Haber BaşlığıTarih

Lotus Emira GT4

Toyota’dan alınmış 3.456cc’lik V6 2GR-FE motorla, Harrop TVS 1900 supercharger, Motec “beyin” ve kuru karter uygulayıp 400 beygir gücünü Xtrac 6-ileri sequential şanzımanı direksiyon pedallarıyla ve sınırlı kaymalı diferansiyel LSD ile asfalta kayıpsız vermeye çalışan bir safkan yarışçı İngiliz…

Ferrari 812 Efsanesi

Tüm piyasa önce hibritlenip, sonra da elektriklenmeye yüz tutmuşken, 5 yıl önce gösterilen ve Maranello mühendisliğinin zirvesine çıkmış, “normal” Ferrari Gran Turismo aygırlarının en güçlü ve en hızlı atmosferik 812’leri saygıyla analım.

Huracán Super Trofeo Omologata

Nihayet caddeler için bir gerçek süper sporcu boğa homologe edildi!.. Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO ve GT3 EVO yarış araçlarını hazırlayan Squadra Corse’nin motor sporları hünerinin en saf konsantrasyonu Huracán STO

Bugatti Bolide sivil LMP1

0-400 km/h hızlanmasında 12,08 saniye ve 0-500 km/h zamanı olarak da 20,16 saniye gibi performans?!.. 1.850HP'lik böyle bir deliliğe gerek var mıydı?.. Evet, otomobil piramidin zirvesi için gerekliydi!.. Üstelik "Dimple Airscoop" teknolojisinin de ilk kez uygulandığı bir Hiper Otomobil!..

Elektrikli Ford Canavarı

Tam elektrikli Mustang Cobra Jet 1400'ün izinden gelen Mustang Mach-E 1400, yedi motoru ve ultra yüksek bataryasıyla 257km/h hıza 1.419HP ve 1 tonu aşan downforce ile ulaşıyor!

Seat Cupra değil Cupra Seat

Ekstrem sportif version ismi, artık bir marka!.. Bakır logolu Cupra markası!.. Seat markası, kendisinden daha hızlı, daha gösterişli ve daha sert seçeneği ayrı bir marka olarak pazarlayacak!..

McLaren Senna

Ayrton Senna ismini dünyada sadece Honda ya da McLaren kullanabilirdi… McLaren önce davrandı ve normal yollarda kullanılabilecek yepyeni pist yarışları tekniğine sahip 800HP 800Nm'lik otomobiline “Senna” ismini verdi!..

İlk BMW Station Wagon

İlk Station Wagon BMW, 1987 E30 Touring mi? Yoksa 1984'te Max Raisböck'ün yaptığı 323i Station mı? O zaman BMW Touring modellerinin 40.Yıl kutlaması, 3 yıl önce yapılmalı mıydı?..

Ken Block çölde!

Hoonigan Racing Division ralli pilotu Ken Block, bu sefer Utah çölünde, diğer tüm Gymkhana'lardan çok farklı olarak adeta bir kum fırtınası yaratıyor!..

Ve 270HP'lik 308 GTI

Peugeot Sport, uzun süredir beklenen en ateşli modelinin gerçek üretimini nihayet gösterdi! 308 GTi, Japonlar kadar olmasa da, Alman rakipleri kadar olmuş!..

Çılgın OffRoader

AMG'nin 6x6 G63 Pick-Up'ı, önceleri şaka zannedilmişti... Fakat, sonra öyle bir talep gördü ki, artık neredeyse seri üretime girecek!..

BMW M'den Hyundai N'ye

BMW M Mühendislik Başkan Yardımcısı Albert Biermann, artık Hyundai ve Kia'ları "çılgın"a çevirecek!..

Ken Block ve Çılgın Mustang

Los Angeles çılgınlığı... Ken Block bu sefer benzersiz bir "outlaw" Mustang ile ortalığı karıştırıyor!..

