Haber BaşlığıTarih

Yeni S'in Küçüğü W206 Yeni C-Klasse

Mercedes, artık boyu 6,5cm artarak 4.75m'ye çıkan yeni C-Klasse için daha büyük ölçüler içinde 25mm daha uzun dingil mesafesiyle arka koltuklarda 21mm artan diz mesafesi ve yeni S-Klasse'nin çizgileriyle kabin içi lüksünü tercih etmiş... Orta Sınıf premium'larda ortalık çok karışacak...

2020 WRC Türkiye

Sonuç; motor sporları bahane, Türkiye şahane!

Black Series AMG GT

İlk kez Mercedes-AMG GT Black Series V8 ile Flat-Plane krank mili kullanılıyor. Silindirler ise, 1 - 8 - 2 - 7 - 4 - 5 - 3 - 6 sırasıyla ateşleniyor!.. Her detayı ekstrem hızlar için geliştirilmiş bu pistlerden fırlamış arkada üstü otomatik flaplı çift kanatlı ve AMG Dynamics aktif flaplı yıldızlı canavar, 730HP 800Nm ile 0-100km/h 3.2 saniye ve 0-200km/h <9 saniye!.. Ön alt spoileri de pist için öne uzatılabiliyor!..

Süper SUV Lamborghini Urus

Süper SUV nasıl olabilirdi?.. Otomotiv literatürüne yeni bir model tiplemesi giriyor.. SSUV, SuperSUV!.. Lamborghini, uzun süredir çok konuşulan aşırı hızlı CrossOver'ını ortaya çıkararak, Ferrari ve Aston Martin, hatta McLaren'in de bu yolda ilerleyeceği kapıyı açıyor!..

Attrage'ın menzili 1647 kilometre!

Mitsubishi Attrage, Filipinler'deki ‘Ekonomik Sürüş Maratonu’nda, bir depo yakıtla 1.647 kilometre mesafe kat ederek rekor kırdı.

İkinci Ghost Serisi

Series II olarak yenilenen Rolls-Royce'in en "ulaşılabilir" modeli Ghost, Phantom rüyasına göre daha gerçekçi ve ultra modern!..

Tavansız TT ve TTS

TT ve TTS olarak sadece 2.0 litrelik motorlarla yollara çıkmaya hazırlanan Audi roadster'ı, ön yüzünden yeni tavan materyaline, çok sayıda üstünlüğe sahip...

Çapkın İtalyanlar

500’ün Popstar, Cult, Sport ve GQ versiyonlarıyla birlikte, Fiat 500L modelinin Beats Edition versiyonu, Fiat'ın sıradan modellere karşı adeta bir itirazı...

Yeni MX-5

Yeni Mazda MX-5, nam-ı diğer Miata, ya da basitçe roadster kavramanı yaratan otomobilin 4'üncü nesli gösterildi!.. Üstelik, 25 yıl öncesindeki gibi, Duran Duran ile!..

Ultra Lüks SUV Zamanı

SUV’ların en pahalısı olacak, Rolls-Royce Cullinan geliyor… Üstelik, efsanevi Silver Ghost'un izinde...

Görev X

Yeni Aygo’nun ön yüzündeki “X” motifinin, Toyota için nasıl bir anlamı var?.. Toyota Avrupa kıdemli Başkan Yardımcısı Karl Schlicht'e yeni Aygo'yu sorduk...

Get Lucky MIni

Daft Punk’ın son albümünün tarzı, belki de yeni nesil MINI’nin dizaynının özeti!.. 4. nesil MINI, tüm artıları, iletişim kolaylığı ve tarihinin belki de en güzel tasarımıyla geliyor!.. MINI John Cooper Works ise, yine nabzımızı yükseltiyor!..

İşte Yeni C-Klasse

Karşınızda, artık BMW 3-Serisine karşı geride durmayacak 95 mm daha uzun 40 mm daha geniş bir yepyeni C-Klasse!.. Hatta suspansiyonu bile AirMatic!..

AutoBest 2014 Hyundai i10

AutoBest 2008 Fiat Linea, AutoBest 2009 Renault Symbol ve şimdi de AutoBest 2014 Hyundai i10! "Best Buy" mantığında uluslararası AutoBest ünvanına ulaşan üçüncü “yerli” otomobilimiz!..

