Haber BaşlığıTarih

Yarışçı bir hibrid Yaris

Toyota'nın bir hibrid ustası olduğunu kimse tartışamaz!.. Yaris gibi çok küçük bir modelde bile hibrid tekniğini kullanan Toyota, bunu şimdi 420 HP gibi bir performansa çıkarıyor!..

Fransız Kaktüsü

Citroen Cactus, C4 Picasso'nin daha nasıl geliştirilebileceğine dair, tipik bir Fransız şıklık çalışması... Soru ise, bu koseptin Peugeot 3008'in "ikiz"i bir Citroen CUV'u olup olmadığı?!..

Yeni Golf Plus Mantığı

Volkswagen, C-segmenti yani Alt Orta Sınıf kompakt minivan pazarındaki diğer araçların karşısında Golf Plus'u da yenilemesi gerekiyordu... Golf Sportsvan konsepti, işte bunun için...

Megane da Değişti!

Renault markasının facelift ya da makyaj denilen model tazeleme aralıklarını kısalttığı fark ediliyor!.. Acaba bu, tasarımda bir kararsızlık mı, yoksa yepyeni ürünlere göre "aile uyumu" mu?..

Melanistik Jaguar

Jaguar'ın ilk SUV modeline doğru hazırlanmış olan C-X17 konsepti, korkulduğu gibi bir Range Rover türevi değil!.. O sadece bir melanist!*

S-Klasse Coupé, yeni CL

Mercedes-Benz, Concept S-Class Coupé ile gelecek yıl göreceğimiz yeni CL için ilk işaretini veriyor...

Macan ile 200.000 Porsche

Los Angeles Auto Show'da sergilenecek yeni kompakt SUV'u Macan ile Porsche'nin yıllık satışları 200 bin adetlere çıkıyor!.. "Konsantre" Porsche Macan'ın Range Rover Evoque satışlarını bile sollaması bekleniyor!..

Audi Bombası

700 HP'lik bir hibrid Audi!.. 2016 yılında sınırlı adette üretime girecek olan Sport quattro konseptiyle Audi, Frankfurt fuarına eli boş gelmediğini kanıtlıyor!..

Otomobillerin İsimleri

Otomobillerin tasarımı, performansı ve sağlamlığı kadar, isimleri de akılda kalmalarını sağlıyor!..

Savaş Fabrikası

Otomobil endüstrisi, savaş endüstrisine dönebiliyorsa, bir uçak fabrikası da, otomobil fabrikasına çevrilebilir!.. 2. Dünya Savaşı'nda Spitfire ve Lancester üreten Castle Bromwich'in şumdu Jaguar üretiyor olması gibi...

Panamera'da Yeni Dizel

250'den 300'e çıkan beygir gücü ve 550'den 650 Nm'ye iyileştirilen maksimum torkuyla, 2014 model Porsche Panamera Diesel, artık çok daha kuvvetli!..

Yeni Bentley V8 S'leri

Bentley Continental GT ve GTC V8'ler de 2014 için "tazelendi". Beygir gücü artık 528 HP olunca da, V8 isimlerine "S" eklendi.

2014 Disco

2014 model yılı için "duyu"ları geliştirilen ve hafifçe güzelleştirilen yeni Discovery'nin ön kaputunda artık Land Rover yazmıyor!..

Abarth 595 ve 695

Aston Martin Cygnet rakibi iki İtalyan... 695 Maserati Edition ve Abarth 595 50th Anniversary Edition...

Delta 2014

Lancia Delta, Fiat Grubu'nun Alfa Romeo Giulietta'yla birlikte Alt Orta Sınıf yani C-segmentindeki en iddialı iki modelinden biri... 2014 model yılı için değişiklikleri daha mütevazı olan Delta, yine çok zarif...

Avrupalı Voyager S

Chrysler Town & Country S modelinin Lancia logolusu Voyager S, Amerikan konforunu Avrupa yollarına getiriyor...

Kapkara Freemont

Dodge Journey Blacktop Edition'ın Avrupa versiyonu Fiat Freemont Black Code da, Frankfurt'ta meraklılarıyla buluşuyor...

Antartika Panda'sı

Fiat Panda 4x4'lerinin 30. Yılı için, belki de üretilmiş en iyi Panda, Panda 4x4 Antartica ismiyle yollara çıkıyor.

