Haber BaşlığıTarih

Togg CES 2022 Çıkarması

Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de Consumer Electronics Show geleceğe bakışını vurgulayan ‘Transition Concept Smart Device’ adını verdiği akıllı cihazıyla dünya sahnesine çıktı. Murat Günak liderliğinde Pininfarina stratejik ortaklığıyla tasarlanıp, Turkish Cargo uçağıyla ABD’ye getirilen otomobil, Togg DNA’sında bulunan stilistik özelliklerin korunduğu, dinamik ve yenilikçi bir fastback...

Büyük Dacia Sürprizi Jogger

Lodgy ve MCV'lerin yerine daha büyük daha gösterişli, hatta Stepway'lerin ötesinde Duster esinlenmesiyle daha OffRoader görünümle Extreme paketiyle 7 koltuklu yeni Dacia Jogger, tamamen yeni TCe 110 benzinli ve ECO-G 100 LPG'li motorlarının ardından otomatik şanzımanlı 140 HP'lik Hybrid sistemli de olacak.

Büyük elektrikli Lüks EQS

Yolların "0'dan elektrikli" hazırlanan ilk büyük lüks sedanı, 770 km menzilli arkadan itişli EQS 450+ 245kW 333HP 568Nm ve EQS 580 4matic 385kW 524HP 855Nm ile #eATS sistemi enerjisini 107,8kWh’lik bataryasından çekecek... 200kW ile şarj etme imkanı, 15 dakikada 300km ekstra menzil, 22kW AC ev şarj imkanının yanında 396V’la çalışan EQS580 4,3 saniyede 100’e çıkıyor.

Tam Elektrikli Lexus'lara Doğru

Premium markalardan hiçbiri hibrit yapmazken bile ısrarla %100 Hybrid seçeneklerini tüm dünyaya kabul ettiren Japon iddiası Lexus, şimdi tam elektrikli serisine de başlıyor... Toyota'nın e-TNGA platformu üzerinde akıllı direksiyon ve dört çeker sistemleriyle donanmış LF-Z konsepti 600 km menzilli kapasitesiyle, geleceğin elektrikli Japonlarının en lüksü olarak gösterildi.

DS4 normal, Cross ve Performance Line

DS Automobiles DS7 Crossback, DS3 Crossback ve DS9'un ardından şimdi de almanya'da Opel fabrikalarında ürettireceği yeni nesil DS4 ile gelişimine devam ediyor. Fransız Avant-Garde tasarımı kompakt premium segmentine kazandıran DS 4, üç farklı yenilikçi versiyon ile ileri teknoloji donanımıyla ilginç Türkiye'de 2022 yılında ilginç bir seçenek olacak.

Yeni Nesil BMW Elektiriklisi iX

BMW Grubu, NEXTGen planlarıyla gelecek vizyonunu gözler önüne sermeye başlarken, teknoloji alanında yeni amiral gemisi olması beklenen tamamen elektrikli SAV modeli BMW iX'in dünya prömiyerini de yaptı.

Upgrade Tucson

Hyundai Motor Company, uzun zamandır merakla beklenen Yeni Tucson modelinde sınıf lideri yepyeni teknolojiler ve devrimsel tasarımla C-SUV standartlarını yükseltiyor. Yeni parametrik gizli farlar, ileri seviye güvenlik donanımları ve şık iç mekandan ayrıca Yeni Tucson, hibrit, plug-in hibrit ve 48V hafif hibrit motor seçenekleriyle de sınıfına yine öncülük edecek.

W223 S-Klasse

Çok fazla yeniliği var, yeni büyük Mercedes'in... Fakat, DIGITAL LIGHT etkileşimli iç mekan aydınlatması bile düşünülmüş... Karşınızda yeni Mercedes-Benz S-Class, biraz mütevazı, fakat yine çok güzel!..

ilk BMW BEV SUV iX3

iX3 ile ürün gamına tamamen elektrikli bir model daha ekleyecek olan BMW, elektrifikasyon stratejisini adım adım hayata geçiriyor. Çok yönlülüğü ve sağlamlığını, emisyon içermeyen tamamen elektrikli sürüş keyfiyle birleştiren Yeni BMW iX3, X3'lere benzinli, dizel, ve tamamen elektrikli motor seçeneklerinin bir arada sunulduğu ilk seri olma özelliği de verdi... Bu arada iX3'ün diğer elektrikli rakiplerine göre en büyük farkı, bir BMW gibi gidecek olması!..

