo ABD'de ilk fabrikasını açarken, yeni S60 modelini de orada üretmeye başladı... Yeni S60, eski Ford genlerinden tümüyle kurtulmuş ve yeni Volvo mimarisinde eski şekillerinden çok daha kaliteli ve biraz da büyük düşünülmüş.

Coupe tarzı bir Yeni 508

Peugeot SA, Opel'i satın aldıktan sonra müthiş bir atağa geçti... Yeni 508 ise, sanki tüm bu hızlı çıkışın sembolü!.. Daha güzel, daha kaliteli ve daha sportif, hatta radikal bir sedan!..

İlk BMW Station Wagon

İlk Station Wagon BMW, 1987 E30 Touring mi? Yoksa 1984'te Max Raisböck'ün yaptığı 323i Station mı? O zaman BMW Touring modellerinin 40.Yıl kutlaması, 3 yıl önce yapılmalı mıydı?..

Dört Çeker Skoda

Skoda, 4x4 seçenekleri ile imaj degiştiriyor... 2008'den bu yana dört tekerlekten çekişli modellerinin satış adetlerini 3'e katlayan Skoda, bu alanda da iyi bir seçenek!

Yeni C Coupe

C Coupe'ler eskiden de günümüzde de hep en çok arzulanan tek kapılı Mercedes olmuşlardı... Fakat, yeni C Coupe, S-Klasse Coupe'ni adeta bir kopyası olarak, sanıyoruz, rüyaların yeni "yıldız"ı olacak!..

510HP'lik Alfa Giulia

Uzun süredir beklenen Alfa Romeo Orta Sınıf Sedanı Giulia, 2.9 litrelik V6 BiTurbo motorlu Quadrifoglio Verde versiyonuyla, üstelik 0-100 km/h 3.9 saniye iddiasıyla ortaya çıktı!..

Subaru İstanbul AutoShow

Yenilikçi Sport Tourer LEVORG, Subaru'nun İstanbul Autoshow sürpriziydi!..

Superb Combi ile 2000 litre bagaj!

Superb, en büyük ve en geniş D segmenti seçeneğiydi... Şimdi Combi versiyonu, E segmenti standartlarına ulaşıyor!..

i40 ve i30 da 2015 makyajında

Hyundai, sadece akıcı estetik ve premium görünümle değil, geleceğin sportif modellerin kodu "N" için de ilk adım olan 186 HP Turbo GDI ile, 2015'e sürprizlerle giriliyor

Karşınızda Jaguar XE

BMW 3, Mercedes C ve Audi A4'ler, artık seçeneksiz değiller. Jaguar'ın yepyeni Orta Sınıf modeli XE, bırakın onlara yetişmeyi, onları sollamaya geliyor!..

Volkswagen Yeni Passat Farkı

VW yeni Passat ya da yarım asırlık geçmişin birikimiyle 8. nesil, yeni Passat!.. Her zaman Orta Sınıf'ın adeta bir standardı olmuş bir modelin, artık Üst Orta Sınıf ve belki Lüks Sınıf gibi görünme çabası!..

Yeni C'nin AMG Görünümü

Detroit NAIAS prömiyer listesinde, sadece yeni Mercedes-Benz C-Klasse değil, yeni "C"nin AMG paketlerinin de lansmanları yer alıyor!..

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

İşte Yeni C-Klasse

Karşınızda, artık BMW 3-Serisine karşı geride durmayacak 95 mm daha uzun 40 mm daha geniş bir yepyeni C-Klasse!.. Hatta suspansiyonu bile AirMatic!..

İşte Gerçek M3 ve M4

İşte karşınızda, gerçek yeni M3 ve ilk M4! Sadece 6 silindirli olmalarına rağmen 431 HP ve 550 Nm gibi daha yüksek performansa sahipler!..

V8'ler Artık Dinozor!

Volvo, yeni Drive-E motor ailesiyle, 4 silindirlilerde eski 8 silindirlilerin gücüne tırmanıyor!

Yeni Opel OPC'si

325 HP ve 435 Nm ile yenilenen Insignia OPC'si!.. Dört çekerli bu zirve Insignia'sı, tazelenmiş görünümü, değiştirilmiş şasisiyle, Orta Sınıf'taki yeni atlet oluyor...

M4'e Çok Yakın

M4 Coupe'ye en yakın görüntü ve performans yeni BMW 435i Coupe M Performance paketiyle ortaya çıktı!.. Performansta çok uzak fakat görüntüde çok yakın olan bu yeni "M"lerin, biz "gerçek"ini bekleyeceğiz!..

Zorlu Fiat

Onlarca yeni modeli, sadece 2014 yılı için planlayan FIAT Grubu, Alfa Romeo'dan Jeep'e üreteceği yeni ürünler için İtalyan hükümetiyle ciddi bir pazarlık yapıyor... İtalya'daki iş şartları iyileşmezse, yeni yatırımlarına başka ülkelerde devam edebileceklerini fısıldıyor.

Büyük ve Mantıklı Skoda

Yenilenen Skoda Superb, büyüklüğünün içinde yine ekonomisini koruyor. Yeni Ford Mondeo ve Hyundai i40'tan bile daha büyük görünen "taze" Superb, "küçük fiyata büyük otomobil" isteyenler için bir klasik!..

Volkswagen MQB

Daha hızlı ve ekonomik üretim ile Ar-Ge maliyetlerinin düşürülmesi için ortak platorm mantığı, artık esnek platforma dönüşüyor. Bu müthiş fikre en iyi örnek ise, VW Modulare Querbaukasten!..

Volvo S60 V60 XC60

Volvo, Orta Sınıf varyasyonlarını "tazeledi"!.. En önemli değişiklik LED gündüz farlarının artık panjur ve farlar arasında yer almaması... Bu yeni yüz ile Volvo daha şık!..

Yeni Mazda6

Mazda6, Türkiye'ye gelen ilk 626'lardan bu yana, "Orta Snıf"ın en beğenilen sedanlarından biri. Tüm dünyada da 30 yıldır "Japon Malı" D-Segmenti seçenekler arasında, en iyilerden biri...

BMW 3-Serisi GT

5-Serisi GT için çok büyük ve 3-Serisi Sedan'a küçük diyenlere, 3-Serisi GT... 3 serisi ile aynı motorlar ve arkadan itişe secenek AWD da var!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.