Polar Wrangler

Jeep, Wrangler'ın sınırlı sayıda üretilecek Polar versiyonunu sadece Avrupa için üretmeye başlıyor.

2014 Giulietta

Alfa Romeo 2014 model Giulietta'sını, gösterirken, aracın ayrıntılarındaki "fine tuning"e dikkat çekiyor.

Kia'nın Juke'u

Kia'nın tasarım kabiliyeti o kadar gelişti ki, artık her yeni otomobil fuarında bir konsept veya yeni bir otomobil fikriyle karşılaşmak, bizleri şaşırtmıyor. İşte, şimdi de B-Segmenti için farklı bir yorum!..

Yağcılık Zanaatı

Sentetik yağ işi, şaşırtıcı bir yüksek mühendislik gerektiriyor. Castrol'ün İngiltere Pengbourne Teknoloji Merkezi'nde neredeyse her markaya ayrı bir "terzi işi" formül araştırılıyor ve geliştiriliyor.

Geleceğin Volvo'su

Geçmişin P1800'ü, ancak bu kadar güzel bir şekilde geleceğe taşınabilirdi... Volvo'nun Ölçeklendirilebilir Ürün Mimarisi SPA'nın ilk örneği XC90 olacak olsa da, Concept Coupé bizlere yepyeni ufuklar açıyor.

Ve Yeni Duster

Ve karşımızda "tazelenen" Dacia Duster!.. Fakat, yenilikler ilk bakışta değil, özellikle detaylarda fark ediliyor!..

Yeni S-Max'a Doğru

Şimdilik, halen bir konsept; fakat, yeni Ford tasarımının çekiciliği ile glikoz ve tansiyon da ölçerek sürüş güvenliğine farklı bir boyut kazandıracak olan ikinci nesil S-Max için heyecanlanıyoruz...

Asıl Oğlan

Peugeot'nun, büyük "C segmenti" oyunundaki "asıl oğlan"ı yeni 308, en güçlü rakiplerinin olduğu Almanya pazarında gün ışığına çıkacak!.. Acaba, yeni 308, o kadar "Alman' olabildi mi?

2014 Peugeot 3008

Peugeot'nun sevilen CrossOver'ı 3008 de, küçük bir estetik çalışmayla "tazelendi"!.. Özellikle ön yüzü ve yeni farlarıyla 2014 model olduğunu fark ettirecek olan 3008, bizce, nihayet, güzel olmuş!..

5008 de Güzelleşti

Peugeot, 5008 modelini de, değişen tüm ailesi gibi yeniledi... 2014 model 5008'in ön önemli farklılığı, çok daha agresif "bakışları"!..

208 Hybrid FE

Peugeot'nun diğer bir Frankfurt sürprizi ise, 208'in hibrid şekli... Sadece alt yapısında değil, dış yapısında da en verimli tüketim için hazırlanmış olan 208 Hybrid FE, Fun & Efficient sloganına sahip.

Yeni Opel OPC'si

325 HP ve 435 Nm ile yenilenen Insignia OPC'si!.. Dört çekerli bu zirve Insignia'sı, tazelenmiş görünümü, değiştirilmiş şasisiyle, Orta Sınıf'taki yeni atlet oluyor...

Peugeot IAA Sürprizleri

Peugeot yeni 308'ini, "En az Almanlar kadar iyi!" iddiasıyla Frankfurt'ta ilk kez herkese gösterirken, 308 R konseptiyle de, hepimizi şşırtmayı başarıyor!..

Yeni Land Cruiser Prado

Ve karşımızda Toyota'nın ünlü OffRoader'ın son şekli... Yeni Land Cruiser Prado, belki de tüm tarihinin en yakışıklı formuna kavuştu!..

Özel İtalyan

Ferrari'nin 90 kg daha hafif 458 Speciale'si, 9000 devir çeviren modifiyeli 4.5 lt V8 atmosferik motoruyla 605HP!..

Ultra A8

Audi de A8'ini "tazeledi"!.. Yeni A8 için öncelikle, çok daha dinamik, çok daha teknolojik diyebiliyoruz...