İkinci GLA da geldi

Eski hali yükseltilmiş bir Hatchback diye eleştirilen Mercedes'in en küçük CrossOver modeli GLA, şimdi biraz daha küçük SUV gibi görünmek üzere yenilenmiş... İşlevsel, geniş iç mekân ve yüksek güvenlik özellikleriyle öne çıkan Yeni GLA, Türkiye'de Temmuz 2020 itibariyle 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Tiguan Asıl Şimdi Oldu

R ve eHybrid sürprizleriyle Klaus Zyciora çizgilerinde Atlas Cross Sport'a benzetilerek, artık daha yakışıklı bir tasarıma kavuşturulan kompakt Volkswagen SUV’u Tiguan da, verimli ve yüksek performanslı TSI ve TDI motor seçenekleri, yeni nesil sürüş asistan sistemleri, dijitalleşen ön panel ve direksiyon kontrol kumandaları ile “I.Q. Light” teknolojisine sahip LED matrix ön farlarla yenilendi.

Yeni C4 Tüm Ayrıntılar

C Hatchback segmenti Avrupa’nın en önemli segmentlerinden biri ve Citroën, tamamen elektrikli yeni ë-C4 ve yeni C4 ile bu segmente oldukça iddialı bir giriş yapıyor. Citroën DNA’sının yenilikçi özelliklerini ve üstün konfor seviyesini bünyesinde barındıran yeni modelimiz farklı müşteri beklentilerini karşılamak üzere tamamen elektrikli, benzinli ve dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği sunuyor.

TYO2020 Renault Clio

Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından 2016 yılından bu yana yapılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı. Bu yıl 5’inci kez düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin puanlarıyla birinciliği elde eden Renault Clio, 5.000 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasından seçildi.

CrossOver C4

Citroën C4 bize gelmeyecek %100 elektrikli ë-C4 yanında Türkiye'ye gelecek dizel ve benzinli seçeneklerinden taviz vermeden yenilendi. Tasarım olarak artık bir hatchback’ten çok bir SUV-Coupe #CrossOver formuna giren yeni Citroen C4 yepyeni bir ë-Comfort isimli bir geliştirilmiş rahatlık donanımıyla 2021 Mayıs ayında Türkiye'de...

GLA GLC arası GLB Türkiye'de

SUV görünümlü ve CrossOver karakteri sunan Mercedes GLB, 7 kişilik seçeneğiyle aslında bir CUV'dan çok tam bir kompakt MPV yani kalabalık ailelerin çok amaçlı kullanımına uygun... Fakat, görüntüsüyle GLA'dan çok daha fazla OffRoader!..

Invincible HiLux Yenilendi

1968'den bu yana durdurulamaz kimliğe kavuşan Toyota HiLux, 2021'e doğru artık invincible yani yenilmez sıfatını göstererek rakipleri önünde koşmaya devam edecek... Bu arada bu son şeklinin Pick-Up modifiyecileri tarafından çok daha kaslandırılabileceğini de belirtelim!..

Quadrifoglio Giulia ve Stelvio

Alfa Romeo, Seviye 2 otonom sürüş özellikleriyle yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio’y 510 HP gücündeki 2.9 V6 Bi-Turbo motorları ve güncellenmiş arayüze sahip araç performasıyla ilgili özel menüsü olan yepyeni dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemiyle tanıttı

S60 Made in USA

Volvo ABD'de ilk fabrikasını açarken, yeni S60 modelini de orada üretmeye başladı... Yeni S60, eski Ford genlerinden tümüyle kurtulmuş ve yeni Volvo mimarisinde eski şekillerinden çok daha kaliteli ve biraz da büyük düşünülmüş.

Coupe tarzı bir Yeni 508

Peugeot SA, Opel'i satın aldıktan sonra müthiş bir atağa geçti... Yeni 508 ise, sanki tüm bu hızlı çıkışın sembolü!.. Daha güzel, daha kaliteli ve daha sportif, hatta radikal bir sedan!..

