Nissan İstanbul AutoShow
Tweet It! Facebook
02 Haziran 2015 21:17

Nissan İstanbul AutoShow

“Nissan, İstanbul Autoshow’da 4900 Watt’lık müzik sistemine sahip Juke’un Rhythm Plus show aracı ve efsanevi performans modeli GT-R ile fanatiklerinin karşısına çıktı.”

İstanbul Autoshow’da Nissan Otomotiv standındaki Juke modeli çok sıradışı bir müzik sistemi ile donatılmıştı. 

Sadece 100 adet üretilen ve Haziran ayında satışa sunulacak Juke Rhythm özel serisinin Autoshow için hazırlanan Juke Rhythm Plus versiyonu, 4900 Watt’lık gücü ile şehre heyecan taşıdı. Tasarımı ve teknik donanımıyla Nissan’ın “Yenilik ve Heyecan” sloganını destekleyen ikonik performans aracı GT-R’da Autoshow’da fanatiklerinin karşısına çıktı. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen GT Academy sanal yarış dünyasında, Nissan için gerçek pistlerde yarışabilecek oyuncuları Nissan standında arıyordu. 16 Haziran’da son bulacak olan Türkiye elemelerinde katılımcılar, Nissan standında yer alacak GT Pod’lar ile kıyasıya rekabet ederek en iyi dereceyi almak için yarıştılar.

Şehrin Yeni Enerjisi... JUKE RHYTHM PLUS

Yeni Nissan Juke ailesine bir yeni üye daha geliyor. Nissan, Juke modelini sıradışı bir müzik sistemi ile donattı. Nissan tarafından Türkiye’de konusunda uzman bir ekibe tasarımı yaptırılan Juke Rhythm Plus, çıkardığı sesin yüksekliği ve kalitesiyle dinleyenleri çok şaşırtacak. Dış ve iç kabini için iki ayrı ses sistemiyle donatılan Rhythm Plus, biri iç ses sistemi, beş tanesi de dış ses sistemi beslemek üzere toplam 6 amplifikatör bulunduruyor. İçeride 360 Watt, dışarıda 4,900 Watt olmak üzere aracın 5260 Watt’lık bir gücü bulunuyor.

Juke Rhythm Plus, sadece işitsel değil aynı zamanda görsel heyecan sunan bir show modeli. Araç ses konusuyla beraber birçok teknolojik üstünlüğe de sahip. Android işletim sistemli DVD Navigasyon ünitesi, internet TV, Radyo ve IP kamera sistemi bu özelliklerden sadece birkaçı. Aracın topluluğa yapacağı performans sırasında çektiği canlı videoları internette yayınlayabilmesi ve arka camlara ustaca yerleştirilmiş ekranlar üzerinden istediği videoları gösterebilmesi de mümkün. 

Juke Rhythm Plus modelinin esinlenerek sadece 100 adet üretilerek Haziran ayında satışa sunulacak olan Juke Rhythm modelinde ise 360 Watt RMS’lik ( Gerçek Güç ) bir ses sistemi mevcut. 

Pistlerin Efsanesi Yeni Nesil Nissan GT-R

Nissan’ın efsanevi modeli GT-R, İstanbul Motor Show’da fanatiklerinin karşısına çıkıyor. Tasarımı ve teknik donanımıyla Nissan’ın “Yenilik ve Heyecan” sloganını destekleyen ikonik performans aracı GT-R’ın her bir motoru, baştan sona el yapımı olarak yalnızca bir kişi tarafından yapılıyor.

550 HP ve 628 Nm tork üreten çift Turbo 3.8 litre V6 motora sahip GT’R’ın maksimum hızı 315 km/h, sürtünme katsayısı ise 0,26.

Can Bonomo GT Academy için Nissan Standındaydı!

Sanal yarış dünyasında, Nissan için gerçek pistlerde yarışabilecek oyuncuları arayan GT Academy’nin İstanbul Autoshow’un ilk günü başlayan saha etkinlikleri ziyaretçilerin büyük ilgi odağı oldu. Sevilen sanatçı Can Bonomo fuarın ilk günü Nissan standına konuk olarak GT Academy heyecanını yaşadı. Bonomo, Nismo atleti Wolfgang Reip ile yarışarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yarıştan sonra GT Academy hakkında konuşan Bonomo, “Gerçekten inanılmaz bir deneyim. GT Academy sanal dünyadan gerçek yarış pistlerine ulaşan muhteşem bir yolculuk. Pilot adaylarına bu kıyasıya mücadelede başarılar diliyorum” dedi.

GT Academy Türkiye elemelerindeki mücadele nefes kesiyor. Bir devrime imza atan GT Academy, PlayStation Gran Turismo 6 oyuncularına, Nismo Sporcusu olma hayalini gerçeğe dönüştürmeleri için bir fırsat veriyor.

21 Nisan’da başlayan ve 16 Haziran’da son bulacak olan GT Academy elemelerinde şu an için yarışan sayısı 1000 kişiyi aşmış durumda.Profesyonel bir yarışçı olabilme hayali taşıyan oyuncular, Sony PlayStation 3 üzerinden Gran Turismo 6 oyunu ile en hızlı tur zamanını gerçekleştirmek için mücadele ediyorlar. 20 yarışçının ulusal seçmelere katılacağı yarışmalar online ve saha etkinliği olarak ayrışıyor. Saha etkinlikleri 22-31 Mayıs tarihlerinde İstanbul Autoshow’da 2’inci Hol’de yer alacak olan Nissan standında başlayacak. Yarışmacılar saha etkinliklerinde GT Podlar ile yarışacaklar. Saha etkinlikleri, 11-16 Haziran tarihleri arasında İstanbul, İzmir ve Ankara’da devam edecek. Saha organizasyonların en iyi tur zamanını gerçekleştiren 10 ismiyle online yarışların en iyi tur zamanını gerçekleştiren 10 ismi 27-28 Haziran ayında gerçekleşecek Türkiye finalinde karşı karşıya gelecekler. 