Yeni Golf R 300HP

Önceki şekline göre +30HP ve +30Nm olarak, tam 300 HP ve 380 Nm ile, 0-100 km/h hızlanmasını 4.9 saniyede gerçekleştirecek olan yeni Golf R, dördüncü nesliyle de, en hızlı "Halk Arabası"!..

Subaru BRZ JDM

Subaru, 2014 model "S" ve "RA" versiyonlarının yanında, şimdilik sadece Japonya pazarına sunulacak olan "STi' logolu BRZ'sini satışa çıkarıyor... Sınırlı sayıda üretilecek olan bu "tS by STi" BRZ'lerin GT şekli ise, müthiş görünüyor.

Yeni Range Rover Sport

Adı üstünde... Range Rover Sport, sadece usta bir arazici değil, yeni nesliyle artık tam bir spor otomobil!.. En büyük kozları ise, modern tasarımı ve kullanım kolaylığı!..

MG'nin Dönüşü

Tereciye tere satılmaz, denir!.. Fakat, vaktiyle safkan İngiliz olan Morris Garages, yeni modelleriyle artık Çinli MG Motor olarak, İngilizlerin yeni gözdesi!.. Özellikle de MG3, şu anda en popüler yeni "ingiliz"!..

Amerikan Coupe'si

GM, tasarım ustası olduğunu bir kez daha kanıtlıyor!.. Ciel'den sonra bir rüya Cadillac'ını daha ortaya çıkarıyor!.. Elmiraj, umarız, üretilebilir!.. Umarız, muhafazakar Almanlara, lüks segmentte "güzellik"in olabileceği bir kez daha gösterilebilir!..

BMW F82 M4

Ve F82 kod ismiyle bilinecek olan BMW 4-Serisi'nin M şekli, yani kısaca M4, 435i M Performance'tan çok öte!.. Eski M3 Coupe ile yeni 4-serisi'nin en güzel ayrınıtlarını alan M4 Coupe, bu "son" konsept şekliyle bile kısaca "müthiş" olmuş!..

GLA Aşkı Başlıyor!

Ve küçük Mercedes-Benz SUV, daha doğrusu "CUV"u nihayet gerçek yüzüyle karşımızda!.. Konsepti kadar süslü olmasa da, GLA'ya ilk bakışta aşık olmak mümkün!..

Facebook ve Twitter Yasaklanmalı!

Her ne kadar sosyal medya, hayatımızın bir parçası olduysa da, direksiyondaki sürücülerin internet kullanması, sürüş güvenliğini tehlikeye sokuyor!..

Volvo'nun Rüşt İspatı

Volvo, 2015 yılına girer girmez, Ford logolu nesi kaldıysa, bırakıyor, kendi patentlerini devreye alıyor. Başlangıç ile yeni XC90 ile olacak!.. Diğer modellerin de 2018 sonuna kadar tümüyle "Volvo" olması sağlanacak!..

İlk Civic Tourer

Honda Civic hatchback'lere "dar" diyenler için, aileler veya büyük bagaja ihtiyaç duyan sportif yaşayanlar için, Honda'nın yeni modeli Civic Tourer!.. Bu model ile Civic ailesinin ilk station wagon'u da yaratılmış oluyor.

Sanal Gerçeklik

Yeni otomobil modellerini hazırlamak, artık eskisi kadar uzun zamanda gerçekleşmiyor... Eskiden 7 yılda üretime hazır hale gelen fikirler, artık bir iki yılda ortaya çıkarılabiliyor... Bazen, "olmayanlar" bile gerçekmiş gibi gösteriliyor ve meraklıların ilgi ve yorumları toplanıyor!..

Otomobil İletişim Standardı

Çok yakında yollardaki otomobiller birbirleriyle "konuşmaya, anlaşmaya" ve birbirlerine "haber" vermeye başlayacaklar!.. Fakat, neden otomobillerdeki iletişim cihazları, her markada farklı bir zeminde çalışır?.. Niye bir standart yok?..

Çift Kanatlı Üstsüz

Tavanı açıkken fırtınalar estiren, kapalıyken rüzgar fısıltısını bile duyamadığınız, sadece V8 motorun sportif gürlemesiyle, belki de dünyanın en iyi Cabriolet'si!..

