Haber BaşlığıTarih

4 Kişilik Gemera

1725 beygir gücünde ve 3500 Nm’lik maksimum torka sahip, 4 kişilik bir Viking Mega-GT’si!.. Gemera, Koenigsegg ekstrem performansının ailecek yaşanması için hazırlanmış en çılgın İsveçli!.. Üstelik Koenigsegg'in ilk kez konfor ayrıntılarına sahip, fakat yine de 400km/h'lik büyük modeli!..

Absolut Jesko

En hızlısının daha da hızlısı nasıl yapılır?.. Savaş uçaklarının kuyrukları, otomobile taşınırsa işe yarar mı?.. Koenigsegg Jesko'sunun hızını artırmak ve daha da aerodinamik yapabilmek için yatay dev arka kanat yerine F-35'lerdeki gibi çift dik sivri arka "yüzgeç" deniyor...

Coupe tarzı bir Yeni 508

Peugeot SA, Opel'i satın aldıktan sonra müthiş bir atağa geçti... Yeni 508 ise, sanki tüm bu hızlı çıkışın sembolü!.. Daha güzel, daha kaliteli ve daha sportif, hatta radikal bir sedan!..

Müthiş Berlingo

En yeni Citroen tasarımıyla baştan aşağı yenilenen Berlingo, özellikle MultiSpace haliyle artık binek otomobillerden farksız, bir ticari LCV olmasına rağmen adeta konforlu bir MPV...

Egea Amerikaya

Tofaş Doblo Amerikaya ihracatından sonra şimdi de Egea Amerikaya projesini başlatıyor!.. Dodge Neon olarak Meksika üzerinden Amerika Kıtasına ayak basacak olan Egea, artık tam bir Dünya Otomobili oldu!.. Bu, otomotiv endüstrimiz için yeni ve çok önemli bir kilometre taşıdır!..

Ultra Lüks Ferrari

Ferrari GTC4Lusso ile 4 koltuklu hız makinesi FF'lerin, yani İtalyan Gran Turismo stilinin en yeni şekli ortaya çıktı!. 4x4 özelliği ve V12 motorundaki tam 690 "aygır" ise bonusları!..

Yakışıklı İngiliz

600 beygirlik Aston Martin DB11, hem zarif, hem özgün ve hem de dinamik bir yeni İngiliz sporcusu... Hatta, belki de, Gran Turismo otomobil dünyasının en güzel tasarımı!..

Viking Tanrısı

MegaCar uzmanı Koenigsegg Regera 1500+ HP’lik üretim versiyonuyla Cenevre’ye gelmişti!.. Bu çılgın İsvecli, şanzımansız BiTurbo V8 ve 3 elektrikli motorla 20 saniyenin altında 0-400 km/h performansa sahip!

BMW Cenevre CANLI YAYIN

BMW Cerevre fuarında büyük boy 7-Serisi yeniliğini gösterdi... Fakat, M GmbH tarafından hazırlanmış M2, asıl önemli BMW haberiydi!..

Peugeot Cenevre CANLI YAYIN

Peugeot markasının 86. Cenevre Otomobil Fuarı dünya prömiyerleri, markanın artık tümüyle krizden kurtulduğuna işaret ediyordu!..

Lamborghini Cenevre CANLI YAYIN

Lamborghini, kurucusu Ferruccio'nun 100. Doğum Günü için özel bir modelle Cenevre'ye geldi... Bakalım, Centenario sahneye nasıl çıkmış?..

Porsche Cenevre CANLI YAYIN

Porsche 718 efsanesini Boxster ve Cayman ile yeniden başlatıyor!.. Bu tarihi anı naklen izlemeye ne dersiniz?..

SEAT Cenevre CANLI YAYIN

Seat ilk SUV modeling Cenevre'de görücüye çıkardı!.. MQB platformunun, VW'den çok diğer markaların işine yaradığını artık kabul etmemiz gerekiyor!..

Bugatti Cenevre CANLI YAYIN

Ve Bugatti Chiron ilk kez sahneye çıktı!.. Dünyanın en hızlı otomobilinin dünya lansmanını naklen yayınladık!..

Opel Cenevre CANLI YAYIN

Opel yenilenen Mokka ve yeni GT konseptinin yanında bakalım Cenevre fuarına yeni Insignia veya yeni büyük SUV'unu da getirecek mi?..

