Haber BaşlığıTarih

Büyük elektrikli Lüks EQS

Yolların "0'dan elektrikli" hazırlanan ilk büyük lüks sedanı, 770 km menzilli arkadan itişli EQS 450+ 245kW 333HP 568Nm ve EQS 580 4matic 385kW 524HP 855Nm ile #eATS sistemi enerjisini 107,8kWh’lik bataryasından çekecek... 200kW ile şarj etme imkanı, 15 dakikada 300km ekstra menzil, 22kW AC ev şarj imkanının yanında 396V’la çalışan EQS580 4,3 saniyede 100’e çıkıyor.

W223 S-Klasse

Çok fazla yeniliği var, yeni büyük Mercedes'in... Fakat, DIGITAL LIGHT etkileşimli iç mekan aydınlatması bile düşünülmüş... Karşınızda yeni Mercedes-Benz S-Class, biraz mütevazı, fakat yine çok güzel!..

Lexus İstanbul AutoShow

Yıllardır beklenen yüksek teknoloji ve lüks Lexus da, İstanbul AutoShow ile nihayet meraklılarıyla buluştu... Bu arada yeni RX modelinin Dünya Prömiyerinin yapıldığı ise, nedense vurgulanmadı!..

Jaguar İstanbul AutoShow

Ve Jaguar, Borusan Otomotiv ile ilk kez İstanbul AutoShow'a geldi... Özellikle XE modeline olan ilginin fark edildiği bu buluşmada, başı en kalabalık model ise F-Type oldu...

Jaguar Kükremesi

İngiliz vahşi kedileri, Türkiye yollarında artık daha yüksek sesle kükreyecekler! Nasıl mı? Elbette, Land Rover'ları zirveye çıkaran Borusan Otomotiv'in kontrolünde...

Dev Audi Coupe'si

Audi, Mercedes-Benz S-Klasse Coupe'nin karşısına A9 Coupe'yi çıkarıyor!.. 605 HP'lik konseptin ismi ise, Prologue!..

Küçükler de Lüks Olabilir!

Mercedes-Benz Binek Otomobiller Tasarım Şefi Robert Lesnik, premium olmanın araç ölçüleriyle ilgisiz olduğunu anlatıyor.

Devasa Lüks Speed

Mulsanne Speed, seçkin, sakin, rahatlatıcı, fakat yola her an bağlı!.. Ve istendiği anda da acımasız bir dinamik performansa hazır!..

Gerçek Sanallık

Jaguar ve Land Rover, birçok markanın aklına bile gelmeyen yepyeni teknolojiler hazırlıyor.

Yeni 7'ye Doğru

Mercedes-Benz S-Klasse'nin yüksek seviyesine karşı; BMW, nihayet, yeni 7-Serisi'ni ufuk çizgisine çıkardı!..

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

Range Rover Lounge

Trafik artık daha da sıkışabilir!.. Range Rover LWB’in arka koltukları tam bir Lounge!..

Panamera Turbo S

570 beygir gücündeki yeni Panamera Turbo S, uzun dingil mesafeli Executive versiyonunun içinde, "Kim sürücü koltuğuna oturacak?" kavgasını başlatıyor.

Panamera'da Yeni Dizel

250'den 300'e çıkan beygir gücü ve 550'den 650 Nm'ye iyileştirilen maksimum torkuyla, 2014 model Porsche Panamera Diesel, artık çok daha kuvvetli!..

Ultra A8

Audi de A8'ini "tazeledi"!.. Yeni A8 için öncelikle, çok daha dinamik, çok daha teknolojik diyebiliyoruz...

Yeni S'e Brabus Damgası

Mercedes-Benz yeni S-Klasse'yi BRABUS modifiyesiyle beygir gücünde 730'a ve maksimum torkta da 1.065 Nm'ye yükseltmeye ne dersiniz?.. Ya da maksimum hızı 325 km/h'ye çıkarmaya?..

Doğru Yatırım

Doğru bir markaya yapılan yatırım, çok kısa sürede karlılığa dönüyor!.. Tata'nın Jaguar ve Land Rover'a yaptığı yatırım, artık herkesi memnun eden müthiş bir karlılığa dönmüş durumda!..

Mercedes S-Klasse lansmanı

"Papa olmaya gerek yok!" diyordu, Dr. Zetsche, S-Klasse'ye sahip olabilmek için... İşte, merak edilen, Hamburg'taki Airbus üssünde gerçekleşen Mercedes-Benz yeni S-Klasse tanıtımının akış protokolü...

BMW 8 Serisi de yeniden geliyor

BMW'nin yeni 7'leri için ilk işaret, 21. Yüzyılın 8-Serisi fikri olarak gösteriliyor... Gran Lusso V12 Coupé konseptini bir başyapıt yapabilmek için Pininfarina'dan "yardım" alınmış!..

BMM M6 Gran Coupe

Büyük "M", ya da paranın satın alabileceği en iyi "M" olarak gösterilen BMW M6 Gran Coupe, tüm lüksünün yanında 4.4 litrelik M TwinPower Turbo V8 motoruyla tam 560 HP 680 Nm!..

Porsche Panamera 2014

BiTurbo V6 ve Hybrid V6 gibi yeni motorlarla zenginleşen Porsche Panamera, nihayet küçük değişikliklerle yenilendi!.. Bu arada uzun dingil mesafeli LWB Panamera da geliyor!

Mercedes-Benz S-Klasse

Lüks sınıfta diğer tüm markaların örnek aldığı S-Klasse, Mercedes-Benz için yenilemesi ve geliştirmesi en zor model serisi... W222 de, geçmişindeki diğer büyük yıldızlar gibi, "en iyi" olmak zorunda!..

BMW 640d Gran Coupe

BMW, 6-Serisi Gran Coupe ile çok lüks bir 4 kapılı Coupe sportifliği ortaya çıkarıyor... Gran Coupe, "ana" rakip olarak Audi A7 ve Mercedes CLS'i, Jaguar XJ ve Maserati Quattroporte'yi ise "yan" rakip olarak görüyor!..

Acura RLX

Honda, ABD gibi büyük pazarlarda BMW 7-Serisi ve Audi A8 gibi lüks seçeneklerin karşısına çıkmaya çalışıyor. Acura RLX konsepti, Honda markası için de bir lüks modelin bir işareti...

Maserati Quattroporte

Yeni Quattroporte, NAIAS 2013 fuarıyla ABD'deki ve dünya jetSet'indeki eski şaşaalı günlerine dönmek istiyor. Sanıyoruz, 410 HP ve 550 Nm'lik V6 twin turbo Q4 All-Wheel Drive seçeneği de, en çok satılacak Quattroporte olacak!..

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.