Yeni SsangYong

Yeni Korando ile ekonomik SUV segmentindeki başarılarını yükseltmek isteyen SsangYong, "C" adını verdiği son yeniliklerinde özellikle modern donanıma öncelik tanımış!..

Yeni Yerli i10

Ve karşımızda "yeni yerli"miz i10!.. Hyundai Assan tarafından i20'nin yanında sadece Avrupa için üretilmeye başlanan yeni i10, eski şekline göre çok daha "mantıklı" bir forma sahip!..

Yeni NSX Piste Çıktı!

Honda NSX efsanesinin yenisi her zaman bir konsept ya da prototip olarak kalacak denilirdi… Bir "vaporwage" olarak, ikinci NSX fikrinin gerçekleşebileceğine pek çok kimse inanmıyordu!.. Fakat, gerçek NSX, kim ne derse desin, geliyor!

En Sert Ferrari'ler

Koşu ayakkabılarını her yerde bulabilirsiniz... Fakat, olimpiyat koşucularının ayakkabiları özel olarak üretilir... Ferrari P4/5 and P4/5 Competizione de, sadece yarışmak için üretilmiş iki benzersiz İtalyan Aygırı!..

1.5 Milyon Audi

VW Grubu içinde küresel mali kriz döneminde bile karlılığına devam eden Audi, "Vorsprung"una devam ediyor ve 2013 yılını 1.5 Milyon adetle bitirip, Mercedes-Benz'ten sonra BMW'yi de sollamaya çıkıyor!..

Görünmeyen Güçler

Bir marka, bir teknolojiyi ortaya çıkardığını açıkladığında, tüm başarı o markaya aitmiş gibi algılanır. Oysa otomobillerdeki teknolojiler, çoğunlukla o otomobil markalarına ait değildir!..

Yardıma Gerek Yok!

Lexus LFA için bu kadar çalışmış ve bir otomotiv şaheseri ortaya çıkarmış olan Toyota mühendisleri, bugün neden GT86 için Subaru'ya, yeni Celica ve olası Supra için BMW'ye ihtiyaç duyuyor?..

Ucuz Fakat Yeterli

Renault Nissan ittifakının yeni bebeği Datsun GO, nihayet yüzünü gösterdi. Ultra Low Cost Vehicle olarak, hem markası hem de müşteriler için düşük maliyetli bir otomobil olacak!..

McLaren ile Saf Hız

McLaren'in Formula 1'deki yavaşlamasıyla, SuperSport otomobil üretimindeki hızı, tam bir tezat!.. MP4-12C Coupe ve Spider'ı, ilk kez kullanmanın verdiği heyecan nedeniyle en mütevazı şekilde sadece "Saf Hız" başlığını atabiliyorum!..

Honda ve Senna

Honda markasının 65. Yaşı kutlanmak üzere... Belki de bu sayede, Honda markasıyla özdeşleşmiş efsane pilot Ayrton Senna anısına gerçekleştirilmiş çok özel bir çalışmayı izleyebiliyoruz...

MINI'nin Altın Çağı

MINI'nin "Altın Çağı" gelecek yıl başlıyor!.. Artık, tüm hataları düzeltilmiş ve tümüyle yeni jenerasyon gençliğin beğenileri yönünde hazırlanmış yeni Cooper için çok ümitliyiz!..

Yeni S'e Brabus Damgası

Mercedes-Benz yeni S-Klasse'yi BRABUS modifiyesiyle beygir gücünde 730'a ve maksimum torkta da 1.065 Nm'ye yükseltmeye ne dersiniz?.. Ya da maksimum hızı 325 km/h'ye çıkarmaya?..

İngiliz mi, Alman mı?

Bentley üretim hatlarında İngiliz "usta"lar kadar Alman mühendisler de göze çarpıyordu... İngiliz kalitesinin Alman mühendisliğiyle zirveye çıkarıldığı Crewe tesislerinde; Alman yönetimin İngilizleri nasıl "uçurudu"ğunu anlıyorsunuz!..

VW'den Halk SUV'u

Hızla gelişen küçük SUV trendinde, VW olmazsa olmazdı!.. Taigun, Up'ların PQ12 platformunun uzatılmış şekli olarak, CrossUp'a göre bir basamak yukarıda duracak!..