Doblo'nun Combo'su bitti

Yeni mimarisi ile beşinci nesil Combo da, artık PSA LAV Dörtlüsü'nün bir parçası... Fakat, kaslı ve güçlü tasarımı ve Opel tarzı LED çift kanat gündüz farlarıyla yine de farklı...

Mercedes X

Güçlü suspansiyon ve hava kanallı ön ve arka disk frenleri, Off-Road dışında da kullanıcısına iyi bir asfalt sürüş performansı sunan Mercedes-Benz’in ilk Pick-Up aracı X-Klasse, rakiplerine karşı "yıldız" farkına sahip.

Süper SUV Lamborghini Urus

Süper SUV nasıl olabilirdi?.. Otomotiv literatürüne yeni bir model tiplemesi giriyor.. SSUV, SuperSUV!.. Lamborghini, uzun süredir çok konuşulan aşırı hızlı CrossOver'ını ortaya çıkararak, Ferrari ve Aston Martin, hatta McLaren'in de bu yolda ilerleyeceği kapıyı açıyor!..

Port Bagajla Seyahat Ederken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekir?

Yaz aylarında arabayla yapılan yolculuklar artar, yollarda ağzına kadar eşyayla dolu araçlar daha sık görülür. Çoğunluğu tatil yolunda olan bu araç sakinleri, kimi zaman bagaja ya da arka koltuğa sığmayan eşyalarını port bagaj yardımıyla beraberlerinde götürürler. Bu yazımızda, aracın ekstra yük taşıması için birebir olan port bagajla seyahat ederken dikkat etmeniz gereken önemli noktalara değineceğiz.

Bebek Jaguar SUV'u

Spor otomobillerden ilham alan tasarımı ile yeni kompakt Jaguar SUV modeli E-PACE, elektrikli I-PACE öncesinde ve F-PACE sonrasında PACE ailesinin en yeni üyesi!..

Yeni Opel SUV'u

Crossland X'in bir büyüğü Opel Grandland X, nihayet yüzünü gösterdi!.. Fransız kardeşleri 2008 ile 3008 arasındaki farktan çok daha fazlasına sahip olan bu Alt Orta Boy Opel SUV, özellikle tasarımıyla tipik bir Alman!..

Türkiye'de Yılın Otomobili

Otomotiv Gazetecileri Derneği OGD tarafından ilki düzenlenen Türkiye’de Yılın Otomobili TYO yarışmasının 2016 Birincisi, tüm zorlu rakiplerini geride bırakmayı başaran Skoda Superb olmuştu!..

Daha Yeni Clio

En büyük üretimi OYAK-Renault fabrikasında gerçekleşen Renault Clio, 4. neslinin en önemli makyajıyla yenilendi!.. Yepyeni full-LED Pure Vision farlarıyla 20 yıldır üretilen 13 Milyon Clio arasında, belki de en güzeli!..

Dört Çeker Skoda

Skoda, 4x4 seçenekleri ile imaj degiştiriyor... 2008'den bu yana dört tekerlekten çekişli modellerinin satış adetlerini 3'e katlayan Skoda, bu alanda da iyi bir seçenek!

Ultra Lüks Ferrari

Ferrari GTC4Lusso ile 4 koltuklu hız makinesi FF'lerin, yani İtalyan Gran Turismo stilinin en yeni şekli ortaya çıktı!. 4x4 özelliği ve V12 motorundaki tam 690 "aygır" ise bonusları!..

Yakışıklı İngiliz

600 beygirlik Aston Martin DB11, hem zarif, hem özgün ve hem de dinamik bir yeni İngiliz sporcusu... Hatta, belki de, Gran Turismo otomobil dünyasının en güzel tasarımı!..

İlk Seat SUV

SEAT, SUV segmentindeki ilk modeli Ateca'yı gösterdi. Yeni SEAT Ateca, modern teknolojileri ve yüksek donanımıyla İspanyoldan çok safkan bir Alman gibi görünüyor... Ancak, Ateca'yı Skoda'nın Çek Cumhuriyeti'nde Kvasiny fabrikasında üreteceğini de belirtelim!..

Efsane C Coupe

Yeni C-Coupe ile Mercedes-Benz, öyle bir atağa geçiyor ki, yakın rakiplerinin yapacağı tek şey, onun güzel arka stoplarını seyretmek!..