Finallerde en iyi dereceyi alan 6 yarışmacı ise ünlü Silverstone Yarış Kampı'na katılma şansı yakalayacak. Silverstone yarış kampına katılan yarışmacılar hayatlarını değiştirecek bir kariyer fırsatı elde edebilecek. Burada dünyanın çeşitli yerlerinden gelen finalistler ile Dubai 24 Saat’lerinde yarışabilmek için kıyasıya mücadele edecek. 

Yarışma 18 yaşını doldurmuş ve ehliyet sahibi herkese açık. Yarışma şartları ile ilgili detaylı bilgiler www.nissan.com.tr,www.facebook.com/GTAcademy 
veya
 www.grand-tourismo.com 
adresinde bulunabilir. 
GT Academy Şampiyonları’nın gelişimi 
www.facebook.com/GTAcademy 
ve 
www.twitter.com/GTAcademy 
adreslerinden takip edilebilir.

Albüm

diğer haberlerden

Haber Başlığı

Ioniq 6 Streamliner

Elektrikli model fırtınası, Hyundai’den gelen ters bir rüzgarla şiddetleniyor. “Electrified Streamliner” olarak tanımlanan Ioniq 6 ile sportif premium sedan piyasası karışacak… 2023 EcoBest Challenge ile vaat ettiği tüm WLTP verilerini gerçek menzil testleri sonucunda da teyit eden ve AUTOBEST'in 31 Avrupalı otomotiv yazarı ve uzmanından oluşan jürisi tarafından 2023'ün en iyi EV'si seçilen Ioniq 6, Ekim ayında Türkiye'de...

Lotus Emira GT4

Toyota’dan alınmış 3.456cc’lik V6 2GR-FE motorla, Harrop TVS 1900 supercharger, Motec “beyin” ve kuru karter uygulayıp 400 beygir gücünü Xtrac 6-ileri sequential şanzımanı direksiyon pedallarıyla ve sınırlı kaymalı diferansiyel LSD ile asfalta kayıpsız vermeye çalışan bir safkan yarışçı İngiliz…

Ferrari SP48 Unica

Yeni nesil ultra zenginlerin ve koleksiyonerlerin en büyük tutkusu, sadece kendilerinde olacak, benzersiz özel otomobiller ürettirmek... Ve bir tycoon, kendi zevkine göre Ferrari SP48 Unica'yı tasarlattı ve ürettirdi!..

Ferrari 812 Efsanesi

Tüm piyasa önce hibritlenip, sonra da elektriklenmeye yüz tutmuşken, 5 yıl önce gösterilen ve Maranello mühendisliğinin zirvesine çıkmış, “normal” Ferrari Gran Turismo aygırlarının en güçlü ve en hızlı atmosferik 812’leri saygıyla analım.

Italdesign Nissan GT-R50

Gelen taleplerle Nissan bir türlü sonlandıramıyor, hatta Nismo'ların Nismo'su T-Spec GT-R NISMO'yu bile halen en "update modified" haliyle yavaş yavaş üretmeye devam ediyor... Üç yıl önceki Altın Yaşında Italdesign dokunuşlarıyla bir koleksiyon modeli olarak yeniden tasarlanmış GT-R efsanesi, Nismo modifiyeli 3.8 litrelik Twin Turbo V6 motoruyla tam 720 beygir gücünde sadece 50 adetle sınırlı olarak üretilmeye başlanmıştı... Şimdi ise 2022'de de son koleksiyoner müşterilerine teslimatları bitiriliyor ve yolların en pahalı Limited Edition modellerinden biri olarak gösteriliyor...

Ares Design S1 Project

Türk asıllı Dany Bahar'ın son projesi Ares Design'ın son kreasyonu, HyperCar ile SuperSport ara kategorisinde sadece 24 adet üretilecek, arkadan itişiyle 2,7 saniyede 100’e hızlanacak!.. Fakat, Speedster versiyonu da ayrı bir bomba!..

1625HP'lik Jesko Hazır!

E85 yakıtla 1.625 beygir gücü ve normal benzinle bile 1.300HP'lik One:1 güç ağırlık oranlı KoenigseggJesko'lar, artık müşterilerine teslim edilmeye başlandı... E85 ile 2,2'ye çıkan normali 1,7 bar boot basınçlı Twin Turbo aluminyum 5.0lt V8 1500Nm'le çıkan maksimum torkunu 9-ileri ışık hızı şanzımanı LST, KED elektronik diferansiyeli ve UPOD ultimate power on demand KGCM vites kutusu kontrol modülüyle kullanıma sunuyor... Yakında yeni dünya hız rekorunu da duyacağız!..

Renault Mégane E-TECH Electric

İspanya'nın Costa del Sol sahil yollarında ilk kez kullandığımız Megane’ın tam elektriklisi, tüm ayrıntılarında Fransız kimliğini vurgulayan bir elektrikli kompakt seçenek. Fakat, bildiğimiz tüm Renault’ların çok daha üstünde premium özelliklerle şaşırttığını da itiraf edelim.

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.