Ober-Benz W222

Ober-Benz W222 yani yeni S-Klasse'nin nasıl "en iyisi ya da hiçbirisi" sloganına uygun olarak hazırlandığını bu 15 dakikalık video, kısaca anlatıyor!..

BMW i3 Çok Ciddi

Elektrikli otomobiller arasında ilk kez tümüyle ConnectedDrive teknolojisini kullanacak olan BMW i3, artık konsept kabuğundan sıyrılıyor ve nihayet gerçek üretime geçiyor.

M4'e Çok Yakın

M4 Coupe'ye en yakın görüntü ve performans yeni BMW 435i Coupe M Performance paketiyle ortaya çıktı!.. Performansta çok uzak fakat görüntüde çok yakın olan bu yeni "M"lerin, biz "gerçek"ini bekleyeceğiz!..

Zorlu Fiat

Onlarca yeni modeli, sadece 2014 yılı için planlayan FIAT Grubu, Alfa Romeo'dan Jeep'e üreteceği yeni ürünler için İtalyan hükümetiyle ciddi bir pazarlık yapıyor... İtalya'daki iş şartları iyileşmezse, yeni yatırımlarına başka ülkelerde devam edebileceklerini fısıldıyor.

Hız ve Bilgi

BMW, hız otobanından ayrılmadan bilgi otobanına giriyor!.. Bildiğimiz internet kullanımından çok farklı, BMW tarzı güvenli bir "yolda internet" kullanımı

Doğru Yatırım

Doğru bir markaya yapılan yatırım, çok kısa sürede karlılığa dönüyor!.. Tata'nın Jaguar ve Land Rover'a yaptığı yatırım, artık herkesi memnun eden müthiş bir karlılığa dönmüş durumda!..

Geleceğe Dönüş

General Motors, Opel'in geleceğini garanti altına almak için Mark Adams'ı eski görevine gönderdi!.. Aslında Mark Adams, Detroit'e taşınmış olmasına rağmen, Rüsselsheim'daki ofisini de henüz boşaltmamıştı...

Yeni Corolla 10'da 11

Türkiye üretimine geri dönen ve son şekliyle en iddialı tasarım markalarını bile kıskandıran yeni Toyota Corolla, 11. nesliyle artık sadece mantığa değil, duygulara da hitap ediyor…

Mazotlu BMW

Aslında; BMW'den çok önce, Audi, binek otomobiller için günümüz tekniğine benzer dizel motorları kullanmaya başlamıştı!.. Hatta, 70'lerin sonuna doğru, BMW, Audi'ninkine "traktör dizeli" diyerek, dalga bile geçmişti!..

Yeni Jazz Türü

Honda Jazz, nam-ı diğer Fit, Honda'nın yeni tasarım anlayışı doğrultusunda baştan aşağı tazelendi!.. Aslında yeni Jazz, Honda Insight'tan esinlenmiş, küçültülmüş bir forma sahip.

10 Milyonluk VW

Kazandığı zaman 10 Milyo kişinin sevindiği VW Grubu CEO'su Wirterkorn, satışlarının da 2018'e gelmeden 10 Milyon adeti geçeceğini açıklayarak, planlanandan daha erken Dünya Liderliği hedeflerine varacacaklarını söylüyor!

Robot Otomobiller Geliyor

Bosch 61. Otomotiv Basını Toplantısı'nda ilk kez gördüğümüz, markalarla birlikte geliştirilen en yeni teknolojiler, geleceğin otomobillerinin ne kadar robotlaşacağı hakkında fikir veriyordu.

Otomatik Sürüşe Doğru

Kitt, gerçek oluyor! Bosch, otomotiv teknolojilerindeki tüm yeniliklerin, "elektronik şoför"de buluşması yönünde gelişmeye devam ettiğini açıkladı! Herşey sürücüsüz "Otomatik Sürüş" için!..

Uçmaya Karşı OffRoad

Range Rover Sport'un 510 HP'si ile Spitfire'ın 1470 HP'sinin savaşı!.. Land Rover ve Royal Air Force, bir araya gelip, tarihin ilk uçmaya karşı OffRoad kapışmasını gerçekleştirdiler!