İsveç Yakışıklısı Yeni S90

Volvo, artık tümüyle kendi tekniğiyle ardı ardına yeni modellerini çıkarmaya başlıyor... Yeni XC90'ının ardından şimdi de yeni E-Segmenti S90 ile karşılaşıyoruz ve Volvo'nun "premium" iddiasından da emin olabiliyoruz!

Fiat PickUp Seçenekleri

Fiat, tüm dünyadaki PickUp pazarlarını çok ciddiye almaya başladı ve her pazara uygun bir seçenek için kolları sıvadı!.. Şimdi de orta boy PickUp olarak FullBack'i sahneye çıkardı...

Lüks HiLux

Hi-Cruiser versiyon ismiyle, adeta Land Cruiser'ların Pick-Up şekli olan yeni HiLux, artık gösterişli SUV piyasasında bile seçenek!..

Lider L200

Temsa Motorlu Araçlar, Pick-Up pazarının lideri Mitsubishi L200’ün 5. yeni neslini, gösterişli bir Trans-Toros OffRoad sürüşüyle gösterdi!..

Mercedes Hoşdere

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası, 20. yaşını, artık dünyanın en iyi otobüs fabrikalarından biri olarak 75.000’inci otobüsle kutluyor.

Ægea Start Aldı

Fiat Ægea, FCA üst yönetimi ve Koç Holding'in katıldığı "onay" töreninin ardından, Bursa Tofaş tesislerinde ön üretime başladı!..

4. Megane

4. Nesil yeni Renault Megane, 2016'da yollara çıkıyor... Fakat, daha "Alman" görünüm ve özelliklerle...

Renault'nun Qashqai'ı

İspanya'nın Navarra Çölü'nde kullandığımız Renault’nun C segmentindeki ilk Crossover’ı Kadjar, denenmiş ve başarılı Nissan Qashqai ile çok yakın alt yapısının üstüne, Renault tasarımını ve gücünü koyuyor!..

488 GTB Spider

Ferrari'nin ürettiği en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli 488 Spider, 670 HP V8 motoruyla 0-100 km/h hızlanmasını 3 saniyede gerçekleştiriyor!

GLC Geldi!

2008'den bu yana 650 biden fazla satılan GLK'nın yerini alan yeni GLC, çekici tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve donanımı ile Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Hintli Renault Kwid

Renault, Dacia olarak üretilmeyecek bir "ucuz" otomobil daha yaptı!.. Kwid, 4.700USD'lik fiyatla Hindistan'dan gelişmekte olan dünya pazarlarına doğru yola çıkıyor!..

Ve 270HP'lik 308 GTI

Peugeot Sport, uzun süredir beklenen en ateşli modelinin gerçek üretimini nihayet gösterdi! 308 GTi, Japonlar kadar olmasa da, Alman rakipleri kadar olmuş!..

Ford İstanbul AutoShow

2015 yılını “Otomobil Yılı” ilan eden Ford, İstanbul Autoshow’da yeni Mustang, C-MAX ile Grand C-MAX, Focus ST ile Fiesta ST, Mondeo Vignale ve S-MAX Vignale Concept'leri, EcoSport ve Edge modellerini görücüye çıkardı...

Renault İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow’un yıldızlarından biri olan Renault, ilk C Crossover modeli Kadjar’ın Türkiye prömiyerini gerçekleştirdi!..

Dacia İstanbul AutoShow

Türkiye’nin yükselen markası Dacia, İstanbul Autoshow’da Lodgy Stepway, Duster, Logan MCV, Sandero Stepway ve Dokker Stepway ile sahnesini doldurdu.

Nissan İstanbul AutoShow

Nissan, İstanbul Autoshow’da 4900 Watt’lık müzik sistemine sahip Juke’un Rhythm Plus show aracı ve efsanevi performans modeli GT-R ile fanatiklerinin karşısına çıktı.

Subaru İstanbul AutoShow

Yenilikçi Sport Tourer LEVORG, Subaru'nun İstanbul Autoshow sürpriziydi!..