Volkswagen Cenevre CANLI YAYIN

Volkswagen Grubu Audi, quattro, Ducati, VW, Ticari, Seat, Skoda, Bugatti, Lamborghini ve Porsche markalarıyla Cenevre fuarı öncesi düzenlediği özel gece ile emisyon problemlerini bakalım nasıl unutturmaya çalışmış?..

Mercedes Cenevre CANLI YAYIN

Mercedes-Benz, Mercedes-Maybach, Mercedes-AMG, smart ve daha bir sürü sürprizle Yıldızlı Almanlar'ın Cenevre çıkarmasını yeniden izleyin!..

Hyundai Cenevre CANLI YAYIN

2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Hyundai, yepyeni çevreci model ailesi Ioniq ile büyük bir gösteri yapıyordu! Bu arada standın bir köşesinde yeni Genesis'lerin ilki G90 da görünüyordu...

Maserati SUV Levante

Ve Maserati markasının ilk SUV modeli Levante nihayet ortaya çıktı! Fiat Chrysler Grubu'nda bu önemli kilometre taşının ardından aynı platformda Alfa Romeo'nun ilk CrossOver modeli bekleniyor!

İlk Seat SUV

SEAT, SUV segmentindeki ilk modeli Ateca'yı gösterdi. Yeni SEAT Ateca, modern teknolojileri ve yüksek donanımıyla İspanyoldan çok safkan bir Alman gibi görünüyor... Ancak, Ateca'yı Skoda'nın Çek Cumhuriyeti'nde Kvasiny fabrikasında üreteceğini de belirtelim!..

İsveç Yakışıklısı Yeni S90

Volvo, artık tümüyle kendi tekniğiyle ardı ardına yeni modellerini çıkarmaya başlıyor... Yeni XC90'ının ardından şimdi de yeni E-Segmenti S90 ile karşılaşıyoruz ve Volvo'nun "premium" iddiasından da emin olabiliyoruz!

BMW 1 Serisi Sedan

Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan'ın liderliğindeki kompakt premium sedan pazarı, asıl şimdi karışacak!.. BMW de, 1-Serisi'nin Sedanıyla geliyor!..

Amerikan CX-9

Vaktiyle Türkiye'de de başarıyla satılmış olan CX-9 yenilendi. Tarz olarak artık daha çok Amerikalı müşterilerin hoşuna gidecek olan yeni CX-9 kaputunun altında ise yepyeni bir modern motor saklıyor!..

Yeni SL Roadster

İki kişilik üstsüz otomobil keyfinin zirvesi, artık daha taze!.. Yeni SL, artık bir SLK olarak değil, sanki büyük bir AMG GT havasında...

Ciao Baby

Fiat, Mazda tesislerinde MX-5 platformunda üretilmesine rağmen, bambaşka bir roadster ortaya çıkardı!.. İsmi ise, efsane 124 Spider!.. Bu İtalyan güzelini ilk kez Ekim ayının başında Officina 83'te görüp incelemiştik!..

Fiat PickUp Seçenekleri

Fiat, tüm dünyadaki PickUp pazarlarını çok ciddiye almaya başladı ve her pazara uygun bir seçenek için kolları sıvadı!.. Şimdi de orta boy PickUp olarak FullBack'i sahneye çıkardı...

4. Megane

4. Nesil yeni Renault Megane, 2016'da yollara çıkıyor... Fakat, daha "Alman" görünüm ve özelliklerle...

488 GTB Spider

Ferrari'nin ürettiği en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli 488 Spider, 670 HP V8 motoruyla 0-100 km/h hızlanmasını 3 saniyede gerçekleştiriyor!

Ford İstanbul AutoShow

2015 yılını “Otomobil Yılı” ilan eden Ford, İstanbul Autoshow’da yeni Mustang, C-MAX ile Grand C-MAX, Focus ST ile Fiesta ST, Mondeo Vignale ve S-MAX Vignale Concept'leri, EcoSport ve Edge modellerini görücüye çıkardı...

Renault İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow’un yıldızlarından biri olan Renault, ilk C Crossover modeli Kadjar’ın Türkiye prömiyerini gerçekleştirdi!..

