Haber BaşlığıTarih

2021 992 GT3

20,8 km Nürburgring-Nordschleife zamanı da 6:59,927'ye çeken 510HP 470Nm yeni Porsche 911GT3 !.. 127,6 HP/lt 2,8kg/HP ile 0-100km/h 3,4 ve 0-200km/h 10,8 saniyelik 7-ileri PDK'dan başka 6 ileri AutoBlip'li manuel GT şanzımanı da var.

488 GT Modificata

Pistlerden yollara, fakat bazen yine pistlere... Ferrari, otomobilleriyle oyun oynamak isteyenler için GT3 ve GTE yarışlarındaki 488 GT'lerin bile daha modifiyeli fakat sivil şeklini ortaya çıkardı...

Yol Güvenliği İçin

AutoBest jüri üyesi uluslararası otomotiv gazetecileri ve FIA Başkanı Jean Todt'un uzun yıllardır Birleşmiş Milletler Yol Güvenliği Özel Elçisi çalışmalarına destek veriyor...

Yerli Pirelli

Artık Lamborghini gibi tüm SuperSport'ların standart lastiği olan Pirelli, son yıllarda her ne kadar Çin Pazarı’na konsantre olmuş olsa da, Türkiye ile olan çok eski bağlarını daha da güçlendiriyor.

Seat Cupra değil Cupra Seat

Ekstrem sportif version ismi, artık bir marka!.. Bakır logolu Cupra markası!.. Seat markası, kendisinden daha hızlı, daha gösterişli ve daha sert seçeneği ayrı bir marka olarak pazarlayacak!..

McLaren Senna

Ayrton Senna ismini dünyada sadece Honda ya da McLaren kullanabilirdi… McLaren önce davrandı ve normal yollarda kullanılabilecek yepyeni pist yarışları tekniğine sahip 800HP 800Nm'lik otomobiline “Senna” ismini verdi!..

Alpine Geri Geldi

Renault Grubu içinde artık sportif Alpine de yer alacak!.. Vision konseptiyle 2017 model Alpine fırtınasını başlatan Alpine markası, Fransa'da üretilecek ve Amlan sporcularının karşısına çıkacak!..

Nissan GT Academy

Yok böyle bir şans, gerçekten! Önce sanal ortamda yarışçı, sonra gerçek pistlerde profesyonel yarış pilotu olmak mı?.. Şaka değil!.. 2015 yılının en güzel yarışması, Nissan GT Academy idi!

Ken Block çölde!

Hoonigan Racing Division ralli pilotu Ken Block, bu sefer Utah çölünde, diğer tüm Gymkhana'lardan çok farklı olarak adeta bir kum fırtınası yaratıyor!..

Bulgar SuperSport'u

SIN Cars, İngiliz mühendisliğinin desteklediği bir Bulgar markası... R1 GT ise, son yıllarda gördüğümüz en ilginç ve ekonomik SuperSport!

Pist Canavarı

650S ile MP4-12C serisini yenileyen McLaren, şimdi de yarışçılık geleneğiyle, en ekstrem GT3'lerden birini yarattı!..

Peugeot 2008 Dakar

10.000 km'lik Dakar Rallisi'ne sayılı günler kaldı!.. 2008 DKR ise, Sainz, Peterhansel ve Despres pilotajında Peugeot markasının 25 yıl sonra bu zorlu mücadeleye dönüşündeki kozları olacak!..

Ve Ferrari, Yolcu!

Herkes Alfa Romeo ya da Fiat satılacak diye konuşurken, bomba patladı!.. Ferrari, gidiyor!

Montezemolo Ayrılmıyordu, Fakat

"Dedikodular halen devam etse de; Montezemolo, Ferrari’yi bırakmıyor!.." demiştik, fakat...

Supra yolunda “Waku-Doki” FT-1

Vision GT, ya da gerçek adıyla FT-1, Toyota’nın yeni nesil yarışçı Supra’sına doğru en gerçekçi sunumu…

Bu da bizim ralli!

Castrol Ford Team Türkiye’den Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibinin zaferine sahne olan Türkiye’nin en köklü otomobil sporları organizasyonu AVIS Boğaziçi Rallisi başarılı bir organizasyon ile geride kaldı…

N, ne demek?

"N" yani Hyundai'nin Ar-Ge üssü Namyang adı verilen proje ile aslında Hyundai, ralliyi bir laboratuarı olarak kullanıp, yeni nesil sportif modellerin hazırlığını yapıyor!..

Çöl Aslanı

2008 DKR ile Peugeot, hem her yerde yarışabileceğini kanıtlayacak, hem de tasarımda eski şaşalı günlerine geri döndüğünü gösterecek!..

Yarışçı bir hibrid Yaris

Toyota'nın bir hibrid ustası olduğunu kimse tartışamaz!.. Yaris gibi çok küçük bir modelde bile hibrid tekniğini kullanan Toyota, bunu şimdi 420 HP gibi bir performansa çıkarıyor!..

En Sert Ferrari'ler

Koşu ayakkabılarını her yerde bulabilirsiniz... Fakat, olimpiyat koşucularının ayakkabiları özel olarak üretilir... Ferrari P4/5 and P4/5 Competizione de, sadece yarışmak için üretilmiş iki benzersiz İtalyan Aygırı!..

Honda ve Senna

Honda markasının 65. Yaşı kutlanmak üzere... Belki de bu sayede, Honda markasıyla özdeşleşmiş efsane pilot Ayrton Senna anısına gerçekleştirilmiş çok özel bir çalışmayı izleyebiliyoruz...

Aston Martin Speedster

54 yıl önceki Le Mans zaferi hatırasına CC100 Speedster konsepti hazırlanmış... Üstelik hemen de 1.000.000Euro'ya satılmış!.. Markalar "one-off" işini çok sevdi!..

Kanatlı Aslan

Sebastien Loeb pilotajında Peugeot'nun Pikes Peak macerası başlıyor. Fakat, bu çok özel 208 T16, 875 beygir gücünde ve 0-100 km/h'yi 1.8 saniyede "hallediyor"!

Honda Civic Type R

Gelecek yıl yollara çıkacak olan yeni Civic Type R'ın 300 beygir gücünde olacağı söyleniyor! WTCC yarışlarına katılabilmek için tümüyle FIA kuralları altında geliştirilen yeni Type R, Nürburgring'te test edilmeye başlandı.

Opel ADAM R2

Opel'in motorsporlarına dönüşü, Kasım 2012'de ADAM Cup ile gerçekleşmişti. Şimdi ise, Opel Adam'ın ROCKS konseptiyle göstereceği "kişiselleştirme" seçeneklerinden önce FIA R2-spec ADAM ortaya çıktı.

BMW Isetta Whatta Drag

1959 model BMW Isetta Whatta Drag, SuperCharger bir Chevrolet V8'iyle drag yarışlarının en ilginç iddia(!)larından biriydi. Şimdi, yeniden satışa çıkıyor.

 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.