DS İstanbul AutoShow

Fransız tarzı lüks anlayışının simgeleyen premium otomobil markası DS, İstanbul Autoshow Fuarı’nda Citroen'dan ayrı olarak kendi standında otomobilseverlerle buluştu... Üstelik 47 yaşındaki bir klasik DS 21 Pallas ile...

Peugeot İstanbul AutoShow

Peugeot'nun füturistik kavram araçları, Dakar yarışçıları ve yeni modelleri kadar, "TweetCar" eğlencesi de, İstanbul AutoShow'un en çok konuşulanlarındandı...

Seat İstanbul AuttoShow

SEAT, İstanbul Autoshow’da, başarılı model ailesi Leon’un Türkiye’de satışına başlayacağı iki yeni modeli; Leon X-PERIENCE ve Leon Cupra 280’i tanıttı.

Yeni Caravelle ilk kez İstanbul'daydı

Volkswagen Ticari Araç, Yeni Caravelle modelinin Dünya Prömiyeri’ni İstanbul Autoshow’da gerçekleştirdi... Fakat, asıl büyük ilgi, hemen yanındaki yeni Caddy modelineydi...

Superb Combi ile 2000 litre bagaj!

Superb, en büyük ve en geniş D segmenti seçeneğiydi... Şimdi Combi versiyonu, E segmenti standartlarına ulaşıyor!..

Shell Eco-Marathon Rekoru

197 takımın katıldığı 30. Shell Eco-Marathon'da Türkiye'den tam 18 ekip yarıştı... Ve, Yıldız Teknik Üniversitesi AE2 takımı, Off-Track Awards’da “Emniyet Ödülü”nü kazandı...

Honda İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow 2015 fuarına tam 6 yeni modelle gelen Honda, CR-V dizel otomatik, Civic Sedan Black Edition ve Civic HB’in yanında Civic Type R, HR-V ve Jazz modellerini sergiledi...

İstanbul AutoShow 2015

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde otomobil tutkunlarını “dünyanın yeni harikaları” ile buluşturan İstanbul Autoshow 2015’te 3’ü dünya lansmanı olmak üzere 60'ın üzerinde yeni model Türkiye’de ilk kez tanıtıldı!..

Hyundai İstanbul AutoShow

Hyundai’nin İstanbul Auto Show 2015’te lansmanını gerçekleştirdiği SUV modeli Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motorlu olarak Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

SsangYong İstanbul AutoShow

Türkiye'de en mantıklı SUV markası olarak gösterilen SsangYong'un Tivoli modelinin sunumu, en önemli İstanbul AutoShow lansmanlarından biriydi...

Lexus İstanbul AutoShow

Yıllardır beklenen yüksek teknoloji ve lüks Lexus da, İstanbul AutoShow ile nihayet meraklılarıyla buluştu... Bu arada yeni RX modelinin Dünya Prömiyerinin yapıldığı ise, nedense vurgulanmadı!..

Jaguar İstanbul AutoShow

Ve Jaguar, Borusan Otomotiv ile ilk kez İstanbul AutoShow'a geldi... Özellikle XE modeline olan ilginin fark edildiği bu buluşmada, başı en kalabalık model ise F-Type oldu...

Aston Martin İstanbul AutoShow

İstanbul AutoShow'un büyük sürprizi!.. Yeniköy Motors, Aston Martin tüm Türkiye haklarının sahipliği anlaşması sonrasında D&D Motor A.Ş.‘yi kurarak Aston Martin Türkiye’yi bünyesine alıp yepyeni bir yolculuğa daha çıkıyor.

Mazda İstanbul AutoShow

İstanbul AutoShow'da Mazda markasının durgunluğunu bitirecek olan yepyeni Mazda CX-3’ün fiyatları da açıklandı...

Alfa Romeo İstanbul AutoShow

Alfa Romeo, İstanbul AutoShow ziyaretçilerini yılda sadece 1.000 adet üretilecek olan agresif tasarımlı 4C Spider modeliyle karşıladı...

Opel İstanbul AutoShow

Türkiye'deki 25. Yılını kutlayan Opel'in tüm yeni modelleri arasında İstanbul AutoShow'da en çok ilgi çeken seçeneği yeni küçük Karl oldu!..