Dacia İstanbul AutoShow

Türkiye’nin yükselen markası Dacia, İstanbul Autoshow’da Lodgy Stepway, Duster, Logan MCV, Sandero Stepway ve Dokker Stepway ile sahnesini doldurdu.

Nissan İstanbul AutoShow

Nissan, İstanbul Autoshow’da 4900 Watt’lık müzik sistemine sahip Juke’un Rhythm Plus show aracı ve efsanevi performans modeli GT-R ile fanatiklerinin karşısına çıktı.

Mitsubishi İstanbul AutoShow

Temsa Motorlu Araçlar'ın İstanbul AutoShow kozu, Türkiye’ye yılın ikinci yarısında gelecek olan dizel motorlu Mitsubishi ASX idi!..

Subaru İstanbul AutoShow

Yenilikçi Sport Tourer LEVORG, Subaru'nun İstanbul Autoshow sürpriziydi!..

DS İstanbul AutoShow

Fransız tarzı lüks anlayışının simgeleyen premium otomobil markası DS, İstanbul Autoshow Fuarı’nda Citroen'dan ayrı olarak kendi standında otomobilseverlerle buluştu... Üstelik 47 yaşındaki bir klasik DS 21 Pallas ile...

Peugeot İstanbul AutoShow

Peugeot'nun füturistik kavram araçları, Dakar yarışçıları ve yeni modelleri kadar, "TweetCar" eğlencesi de, İstanbul AutoShow'un en çok konuşulanlarındandı...

Seat İstanbul AuttoShow

SEAT, İstanbul Autoshow’da, başarılı model ailesi Leon’un Türkiye’de satışına başlayacağı iki yeni modeli; Leon X-PERIENCE ve Leon Cupra 280’i tanıttı.

Yeni Caravelle ilk kez İstanbul'daydı

Volkswagen Ticari Araç, Yeni Caravelle modelinin Dünya Prömiyeri’ni İstanbul Autoshow’da gerçekleştirdi... Fakat, asıl büyük ilgi, hemen yanındaki yeni Caddy modelineydi...

Honda İstanbul AutoShow

İstanbul Autoshow 2015 fuarına tam 6 yeni modelle gelen Honda, CR-V dizel otomatik, Civic Sedan Black Edition ve Civic HB’in yanında Civic Type R, HR-V ve Jazz modellerini sergiledi...

İstanbul AutoShow 2015

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde otomobil tutkunlarını “dünyanın yeni harikaları” ile buluşturan İstanbul Autoshow 2015’te 3’ü dünya lansmanı olmak üzere 60'ın üzerinde yeni model Türkiye’de ilk kez tanıtıldı!..

Hyundai İstanbul AutoShow

Hyundai’nin İstanbul Auto Show 2015’te lansmanını gerçekleştirdiği SUV modeli Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motorlu olarak Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

SsangYong İstanbul AutoShow

Türkiye'de en mantıklı SUV markası olarak gösterilen SsangYong'un Tivoli modelinin sunumu, en önemli İstanbul AutoShow lansmanlarından biriydi...

Aston Martin İstanbul AutoShow

İstanbul AutoShow'un büyük sürprizi!.. Yeniköy Motors, Aston Martin tüm Türkiye haklarının sahipliği anlaşması sonrasında D&D Motor A.Ş.‘yi kurarak Aston Martin Türkiye’yi bünyesine alıp yepyeni bir yolculuğa daha çıkıyor.

Mazda İstanbul AutoShow

İstanbul AutoShow'da Mazda markasının durgunluğunu bitirecek olan yepyeni Mazda CX-3’ün fiyatları da açıklandı...

Alfa Romeo İstanbul AutoShow

Alfa Romeo, İstanbul AutoShow ziyaretçilerini yılda sadece 1.000 adet üretilecek olan agresif tasarımlı 4C Spider modeliyle karşıladı...

Opel İstanbul AutoShow

Türkiye'deki 25. Yılını kutlayan Opel'in tüm yeni modelleri arasında İstanbul AutoShow'da en çok ilgi çeken seçeneği yeni küçük Karl oldu!..

Maserati İstanbul AutoShow

Maserati, kendisini yepyeni bir boyuta taşıyacak SUV modeli ortaya çıkmadan, belki de son kez sadece Coupe, Cabrio ve Sedan versiyonlarıyla bir fuardaydı... Fakat, İstanbul AutoShow'un en güzel sergilerinden biriydi...