Yeni Jaguar Speedster'ı

Jaguar, D-Type efsanesini yeniden canlandırma kararı aldı ve çok uzun yıllar sonra yeniden bir Speedster hazırladı!.. 55 beygirlik Project 7, günümüzün en vahşi "kedi"si!..

Aslan Homurdandı

Peugeot, RCZ çılgınlığını kaba"R"tıyor! Sports Coupe stilinde, seri üretimdeki en güçlü modelini ortaya çıkarıyor!.. RCZ R, tam 270 beygir gücünde!..

Polo'ya WRC Dopingi

WRC Polo gibi motoru 1.6 lt ve 300 HP olmasa da, Golf GTI'ın 220 HP 2.0 lt motoruyla bile, üretilmiş en güçlü küçük VW olan Polo R WRC, nihayet yollara çıkıyor!..

Bohr'suz Bosch

Otomobilleri artık sürücüsüz gitmeye doğru geliştiren Robert Bosch'un otomotiv patronu Bernd Bohr, BOSCH'un CEO'luğuna adayken, emekli olmaya karar verdi.

50 Yıl Anısına Özel 911

Porsche, bugüne kadar 820 bin adetten fazla ürettiği 911'lerin 50. Yılını kutluyor. Bu "klasik"in 50. yaş anısına "klasik" detaylarla süslenmiş bir özel "edition"yakışmaz mı?..

İlk Mazda3 Sedan Görseli

Mazda3 Hatchback lansmanında bile herkes yeni Mazda3 Sedan'ın nasıl müthiş birşey olacağını konuşuyordu... İşte Rusya'daki meslektaşlarımızın yardımıyla ilk Mazda 3 Sedan görselleri... Bakın, ne kadar "müthiş"?!..

Tazyikli Suya Gaza Copa Karşı

Dengesiz güç kullanımına bile karşı gelebilecek, hatta umursamayacak bir gerçek SUV!.. Conquest Evade, süper zırhlı Knight XV'in daha sivil hali, fakat yine de "rahatsız" edebileceklere karşı engel tanımıyor!..

SLS AMG Coupe Black Series

Bir GT3 yarışçısının sivil şekli olan SLS AMG Coupé Black Series, 631 HP ve 635 Nm ile 315 km/h'lik maksimum hıza ulaşıyor, bu arada da 0-100 km/h tırmanışını da 3.6 saniyede tamamlıyor!

Yeni BMW X5

BMW X5, nihayet SAV olmaktan çıktı ve gerçek bir SUV olmaya başlıyor! Fakat, sDrive, yani arkadan itişli, bir yeni giriş seviyesine de sahip oluyor!..

Ekstrem Aston Martin

One-77'dan sonra Aston Martin'in ürettiği en hızlı model, V12 Vantage S!.. 573 HP, 620 Nm ve 330 km/h maksimum hız ile bu son Vantage, belki de Vantage serisine en güçlü "veda" olacak.

Romanyalı Ford

AutoBest 2013 ünvanına sahip B-Max'ın üretildiği Ford Romanya Craiova tesislerinin asıl gücü, Fox ve Sigma motorları... Bu arada 100.000'inci B-Max de artık bantlardan indi!..

Otomobil Fuarı Gibi

2013'te yani bu yıl, Türkiye'de otomobil fuarı olmuyor diye üzülmeyin! 2013, Detroit, Cenevre, Chicago, Bangkok ve şimdi de New York ve Shanghai otomobil fuarlarıyla son sürat devam ederken, CarsNews.TV tüm yeni modellerle Sizlerle!..

Sakin ve Sürekli Chevrolet

Chevrolet Avrupa "patroniçe"si Susan Docherty, daralan Avrupa Pazarı'nda halen ilerleyen bir marka olduklarını söylüyor. Sakin ve sürekli...

Volvo'nun Ejderha Gücü

Volvo, baştan aşağı yenilediği otomobillerine "dragon" dövmesi yaptırıyor!.. Volvo'nun Yeni "Ejderha" Gücünün ardında Zhejiang Geely Holding Group ve yeni yöneticileri var.

En Sert McLaren

Belki GT3'lerden bile daha "sert" bir McLaren!.. 12C GT Can-Am Edition, Bruce McLaren anısına hazırlanmış, bileği bükülemez bir pist yarışçısı!..