Maserati İstanbul AutoShow

Maserati, kendisini yepyeni bir boyuta taşıyacak SUV modeli ortaya çıkmadan, belki de son kez sadece Coupe, Cabrio ve Sedan versiyonlarıyla bir fuardaydı... Fakat, İstanbul AutoShow'un en güzel sergilerinden biriydi...

Kia İstanbul AutoShow

cee'd GT Line ve yeni Sorento gibi popüler modelleriyle İstanbul AutoShow'da sahne alan Kia, sessizce satış adetlerinde rekorlar kırıyor...

Jeep İstanbul AutoShow

Jeep, kabuk değiştiriyor... Fakat, yeni karakteri, markanın geniş kitlelerce kabulünü de sağlıyor... Otomatik Renegade ise, markanın en çok satılacak modeli olma yolunda hızla ilerliyor...

Tam Otomatik Dizel

Peugeot'nun tüm niteliklerinde "Almanlaştı"ğı yeni 308 modelinin en büyük kozu, tam otomatik şanzımanlı 1.6 lt dizel seçeneği!..

500X Geldi!

Fiat 500 ailesinin en yeni üyesi ve belkide en dinamik modeli 500X, artık Türkiye'de!.. 500X, diğer 500 ve 500L'lerden o kadar farklı ki, sanki Fiat markası bu modelle "premium"a doğru yola çıkıyor!..

En İyi Elektrikli

Sadece elektrikli olarak düşünülmüş, tasarlanmış ve üretilmiş olan Zoe, sadece Renault'nun değil, yolların en iyi elektriklisi!.. Şu an için!..

Önden Çekerli BMW

BMW'nin ilk önden çekerli modern otomobili, bir kompakt MPV... Daha doğrusu, modern tanımıyla, bir CrossOver, 2-Serisi Active Tourer...

Son Yerli i20 Coupe

Yeni i20 modelinden sonra şimdi de beş kapılı kardeşinden çok farklı bir tasarıma sahip sportif i20 Coupe, Hyundai Assan'da üretime giriyor!

Mazda'nın Küçük SUV'u

Mazda, SKYACTIV Teknolojisi ve KODO-Hareketin Ruhu tasarımı özelliklerine sahip yepyeni kompakt CrossOver SUV'u Mazda CX-3 lansmanını yaptı.

Alman Fabia

Çek üretici Skoda’nın B segmenti iddiası Fabia, 3. neslinde tasarımı, yenilikçi donanımları ve motor seçenekleriyle standartlarını yükseltiyor.

Mütevazı Forester

Gerçek arazi karakteri ile spor otomobil kavramını harmanlayan Subaru, 4. nesil Forester modeli ile ideal SUV kavramına bir adım daha yaklaşmış...

Volvo Benimle

Volvo Benimle, demekten memnun olacak bir müşteri kitlesi yaratmak istiyor... Üstelik, bu projenin Volvo dünyasında bir ilk olduğunu da belirtmeliyiz...

Quartz Konsepti

Peugeot, yeni konseptlerinde artık sadece dizayn değil, müthiş yüksek performans kabiliyeti de sergiliyor... En yeni örnek ise Quartz konsepti!..

Çapkın İtalyanlar

500’ün Popstar, Cult, Sport ve GQ versiyonlarıyla birlikte, Fiat 500L modelinin Beats Edition versiyonu, Fiat'ın sıradan modellere karşı adeta bir itirazı...

Twizy Şenliği

Aslında bir quadricycle olan, yüzde 100 elektrikli Twizy de, Renault'nin Türkiye'de en yeni fakat en farklı modellerinden biriydi...

Yeni Megane

Megane HB ve Megane Sport modelleri de Renault’nun yeni tasarım kimliğine kavuşurken, rakiplerine göre olan avantajları, hiç az değil…

Hyundai Yöneticileri

Nissan'daki başarılarını hep birlikte takip ettiğimiz, genç otomobil pazarlama ustası Mehmet Akın, Hyundai Assan’a Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu!..

Jaguar Borusan'da

Tam 29 yıldır Ortaklar'ın getirdiği Jaguar, artık sadece 1 yaş daha büyük Borusan Otomotiv'in distribütörlüğünde Türkiye satışlarını arttırmaya çalışacak!..

Bu da bizim ralli!