Kia İstanbul AutoShow

cee'd GT Line ve yeni Sorento gibi popüler modelleriyle İstanbul AutoShow'da sahne alan Kia, sessizce satış adetlerinde rekorlar kırıyor...

Jeep İstanbul AutoShow

Jeep, kabuk değiştiriyor... Fakat, yeni karakteri, markanın geniş kitlelerce kabulünü de sağlıyor... Otomatik Renegade ise, markanın en çok satılacak modeli olma yolunda hızla ilerliyor...

Fiat Doblo İstanbul AutoShow

Yeni Doblo, geçmişteki tüm başarılı nesillerini bile sollamaya başlıyor... İstanbul AutoShow salonlarında gösterilen Trekking versiyonu ise, sadece sol şeritte değil, “Traction Plus” özelliğiyle sıradışı patikalarda bile önde gidecek!..

Süper 308

500 beygir motor gücü ve dört çekiş özelliği ile 308 R Hybrid, segmentinin sınırlarını ve Peugeot'nun hayal gücünü zorluyor!..

Ford'tan Türkiye'ye Övgü

Ford Otosan’ın “ticari araç” başrolü, yeni Ford Avrupa Başkanı Jim Farley tarafından da onaylandı!..

Yeni Audi Q7

Yeni Audi Q7, ikinci nesline başlarken, Alman özelliklerinin üzerine büyüklük ve konforda Amerikan ve Çin taleplerine uyum gösteriyor.

X6 Rakibi GLE Coupe

Bir iri SUV ne kadar sportif olabilir? BMW’nin mermi şekilli Coupe formlu SUV’u X6’ya nihayet gerçek bir rakip geldi: Mercedes-Benz GLE Coupe!

Mercedes-Maybach X222

Maybach, marka olarak artık yok. Fakat, Mercedes-Benz S-Klasse'lerin zirvesindeki en lüks ve uzun modeller olarak yaşamaya devam edecek. Bu arada bu versiyonun kodu artık V222 değil, X222!

Dev Audi Coupe'si

Audi, Mercedes-Benz S-Klasse Coupe'nin karşısına A9 Coupe'yi çıkarıyor!.. 605 HP'lik konseptin ismi ise, Prologue!..

Mazda'nın Küçük SUV'u

Mazda, SKYACTIV Teknolojisi ve KODO-Hareketin Ruhu tasarımı özelliklerine sahip yepyeni kompakt CrossOver SUV'u Mazda CX-3 lansmanını yaptı.

Müthiş Fiat

Fiat nihayet, eski günlerindeki en çarpıcı tasarımları yeniden ortaya çıkarmaya başlıyor! İlk örnek: Fiat Concept Car 4

Alman Sorento

Peter Schreyer'in Kia imzası, aslında G.Koreli markayı daha "Avrupalı" yapma yönünde değil mi?.. Yeni Sorento da, artık neredeyse kendine Alman dedirtecek kadar sağlam ve minimalist!

Ve Yeni Doblo!

Benzese de, önceki şeklini sadece andıran Doblo, yepyeni bir formda Hannover IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda sahneye çıktı...

Quartz Konsepti

Peugeot, yeni konseptlerinde artık sadece dizayn değil, müthiş yüksek performans kabiliyeti de sergiliyor... En yeni örnek ise Quartz konsepti!..

Geleceğin Clio’su

Sadece gösteri amaçlı yeni bir Renault konsept mi?.. Fakat, bu EOLAB konseptinin 5 yıl sonra yenilenecek 5. nesil Clio hakkında müthiş bir ön gösterim olduğu da tartışılmaz!..

Goodwood Revival

Bu hafta sonu İngiltere'de muhteşem bir antika otomobil sergisi ve klasik otomobil yarışları var!.. Londra Earls Court'tan Goodwood pistine devam eden organizasyonu, naklen izleyelim mi?..

Divine DS

Divine konseptiyle, yeni DS tasarım anlayışının ilk örneğini gösteren Citroen, Fransız lüks otomobillerinin hangi yönde gelişeceğine işaret ediyor.

