Haber BaşlığıTarih

Italdesign Nissan GT-R50

Gelen taleplerle Nissan bir türlü sonlandıramıyor, hatta Nismo'ların Nismo'su T-Spec GT-R NISMO'yu bile halen en "update modified" haliyle yavaş yavaş üretmeye devam ediyor... Üç yıl önceki Altın Yaşında Italdesign dokunuşlarıyla bir koleksiyon modeli olarak yeniden tasarlanmış GT-R efsanesi, Nismo modifiyeli 3.8 litrelik Twin Turbo V6 motoruyla tam 720 beygir gücünde sadece 50 adetle sınırlı olarak üretilmeye başlanmıştı... Şimdi ise 2022'de de son koleksiyoner müşterilerine teslimatları bitiriliyor ve yolların en pahalı Limited Edition modellerinden biri olarak gösteriliyor...

Ekspresyonist Zenvo TSR-S

Bu sefer de Sizlere çok özel bir otomobilden bahsetmek istiyoruz... Yılda sadece 5 tane üretilen 1.194 HP’lik ortadan motorlu Danimarka tasarım ve mühendisliğindeki eşsiz HyperCar, aynı ülkeden ikinci kişiye satılmıyor!..

Rimac C_Two

IQ’su çok yüksek genç bir Hırvat, 1.194 beygir gücündeki bir hiper elektrikli ile tüm otomotiv dünyasının başını döndürüyor, Porsche ve Hyundai'den yatırım alıyor, hatta Bugatti ile flört ediyor...

Scuderia Cameron Glickenhaus

Bir adam çıkıyor, otomobil tutkusunu yarışmanın ötesine geçiriyor, önce kendine özel otomobil ürettiriyor, sonra da kendi otomobilini üretiyor ve Scuderia Cameron Glickenhaus 004S ortaya çıkıyor...

Rekortmen Tuatara

Amerikalılar, 5.9 litrelik twin turbo V8’iyle 1.774 beygir gücündeki SSC Tuatara ile Dünya Hız Rekorunu Avrupalılardan geri aldı!.. Bir çok rakip marka bu rekora itiraz etse de, Tuatara resmen 500 km/h hız barajını geçmiş oldu!..

McLaren Elva

2024 yılında tüm McLaren’ler hibritleşecek olsa da; 57 yıllık yarış tutkusuyla normal yollar için otomobil yaparsan, Elva gibi modellerle sıra dışı olanların bile ötesine geçersin…

Pagani Huayra Roadster BC

Bir hiper otomobilin, daha aşırısı olabilir mi?.. Evet, Pagani’nin ekstrem spor otomobillerinin maksimumu 800 beygir gücündeki Huayra'nın üstsüz şekli 813 HP’lik Roadster BC!..

Fun Fan Car

Gordon Murray T.50 gerçekten çok ilginç bir SuperCar... Belki en hızlısı ve en güçlüsü olmayacak, fakat eski nesillerden hoşlananların rüya otomobili olacak... Eski neslin mühendislik zirvesi olsa da, yeni neslin tekniği neden kullanılmadı?..

4 Kişilik Gemera

1725 beygir gücünde ve 3500 Nm’lik maksimum torka sahip, 4 kişilik bir Viking Mega-GT’si!.. Gemera, Koenigsegg ekstrem performansının ailecek yaşanması için hazırlanmış en çılgın İsveçli!.. Üstelik Koenigsegg'in ilk kez konfor ayrıntılarına sahip, fakat yine de 400km/h'lik büyük modeli!..

Absolut Jesko

En hızlısının daha da hızlısı nasıl yapılır?.. Savaş uçaklarının kuyrukları, otomobile taşınırsa işe yarar mı?.. Koenigsegg Jesko'sunun hızını artırmak ve daha da aerodinamik yapabilmek için yatay dev arka kanat yerine F-35'lerdeki gibi çift dik sivri arka "yüzgeç" deniyor...

1250HP Czinger 21C

0-100km/h hızlanmaları 2 saniyenin altına inen HyperCar dünyasında baş döndüren gelişmeler var!.. 1250 beygirlik Czinger 21C ile artık küçük mühendislik garajlarının da, EV dünyası için müthiş örnekler hazırlayabilecekleri resmen kanıtlandı!..

Aston Martin Valhalla

Aston Martin, kendisinin yaptığı yeni hibrid 3.0 Twin Turbo motorunu önce 2022'de yollarda olacak Valhalla ile gösterip, bu 1.000 beygir gücünü sonra farklı performans seviyeleriyle diğer modellerine dağıtacak!..

McLaren Senna

Ayrton Senna ismini dünyada sadece Honda ya da McLaren kullanabilirdi… McLaren önce davrandı ve normal yollarda kullanılabilecek yepyeni pist yarışları tekniğine sahip 800HP 800Nm'lik otomobiline “Senna” ismini verdi!..

SuperDragon X8

Hep en hızlı gidenlerden bahsediyorduk… Şimdi sıra, en hızlı söndürende!.. Bu bir Su Püskürten Ejderha!..

Bulgar SuperSport'u

SIN Cars, İngiliz mühendisliğinin desteklediği bir Bulgar markası... R1 GT ise, son yıllarda gördüğümüz en ilginç ve ekonomik SuperSport!

Twizy Şenliği

Aslında bir quadricycle olan, yüzde 100 elektrikli Twizy de, Renault'nin Türkiye'de en yeni fakat en farklı modellerinden biriydi...

Goodwood Revival

Bu hafta sonu İngiltere'de muhteşem bir antika otomobil sergisi ve klasik otomobil yarışları var!.. Londra Earls Court'tan Goodwood pistine devam eden organizasyonu, naklen izleyelim mi?..

Elektrikliler, yeni mi?

Herkes, elektrikili otomobiller ne zaman geliyor, diye soruyor. Oysa, önce elektrikliler vardı!..

Otomobillerin İsimleri

Otomobillerin tasarımı, performansı ve sağlamlığı kadar, isimleri de akılda kalmalarını sağlıyor!..

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

Tazyikli Suya Gaza Copa Karşı

Dengesiz güç kullanımına bile karşı gelebilecek, hatta umursamayacak bir gerçek SUV!.. Conquest Evade, süper zırhlı Knight XV'in daha sivil hali, fakat yine de "rahatsız" edebileceklere karşı engel tanımıyor!..

Eterniti Artemis

600 HP ve 750 Nm! Bir İngiliz Super SUV! 0-100 km/h 4.5 saniye! Maksimum hız 290 km/h! 23" jantlar, 315/25 lastikler!

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.