Castrol Ford Team Türkiye’den Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibinin zaferine sahne olan Türkiye’nin en köklü otomobil sporları organizasyonu AVIS Boğaziçi Rallisi başarılı bir organizasyon ile geride kaldı…

Küçüklerin Lideri

Volkswagen Binek Araç, Küçük Sınıfın lideri Polo’nun daha verimli motorlara ve daha dinamik sürüş özelliklerine sahip yeni neslinde de başa koşuyor.

Büyük ve Yepyeni i20

Yeni "yerli" i10'un ardından Hyundai Assan'dan tüm Avrupa'ya daha da yeni "yerli" i20'yi göndermeye başlıyoruz!..

Yakışıklı Elantra

LED farlarla yenilenen Hyundai Elantra, artık 132 HP 1.6 benzinlisinin yanında 128 HP 1.6 dizel ve 6 ileri otomatik seçeneğiyle... Üstelik, internet bağlantılı multimedya donanımı da günümüzün ihtiyacı...

Yeni Opel Dizeli

1.6 CDTI, özellikle Türkiye'de eksikliği fazlasıyla hissedilmiş, yeni nesil ekonomik Opel dizeli!.. Astra HB, yeni nesil dizel motoru ile liderlik ünvanını korumayı hedefliyor.

Kompakt ama Lider

Opel Mokka, piyasa sunulduğundan bugüne kendi segmentinde Avrupa’da en çok satan otomobil oldu. Opel’in yenilikçi kompakt SUV’u için verilen sipariş adeti 200 bin!

Orijinal Volvo

Volvo Otomobilleri, tümüyle kendine ait Volvo Motor Mimarisi VEA ve Ölçeklenebilir Platform Mimarisi SPA ile %100 Volvo'ya başlıyor!..

Lamborghini Huracán

Lamborghini Gallardo'nun yerine geçecek yeni genç boğa, Huracán, 0-100 km/h hızlanmasını 3.2 saniyede gerçekleştirecek!..

İşte Yeni C-Klasse

Karşınızda, artık BMW 3-Serisine karşı geride durmayacak 95 mm daha uzun 40 mm daha geniş bir yepyeni C-Klasse!.. Hatta suspansiyonu bile AirMatic!..

AutoBest 2014 Hyundai i10

AutoBest 2008 Fiat Linea, AutoBest 2009 Renault Symbol ve şimdi de AutoBest 2014 Hyundai i10! "Best Buy" mantığında uluslararası AutoBest ünvanına ulaşan üçüncü “yerli” otomobilimiz!..

Hibrid Range Rover

Aluminyum teknolojileriyle ağırlığının yüzde 20’sini üstünden sıyıran ve diyetine şimdi yürür aksamda devam eden büyük Range Rover, dünyanın ilk dizel/hibrid SUV’unu ortaya çıkardı.

En Mantıklı Tercih

Trax, Space Star, Note, i10 ve 2008, AutoBest 2014 adayları… Acaba, hangisi "Best Buy" seçenek?..

Melanistik Jaguar

Jaguar'ın ilk SUV modeline doğru hazırlanmış olan C-X17 konsepti, korkulduğu gibi bir Range Rover türevi değil!.. O sadece bir melanist!*

2014 Giulietta

Alfa Romeo 2014 model Giulietta'sını, gösterirken, aracın ayrıntılarındaki "fine tuning"e dikkat çekiyor.

Yeni Opel OPC'si

325 HP ve 435 Nm ile yenilenen Insignia OPC'si!.. Dört çekerli bu zirve Insignia'sı, tazelenmiş görünümü, değiştirilmiş şasisiyle, Orta Sınıf'taki yeni atlet oluyor...

Yeni Land Cruiser Prado

Ve karşımızda Toyota'nın ünlü OffRoader'ın son şekli... Yeni Land Cruiser Prado, belki de tüm tarihinin en yakışıklı formuna kavuştu!..

BMW F82 M4

Ve F82 kod ismiyle bilinecek olan BMW 4-Serisi'nin M şekli, yani kısaca M4, 435i M Performance'tan çok öte!.. Eski M3 Coupe ile yeni 4-serisi'nin en güzel ayrınıtlarını alan M4 Coupe, bu "son" konsept şekliyle bile kısaca "müthiş" olmuş!..

sonraki
 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.