Moskova Güzelleri

AB Ülkeleri ile Rusya arasındaki ambargo krizi, otomobilleri de etkiliyor… O sebeple, Rusya'da "yerlileşmek şart" diyebiliyoruz!.. Peki ya, Cenevre Fuarı ile Moskova Fuarı arasındaki güzellik yarışı?..

Kaplan Burunlu

3. nesil yeni Sorento da ortaya çıktı!.. Fakat bu gösterilen Güney Kore versiyonunun daha da lüksünü Avrupa ve Türkiye’de görmek istiyoruz…

Otomobilin Yanında

Bu haftaki Moskova fuarıyla 2014’ün ikinci otomobil sezonu açılmak üzere… Fakat, fuarlarda otomobiller kadar ilgi çeken, ne?..

XC90’a Çok Az Kala

Volvo, tümüyle kendine ait teknik ve tasarıma önce en büyük boy bir modelle başlıyor!..

Otomobil Satmanın 7 Kuralı

Arazi sürüş tekniklerini bilirseniz, Türkiye’nin zorlu “otomobil satıcılığı” yollarını da aşarsınız!..

Büyük ve Yepyeni i20

Yeni "yerli" i10'un ardından Hyundai Assan'dan tüm Avrupa'ya daha da yeni "yerli" i20'yi göndermeye başlıyoruz!..

Discovery Devrimi

Bazen bazı fikirler, yığınların ana akım yönünü değiştirebilir… Virgin Galactic’in uzaya çıkabilmesi gibi, Land Rover da çığır açıyor ve OffRoad’u çocuk oyuncağı yapabiliyor…

Manhattan Tarzı

Biraz ukala fakat tarzı olan yeniliklerle New York fuarı, yine ilginç ve göz alıcıydı…

Jetta CC mi?

VW, Passatw'ı Orta Sınıfı'n üstünde, Jetta'yı da Orta Sınıf olarak görüyor... Belki de o sebeple, Passat CC'nin altına koyduğu yeni Coupe formlu 4 kapılı sportif model fikrini, New Midsize Coupe olarak adlandırıyor...

Audi'nin Macan'ı

İlk 4 kapılı TT mi desek, yoksa Q2 mi ya da Q4 mü?.. Her ne ise, Audi'nin bu kompakt SUV hali, Q3 ve Q5'ten bile çok daha çekici, çok daha sportif!..

Yeni 7'ye Doğru

Mercedes-Benz S-Klasse'nin yüksek seviyesine karşı; BMW, nihayet, yeni 7-Serisi'ni ufuk çizgisine çıkardı!..

Honda'nın Küçük SUV'u

CR-V meraklısı olup, bütçesi yetmeyenler için Honda HR-V, yepyeni bir formda, bu sefer Jazz zemininde ortaya çıkarıldı!..

X6 Rakibi Mercedes

Mercedes-Benz'in yeni büyük Coupe'lerinin çizgisinde aşırı lüks ve bir o kadar da sportif bir SUV'a ne dersiniz?..

M4 Cabrio

Ve karşımızda, BMW M4 Cabriolet, otomobil yakın tarihinin en çok beklenen Cabrio modellerinden biri!.. "Üstsüz" M3 artık yok!.. Fakat, artık, daha "havalı"sı var!..

Görev X

Yeni Aygo’nun ön yüzündeki “X” motifinin, Toyota için nasıl bir anlamı var?.. Toyota Avrupa kıdemli Başkan Yardımcısı Karl Schlicht'e yeni Aygo'yu sorduk...

İskoç Amerikan

Halen, "safkan" Amerikan mı?.. Yoksa, tüm dünya için biraz "yumuşadı" mı? Ford'un yeni baş tasarımcısı Moray Callum ile yeni EcoBoost Mustang’ler üzerine konuştuk…

Tasarımda Sınır Yok

Infiniti baştasarımcısı Alfonso Albaisa ile Detroit sohbetimiz, aslında lüks trendinin sportifliğe doğru değiştiğini özetliyordu.

Safkan Amerikan SUV

SUV dünyası kalabalıklaşmadan önce, herkes SUV yapmaya meraklanmamışken çok az lüks SUV vardı!.. Bunlardan biri de Lincoln Navigator idi!..

LED sonrası Lazer

HID ve ardından LED derken, artık Lazer farlar dönemine giriyoruz. Audi ve BMW, şu an için bu teknolojinin öncüsü gibi gözekseler de, bu yeni "ışık"ın arkasından yine Automotive Lightning, çıkacak gibi...

