Haber BaşlığıTarih

Hayalet Phantom

Otomobil piramidi diye bir şey varsa, yeni Phantom onun zirvesinde duruyor!.. Ve yeni nesil Phantom ile, otomobil kavramının konfor ve bireysel zevkler konusunda nasıl abartılabileceği gösteriliyor!..

Bayburt Of Geçidi

#EgeaDunyaTuru fotoğrafçısı Savaş Yılmaz, 41 bin kilometrelik Devr-i Alem macerasına başlamadan hemen önce, bir Ford Ranger ile, sadece Türkiye'nin değil dünyanın en zorlu dağ geçitlerinden biriyle mücadele etmişti...

Dört Çeker Skoda

Skoda, 4x4 seçenekleri ile imaj degiştiriyor... 2008'den bu yana dört tekerlekten çekişli modellerinin satış adetlerini 3'e katlayan Skoda, bu alanda da iyi bir seçenek!

Efsane C Coupe

Yeni C-Coupe ile Mercedes-Benz, öyle bir atağa geçiyor ki, yakın rakiplerinin yapacağı tek şey, onun güzel arka stoplarını seyretmek!..

Discovery Sport İzlanda'da

İzlanda Kışı’na, en şiddetli kar fırtınalarına, Land Rover’ın en iddialısını, yeni Discovery Sport’u en zorlu şartlarda kullanmaya gittik!..

En İyi Elektrikli

Sadece elektrikli olarak düşünülmüş, tasarlanmış ve üretilmiş olan Zoe, sadece Renault'nun değil, yolların en iyi elektriklisi!.. Şu an için!..

Japon Kovboy

Toyota’nın Amerikan PickUp imparatorluğuna karşı, çok güçlü bir şövalyesi var!.. Tundra 1794 Edition CrewMax, VVT-i 5.7 lt FORCE tipi dev V8 motorunun 381 HP ve 544 Nm performansı ve süper ECT-i şanzımanıyla üstünlüğü de var!..

İşte Yeni Corsa

Opel beşinci nesil yeni Corsa'sının örtüsünü nihayet kaldırdı... Fakat, B-Segmenti'nin bu iddialı ve başarılı modeline Sizler için haftalar öncesinden dokunmuş, hatta kullanmış idik... Ve; söyleyebiliriz ki, artık yepyeni bir "B-Segmenti Savaşı" başlıyor!..

Hızlı Çapkın

Gelecek nesiller, acaba E-Type Coupe’yi mi, yoksa Jaguar F-TYPE R Coupé’yi mi hatırlayacaklar?.. İşte, bu süper İngiliz ile, dağ virajları ve yarış pisti üstünde yaşadığımız adrenalin dolu günler...

Huysuz Amerikan

Chevrolet Corvette Stingray Z51 ile aslında biraz lastik yakacaktık, fakat ıslak zeminde, ancak kar suyu kaynatabildik…

9 ileri Evoque

2014 model Land Rover'lar, tüm olası rakiplerinin önüne geçmek üzere kuşanmışlar!.. Küçük Range Rover Evoque ise, alt yapısını kusursuzlaştırmış...

Tahminlerin Ötesinde

Rakiplerine göre bu çok yüksek donanım seviyesiyle fark yaratacak olan yeni i10, sessiz kabini ve estetik kokpit dizaynıyla da ön plana çıkıyor. “Yeni Yerli"miz i10, artık yollarda. Fakat, i10’nun asıl sürprizi, otomatik versiyonu…

En Son Discovery

Başta Discovery olmak üzere Land Rover, 2014 model yılı için tüm serisini en yüksek teknolojiler ile bir kez daha yeniledi!

Yeni Nesil Hatchback

Skoda, ekonomik Rapid'ini modern hatchback formuyla Avrupalılaştırdı ve Spaceback yaptı... Fakat, Audi A3 Sportback gibi görünse de, aslında iri bir B segmenti!..

Yeni Range Rover Sport

Adı üstünde... Range Rover Sport, sadece usta bir arazici değil, yeni nesliyle artık tam bir spor otomobil!.. En büyük kozları ise, modern tasarımı ve kullanım kolaylığı!..

Çift Kanatlı Üstsüz

Tavanı açıkken fırtınalar estiren, kapalıyken rüzgar fısıltısını bile duyamadığınız, sadece V8 motorun sportif gürlemesiyle, belki de dünyanın en iyi Cabriolet'si!..

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

Zengin Caddie

Golf çantası taşıyacak kadar mütevazı, oyuncuya fikir veren asıl golf ustası, demek, Caddie!.. Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, sürüşü de kendisi de en güzel "lüks valiz taşıyıcısı"…

Jaguar XKR-S

550 HP! 680 Nm! 0-100 km/h 4.4 saniye! Maksimum hız da 300 km/h! Ve çılgın motor sesini Coupe'den daha çok duymak isteyenler için "üstsüz" şekli!..

Jeep Wrangler Unlimited

Jeep, Wrangler Unlimited ile yol dışında macera arayan tüm yetişkinler için tam bir oyuncak. "Sınır tanımaz" versiyon ismiyle tüm özelikleri tam uyum içinde olan en çılgın Jeep!..

Jaguar XFR

AMG'li Mercedes E ve M5 gibi bir muhteşem BMW'ye bu kadar yakın bir başka Sedan olarak belki sonra bir Cadillac CTS-V gelir…Jaguar XFR ise, tüm bunların yanında en kolay ulaşılabilir ve belki de en kolay kullanılabiler seçenek.

Hyundai ix35 FCEV

Sıfır emisyonlu Plug-In elektrikli araçlar, kısa menzillerinin dışına çıkamazlarken Hyundai, uzun yol için FCEV'lerin şart olduğuna inanıyor!.. ix35 FCEV, 5.6 kg hidrojen ile 525 km yol alabiliyor!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.