Figuran Otomobiller

Filmlerde, dizilerde, müzik videolarında insan oyuncuların yanında hep makina otomobiller var!.. Bu sayfada, Sizler için seçtiğimiz 11 klip ve içlerindeki otomobilleri izleyeceksiniz...

Detroit Made

Bob Seger'in yeni parçası "Detroit Made" tam bir Amerikan klasikleri şöleni!.. Woodward Dream Cruise ve Detroit otomobillerine saygıyla!..

Tasarımda Sınır Yok

Infiniti baştasarımcısı Alfonso Albaisa ile Detroit sohbetimiz, aslında lüks trendinin sportifliğe doğru değiştiğini özetliyordu.

Huysuz Amerikan

Chevrolet Corvette Stingray Z51 ile aslında biraz lastik yakacaktık, fakat ıslak zeminde, ancak kar suyu kaynatabildik…

Subaru BRZ JDM

Subaru, 2014 model "S" ve "RA" versiyonlarının yanında, şimdilik sadece Japonya pazarına sunulacak olan "STi' logolu BRZ'sini satışa çıkarıyor... Sınırlı sayıda üretilecek olan bu "tS by STi" BRZ'lerin GT şekli ise, müthiş görünüyor.

Yeni S'e Brabus Damgası

Mercedes-Benz yeni S-Klasse'yi BRABUS modifiyesiyle beygir gücünde 730'a ve maksimum torkta da 1.065 Nm'ye yükseltmeye ne dersiniz?.. Ya da maksimum hızı 325 km/h'ye çıkarmaya?..

Tazyikli Suya Gaza Copa Karşı

Dengesiz güç kullanımına bile karşı gelebilecek, hatta umursamayacak bir gerçek SUV!.. Conquest Evade, süper zırhlı Knight XV'in daha sivil hali, fakat yine de "rahatsız" edebileceklere karşı engel tanımıyor!..

SLS AMG Coupe Black Series

Bir GT3 yarışçısının sivil şekli olan SLS AMG Coupé Black Series, 631 HP ve 635 Nm ile 315 km/h'lik maksimum hıza ulaşıyor, bu arada da 0-100 km/h tırmanışını da 3.6 saniyede tamamlıyor!

En Sert McLaren

Belki GT3'lerden bile daha "sert" bir McLaren!.. 12C GT Can-Am Edition, Bruce McLaren anısına hazırlanmış, bileği bükülemez bir pist yarışçısı!..

Süslü MINI

Altın parıltısı, Cavalli armaları ve bir Paceman!.. MINI, bu kadar güzel tasarıma sahip bir otomobile, nasıl olur da bu kadar abartılı süslemeler yaptırır?!.. Hayırseverler, boyasız bir otomobil için de açık artırmaya katılırlar!..

Kanatlı Aslan

Sebastien Loeb pilotajında Peugeot'nun Pikes Peak macerası başlıyor. Fakat, bu çok özel 208 T16, 875 beygir gücünde ve 0-100 km/h'yi 1.8 saniyede "hallediyor"!

Süper Golf

Volkswagen'in Avusturya'daki Wörthersee "tuning" buluşmasında gösterdiği Design Vision GTI konsepti, tam 503 HP ve maksimumda 560 Nm!.. Yani, bu bir Süper Golf!..

Turbo ve Chevrolet Camaro

COPO Camaro'ların zirvesi, salyangoz "Turbo" için hazırlanmış... Otomobil tutkunlarının keyifle izleyeceği yeni DreamWorks 3D işini izlemek için sabırsızlanıyoruz...

BMW Isetta Whatta Drag

1959 model BMW Isetta Whatta Drag, SuperCharger bir Chevrolet V8'iyle drag yarışlarının en ilginç iddia(!)larından biriydi. Şimdi, yeniden satışa çıkıyor.

Eterniti Artemis

600 HP ve 750 Nm! Bir İngiliz Super SUV! 0-100 km/h 4.5 saniye! Maksimum hız 290 km/h! 23" jantlar, 315/25 lastikler!

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.