Yeni C'nin AMG Görünümü

Detroit NAIAS prömiyer listesinde, sadece yeni Mercedes-Benz C-Klasse değil, yeni "C"nin AMG paketlerinin de lansmanları yer alıyor!..

Lamborghini Huracán

Lamborghini Gallardo'nun yerine geçecek yeni genç boğa, Huracán, 0-100 km/h hızlanmasını 3.2 saniyede gerçekleştirecek!..

Get Lucky MIni

Daft Punk’ın son albümünün tarzı, belki de yeni nesil MINI’nin dizaynının özeti!.. 4. nesil MINI, tüm artıları, iletişim kolaylığı ve tarihinin belki de en güzel tasarımıyla geliyor!.. MINI John Cooper Works ise, yine nabzımızı yükseltiyor!..

İşte Yeni C-Klasse

Karşınızda, artık BMW 3-Serisine karşı geride durmayacak 95 mm daha uzun 40 mm daha geniş bir yepyeni C-Klasse!.. Hatta suspansiyonu bile AirMatic!..

Los Angeles Hatırası

Detroit’ten sonra ABD’nin ikinci büyük fuarı Los Angeles Auto Show, bu yıl Avrupalıların işgali altındaydı!..

Üstsüz Mustang

Sienna Miller'ın tanıtımını yaptığı 6. nesil Ford Mustang, Fastback şeklinin yanında yeni Cabrio versiyonunu da bekletmeden getirdi.

Eğlence smart'ı

smart'ın fourjoy konseptine dikkatle baktığınızda, aslında, eğlenceden çok, ciddi şekilde yeni forfour ve yeni Renault Twingo ile karşılaşacaksınız!..

Bir Garip Lexus

Toyota'nın "lüks'ü Lexus, NF-NX konseptiyle otomobil tasarımda geleceğin daha ne kadar "ganip"leşebileceğini gösteriyor.

Elektrikliler, yeni mi?

Herkes, elektrikili otomobiller ne zaman geliyor, diye soruyor. Oysa, önce elektrikliler vardı!..

Yarışçı bir hibrid Yaris

Toyota'nın bir hibrid ustası olduğunu kimse tartışamaz!.. Yaris gibi çok küçük bir modelde bile hibrid tekniğini kullanan Toyota, bunu şimdi 420 HP gibi bir performansa çıkarıyor!..

Fransız Kaktüsü

Citroen Cactus, C4 Picasso'nin daha nasıl geliştirilebileceğine dair, tipik bir Fransız şıklık çalışması... Soru ise, bu koseptin Peugeot 3008'in "ikiz"i bir Citroen CUV'u olup olmadığı?!..

Yeni Golf Plus Mantığı

Volkswagen, C-segmenti yani Alt Orta Sınıf kompakt minivan pazarındaki diğer araçların karşısında Golf Plus'u da yenilemesi gerekiyordu... Golf Sportsvan konsepti, işte bunun için...

Megane da Değişti!

Renault markasının facelift ya da makyaj denilen model tazeleme aralıklarını kısalttığı fark ediliyor!.. Acaba bu, tasarımda bir kararsızlık mı, yoksa yepyeni ürünlere göre "aile uyumu" mu?..

Melanistik Jaguar

Jaguar'ın ilk SUV modeline doğru hazırlanmış olan C-X17 konsepti, korkulduğu gibi bir Range Rover türevi değil!.. O sadece bir melanist!*

Macan ile 200.000 Porsche

Los Angeles Auto Show'da sergilenecek yeni kompakt SUV'u Macan ile Porsche'nin yıllık satışları 200 bin adetlere çıkıyor!.. "Konsantre" Porsche Macan'ın Range Rover Evoque satışlarını bile sollaması bekleniyor!..

Panamera'da Yeni Dizel

250'den 300'e çıkan beygir gücü ve 550'den 650 Nm'ye iyileştirilen maksimum torkuyla, 2014 model Porsche Panamera Diesel, artık çok daha kuvvetli!..

2014 Disco

2014 model yılı için "duyu"ları geliştirilen ve hafifçe güzelleştirilen yeni Discovery'nin ön kaputunda artık Land Rover yazmıyor!..

sonraki
 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.