Tahminlerin Ötesinde

Rakiplerine göre bu çok yüksek donanım seviyesiyle fark yaratacak olan yeni i10, sessiz kabini ve estetik kokpit dizaynıyla da ön plana çıkıyor. “Yeni Yerli"miz i10, artık yollarda. Fakat, i10’nun asıl sürprizi, otomatik versiyonu…

Mirage İsmi

Otomobil isimlerine karar vermek, patentlerini korumak, hiç kolay değil…

Eğlence smart'ı

smart'ın fourjoy konseptine dikkatle baktığınızda, aslında, eğlenceden çok, ciddi şekilde yeni forfour ve yeni Renault Twingo ile karşılaşacaksınız!..

Audi Bombası

700 HP'lik bir hibrid Audi!.. 2016 yılında sınırlı adette üretime girecek olan Sport quattro konseptiyle Audi, Frankfurt fuarına eli boş gelmediğini kanıtlıyor!..

Abarth 595 ve 695

Aston Martin Cygnet rakibi iki İtalyan... 695 Maserati Edition ve Abarth 595 50th Anniversary Edition...

Antartika Panda'sı

Fiat Panda 4x4'lerinin 30. Yılı için, belki de üretilmiş en iyi Panda, Panda 4x4 Antartica ismiyle yollara çıkıyor.

Yeni Yerli i10

Ve karşımızda "yeni yerli"miz i10!.. Hyundai Assan tarafından i20'nin yanında sadece Avrupa için üretilmeye başlanan yeni i10, eski şekline göre çok daha "mantıklı" bir forma sahip!..

Ucuz Fakat Yeterli

Renault Nissan ittifakının yeni bebeği Datsun GO, nihayet yüzünü gösterdi. Ultra Low Cost Vehicle olarak, hem markası hem de müşteriler için düşük maliyetli bir otomobil olacak!..

Ober-Benz W222

Ober-Benz W222 yani yeni S-Klasse'nin nasıl "en iyisi ya da hiçbirisi" sloganına uygun olarak hazırlandığını bu 15 dakikalık video, kısaca anlatıyor!..

Ekstrem Aston Martin

One-77'dan sonra Aston Martin'in ürettiği en hızlı model, V12 Vantage S!.. 573 HP, 620 Nm ve 330 km/h maksimum hız ile bu son Vantage, belki de Vantage serisine en güçlü "veda" olacak.

Çılgın Minik Renault

Renault 5 Turbo efsanesi yeniden başlıyor!.. Bu sefer 950 kg'da 320 HP ile Twin'Run konsepti!.. Bu minik Renault, Megane Trophy'nin bile pabucunu tavana atacak!..

Küçük Mercedes Geliyor!

Renault ve Nissan'daki "küçük"lerin zemininde yepyeni bir Mercedes ailesi geliyor!.. Mercedes-Benz X-Klasse, B segmentine "oynayacak"!

Volkswagen Cross Up!

VW, Up! serisine bir de mini "SUV" ekliyor. Cross Up!, 2011 Frankfurt'tan bir konsept olarak çıkmıştı... Şimdi ise, pek değişmeden 2013 Cenevre'ye arazi giysili bir üretim modeli olarak geliyor...

Opel ADAM R2

Opel'in motorsporlarına dönüşü, Kasım 2012'de ADAM Cup ile gerçekleşmişti. Şimdi ise, Opel Adam'ın ROCKS konseptiyle göstereceği "kişiselleştirme" seçeneklerinden önce FIA R2-spec ADAM ortaya çıktı.

BMW Isetta Whatta Drag

1959 model BMW Isetta Whatta Drag, SuperCharger bir Chevrolet V8'iyle drag yarışlarının en ilginç iddia(!)larından biriydi. Şimdi, yeniden satışa çıkıyor.

Hyundai Minikleri

14 Ocak 2013 AutoShow AutomotiveInsider: Benzinli motorların kapasiteleri yeniden keşfediliyor!.. Sektörde küçülme sadece araç gövdesinde değil, motor bölümünde de devam ediyor!.. Küçük hacimli büyük performanslı modern benzinli motorlara bir seçenek de, Hyundai'den...

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.