Haber BaşlığıTarih

Gizli Güç

Markalar elbette sürüş güvenliğini geliştiriyor… Fakat, bu teknolojilerin ardında Bosch gibi bir dev tedarikçi var!..

Büyük Hyundai “van”ı

Hyundai, Türkiye üretimine yepyeni ve çok büyük bir model kazandırdı!.. Üstelik Karsan tesislerinden!..

Brezilya Kupası

FIFA Dünya Kupası’nı uzaktan izledik, fakat Brezilya otomobil pazarına lakından bakalım… Bu arada, Brezilyalıların otomobilleri nasıl sevdiğine en güzel örneğin Ayrton Senna olduğunu hatırlayalım...

1 litreyle 3.300 km!

Shell Eco-Marathon, sadece genç fikirlerin bir araya gelmesi değil, mobilite kavramının da geleceği!.. Yani; asıl başarı, 100 km'de 5 litre ile gitmek değil, binlerce kilometrenin 1 litre ile geçilmesidir!..

Riske Yatırım

Dev otomobil markaları, bazen en güvendikleri yerlerdeki yatırımlarının tehlikeye dönüşmesiyle yüz yüzeler.

Sanal Gerçeklik

Yeni otomobil modellerini hazırlamak, artık eskisi kadar uzun zamanda gerçekleşmiyor... Eskiden 7 yılda üretime hazır hale gelen fikirler, artık bir iki yılda ortaya çıkarılabiliyor... Bazen, "olmayanlar" bile gerçekmiş gibi gösteriliyor ve meraklıların ilgi ve yorumları toplanıyor!..

Görünmeyen Güçler

Bir marka, bir teknolojiyi ortaya çıkardığını açıkladığında, tüm başarı o markaya aitmiş gibi algılanır. Oysa otomobillerdeki teknolojiler, çoğunlukla o otomobil markalarına ait değildir!..

Robot Otomobiller Geliyor

Bosch 61. Otomotiv Basını Toplantısı'nda ilk kez gördüğümüz, markalarla birlikte geliştirilen en yeni teknolojiler, geleceğin otomobillerinin ne kadar robotlaşacağı hakkında fikir veriyordu.

Otomatik Sürüşe Doğru

Kitt, gerçek oluyor! Bosch, otomotiv teknolojilerindeki tüm yeniliklerin, "elektronik şoför"de buluşması yönünde gelişmeye devam ettiğini açıkladı! Herşey sürücüsüz "Otomatik Sürüş" için!..

Bohr'suz Bosch

Otomobilleri artık sürücüsüz gitmeye doğru geliştiren Robert Bosch'un otomotiv patronu Bernd Bohr, BOSCH'un CEO'luğuna adayken, emekli olmaya karar verdi.

Kış Lastiği Mi, Kar Çorabı Mı?

Türkiye’nin çoğu yerinde sadece 2 gün boyunca yağan kar için, kış lastiği, gerçekten gerekli mi?.. Yoksa, şu kar çorapları, bizi kurtarır mı?..

OYAK Renault ve Clio IV

Türk Malı otomobili uzaklarda aramaya gerek yok!.. OYAK-Renault, bunu yıllardır yapıyor. Hatta, yeni Clio IV ile bile...

B&O ile Aston Martin

Aston Martin'in 100 yaşına basması, Rapide, Vanquish ve DB9 modellerinin 100. yıl özel versiyonlarını getirdi... Dubai'deki "uçuş" ve Bang&Olufsen'in özel kutlaması ile 2'nci Yüzyıl başladı...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.