Haber BaşlığıTarih

Cadillac Elektriği

Üç yıldır beklenen Cadillac markasının ilk %100 BEV CrossOver modeli LYRIQ sonunda üretime giriyor. 500 km menzil, RWD veya AWD, DC hızlı şarj, SuperCruise yarı otonom sürüş, uzaktan kumandalı kendi kendine park ve 33” kavisli ekranla, Tesla Model X'ten ucuz olacak!..

Arteon'da Shooting Brake

Volkswagen, FastBack Arteon için PHEV versiyonu gibi teknik güncelleme yaparken, bir sürpriz gerçekleştirdi ve çok merak edilen 5 kapılı ShootingBrake Arteon versiyonunu da gösterdi...

M5 ve RS6'ya E63 cevabı

Ama onun station wagon'u var desek de, M5 Competition'a göre bir tık zayıf olan güncellenmiş M177 motorlu W213 facelift Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ yine de yolların en çılgın ailelerinin üst Orta Sınıf canavarı... Hammer lakabı olan bu hızlı yıldız, sedan olarak M5'e, SW olarak da RS6 Avant'a rakip!..

6 Serisi GT de

5GT'lerin ismi 4 yıl önce 6-Serisi Gran Turismo olmuştu... Eski 6'lar da artık 8-Serisi... Fakat, önemli olan bu 6GT, artık sadece SUV ya da SW sevmeyen aileler için...

2021 2 kapılı E-Klasse

E-serisi gibi Üst Orta Sınıf bir otomobilin Coupe ve Cabriolet formları, hem konfor, hem kalite, hem tasarım ve hem de performans olarak olabilecek "en iyi"yi sunmalı... Mercedes, yine şaşırtmadı ve 2021 için bu keyif otomobillerinde maksimumunu gösterdi!..

BMW 5 Life Cycle Impulse

BMW G30 5 Serisi Sedan 7. neslinde güncelleme... Yeni farlar, daha vurgulu böbrekler, 8kW boost kapasiteli 48V Mild Hybrid, vs... Yeni BMW 5 Serisi Türkiyeyde; 170HP'lik 1.6lt 520i ve 252HP 2.0lt 530i xDrive benzinliler ile 190HP 2.0lt 520d xDrive dizel olarak gelecek...

İsveç Yakışıklısı Yeni S90

Volvo, artık tümüyle kendi tekniğiyle ardı ardına yeni modellerini çıkarmaya başlıyor... Yeni XC90'ının ardından şimdi de yeni E-Segmenti S90 ile karşılaşıyoruz ve Volvo'nun "premium" iddiasından da emin olabiliyoruz!

Jaguar Kükremesi

İngiliz vahşi kedileri, Türkiye yollarında artık daha yüksek sesle kükreyecekler! Nasıl mı? Elbette, Land Rover'ları zirveye çıkaran Borusan Otomotiv'in kontrolünde...

A6'lara Estetik Operasyon

Audi'nin eskiden tasarım öncüsü olan A6'ları, devrimsel değişiklikleri artık daha küçük modellere bıraktı... Yaşam döngüsünün tam ortasındaki "facelift" bile sadece Audi'nin başka modellerine benzeme yönünde olmuş...

Gerçek Sanallık

Jaguar ve Land Rover, birçok markanın aklına bile gelmeyen yepyeni teknolojiler hazırlıyor.

Jaguar Saldırısı

Jaguar'ın parlak geleceğinin sırrı için; Speed Of Response, diyor, Ian Hoban, Jaguar Ürün Direktörü, markasının yepyeni segmentlere hızla girip, yepyeni müşteri taleplerine cevap verebileceğini anlatıyor!..

BMW M5 ve M6 Coupe sertliği

M5 ve M6 Coupe, yenilenen 5 Serisinin hemen ardından yeni Competition paketini ortaya çıkararak 2014 model yılı için hazırlanıyorlar... Aslında bu, Mercedes'in AMG'lerindeki yeni "S" koduna karşı bir seçenek!..

BMW 5 Serisi yenilendi

BMW, yenilenen tüm Mercedes E-Klasse "aile"sinin karşısına 5-Serisi "aile"sindeki tüm modellerin '"ani" "tazeleme"siyle çıkıyor. Büyük sürpriz ise 518d!!!

Burlesque Bavyeralı

BMW, "art car" koleksiyonuna, yeni bir fotoğraf koleksiyonu ekliyor... 6 Serisi Gran Coupe'nin tarzına uygun, güçlü ve çekici!.. Burlesque stili!..

Zengin Caddie

Golf çantası taşıyacak kadar mütevazı, oyuncuya fikir veren asıl golf ustası, demek, Caddie!.. Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, sürüşü de kendisi de en güzel "lüks valiz taşıyıcısı"…

Volvo S80, XC70 ve V70

Volvo, sadece Orta Sınıf modellerini tazelemiyor... V40 sayesinde, artık, E-Segmenti, Üst Orta Sınıf seçenekleri de artık yepyeni!..

Citroen Numero 9

Citroen tasarım başlığında hep çok öndeydi... Günümüzde ise, DS serisi, rakiplerini solluyor!.. Numero 9 konsepti de, belki geleceğin DS9'u olarak, bunu kanıtlıyor.

Jaguar XFR

AMG'li Mercedes E ve M5 gibi bir muhteşem BMW'ye bu kadar yakın bir başka Sedan olarak belki sonra bir Cadillac CTS-V gelir…Jaguar XFR ise, tüm bunların yanında en kolay ulaşılabilir ve belki de en kolay kullanılabiler seçenek.

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.