Süslü MINI

Altın parıltısı, Cavalli armaları ve bir Paceman!.. MINI, bu kadar güzel tasarıma sahip bir otomobile, nasıl olur da bu kadar abartılı süslemeler yaptırır?!.. Hayırseverler, boyasız bir otomobil için de açık artırmaya katılırlar!..

Bugatti Kasırgası

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car Edition, 408.84 km/h ile "üstsüz"ler arasında dünya hız rekoruna sahip!.. Üstü kapalı şeklinin yeni rekorunu bekliyoruz!..

Fiat Zekası

Belgrad yakınlarında eskiden onbinlerce işçinin çalıştığı Zastava fabrikası, artık FIAT'ın 2400 çalışanı olan en modern robotize tesisi… Üstelik, Tofaş gibi ABD ihracatına bile başladılar!..

Mercedes S-Klasse lansmanı

"Papa olmaya gerek yok!" diyordu, Dr. Zetsche, S-Klasse'ye sahip olabilmek için... İşte, merak edilen, Hamburg'taki Airbus üssünde gerçekleşen Mercedes-Benz yeni S-Klasse tanıtımının akış protokolü...

Büyük ve Mantıklı Skoda

Yenilenen Skoda Superb, büyüklüğünün içinde yine ekonomisini koruyor. Yeni Ford Mondeo ve Hyundai i40'tan bile daha büyük görünen "taze" Superb, "küçük fiyata büyük otomobil" isteyenler için bir klasik!..

BMW 8 Serisi de yeniden geliyor

BMW'nin yeni 7'leri için ilk işaret, 21. Yüzyılın 8-Serisi fikri olarak gösteriliyor... Gran Lusso V12 Coupé konseptini bir başyapıt yapabilmek için Pininfarina'dan "yardım" alınmış!..

Çılgın Minik Renault

Renault 5 Turbo efsanesi yeniden başlıyor!.. Bu sefer 950 kg'da 320 HP ile Twin'Run konsepti!.. Bu minik Renault, Megane Trophy'nin bile pabucunu tavana atacak!..

BMW M5 ve M6 Coupe sertliği

M5 ve M6 Coupe, yenilenen 5 Serisinin hemen ardından yeni Competition paketini ortaya çıkararak 2014 model yılı için hazırlanıyorlar... Aslında bu, Mercedes'in AMG'lerindeki yeni "S" koduna karşı bir seçenek!..

Hızlı ve Cesur Jaguar

Kim demiş, nesilleri tükeniyor diye?!.. Jaguar'lar çoğalmaya devam ediyor! Yeni Jaguar neslinin ilk vahşi kedisi, F-TYPE, doğrudan Porsche'nin "şahlanan aygır"ına saldırıyor!..

Jaguar Kükrüyor

Lüks markalar, artık diğer sektörlerin lüks "gadget"larını otomobillerine "taşımaya" çalışıyor... Jaguar F-TYPE da, tasarımında ve donanımında Star Wars, Denon ve Hublot markalarından "esinlenmiş"!..

önceki | sonraki
 
CarsNews.TV
Sizlere otomobil ve otomotiv dünyasındaki tüm yenilikleri Dünya ile aynı anda, hatta bazen herkesten önce, getirme iddiası ile açılmış yepyeni bir medyadır. Otomobillerin geleceği, otomotivin sırları ve sürüş keyfini en iyi ve en doğru şekilde görebileceğiniz ve tutkunu olacağınız bir bilgi merkezi!.. Aylık ve haftalık yazılı basın ile onbinlere, TV ile yüzbinlere ulaştıktan sonra; artık milyonlara ulaşabilmek gerekiyor!.. Bu arada Sizlerle bire bir buluşabilmek de fazlasıyla önemli!.. O sebeple CarsNews.TV, tüm sosyal medyanın haber kaynağı ve belki bir danışma hattı olacak!.. Elbette, sadece otomobiller ve hareketlilik kavramı etrafında!..

PROUDLY MEMBER OF

Autobest

KARDEŞ PORTALIMIZ

Kobitek

CARSNEWS.TV, Okan ALTAN ve Teknoart Bilişim İşbirliğiyle yayınlanmaktadır.